Ahojte, s terajším priateľom sa už poznáme dlho ale cez víkend sa niečo stalo, na základe čoho mi začala blikať kontrolka, že si mám dávať pozor. Ide o to, že minulý týždeň som bola u môjho dlhoročného kamaráta na byte, náhodne sme sa stretli a pozval ma k sebe, nič sa nestalo dali sme si len pohárik vína, pizzu a rozprávali sme sa. Priateľovi som to nepovedala - nestihla som, dozvedel sa to od sestry, ktorá sa pred ním u nás doma prekecla. Potom mi priateľ dal žiarlivostnú scénku, že prečo o tom nevedel a čo ma najviac zarazilo bolo, že nechce sa sa so mnou s nikým deliť a som len jeho. Jeho správanie ma dosť šokovalo nikdy na mňa nežiarlil ani nikdy tak nevybuchol podľa mňa kvôli totálnej blbosti. Myslíte si, že to povedal len v návale hnevu alebo to myslel vážne? Bola to moja chyba, že som mu to nepovedala a jeho správanie bolo normálne? Samozrejme mali sme už aj predtým pár výmen názorov ako v každom vzťahu ale nikdy to nezašlo tak ďaleko že som sa ho bála. Ešte dodám nikdy mu nevadilo keď som išla si niekde sadnúť aj s mužmi - z práce na kávu, obed alebo keď som si písala s nimi ale stále som mu to povedala alebo napísala.
Noo. Ja by som pozvanie na byt neprijala. Uz aj ked som bola slobodna a nejaky chlap ma volal na byt vtedy mi zacne blikať kontrolka. Priatel reagoval adekvátne lebo ta ma velmi rad a sklamalo ho to este aj tym padom ze si mu to nepovedala. Skor by som mu predtym zavolala ahoj… jozo ma pozval na byt vadi ti ak pojdem? Si vo vztahu uz ste dvaja nerozhodujes stale tak ako chces ty.
@jana005 tak vadilo by mi to ale nechala by som si to vysvetliť a nie hneď že z neho len robím d***** keď o tom nevie a všetci naokolo to vedia. Vedela to len sestra lebo počas toho ako som bola uňho mi volala.
Ale veď ty si z neho urobila debila. Išla si na byt vo dvojici s iným chlapom a jemu si to nepovedala a dozvedel sa to z iného zdroja.
Presne tak, urobila si z neho debila.
Urobila si z neho debila,o yom potom.Toto keby som sa dozvedela o mojom mizovi/priatelovi,tak by som ziarlila a urobila scenu.Avsak toto je asi o inom.Ci si urobila chybu.No,zavisi od toho ako sa spraval,ci to malo hlavu a patu,alebo ti nadaval,utocil na teba,ci si sa ho bala.Ak si mala niektory z tychto pocitov,tak si spravila dobre ze si odisla.
pre mna je kontrolka toto "Samozrejme mali sme už aj predtým pár výmen názorov ako v každom vzťahu ale nikdy to nezašlo tak ďaleko že som sa ho bála. " my tu nemame co rozhodovat kto mal alebo nemal pravdu, chlapa sa nemas co bat pri nejakom nedorozumeni, ktore sa da vykomunikovat...dalsia vec je vzajomna dovera, za mna takato ziarivost ee, odradilo by ma to, ze si mu to nepovedala a preco a ako je uz tvoj podiel...ale jeho reakcia svedci o jeho vnimani
Ja si zas myslím že keď si doteraz vedela mu hovoriť alebo napísať zakaždým keď si takto niekde išla že si to mala riešiť aj teraz tak.... U mňa výhovorka "nestihla som"nedáva zmysel... Nestihla si mu povedať ....akože si nestihla povedať že už si tam bola.... lebo skôr to povedala sestra....myslím že si mala povedať že tam ideš už keď si to mala v pláne...po ďalšie mne by tak isto vadilo keby môj priateľ chodil ku kamarátkam na byt a ešte si dal aj pohár vínka s ňou a tak....veď ok nech idú niekam von spolu keď sa po dlhej dobe chcú porozprávať ale k nej na byt....vtedy by asi mne blikala kontrolka že to nie je celkom v pohode.....ale každý máme svoje "limity"vo vzťahu... To že žiarlil je podľa mňa úplne v poriadku vzhľadom k celej tej situácii.😉
A sestra to dokiaľ vedela? Jej si to stihla povedať a priateľovi nie?
Nečudujem sa tvojmu frajerovi. Ja teda nemám potrebu chodiť k svojim bývalým/kamarátom a ešte to aj pred mužom zatajiť alebo spôsobiť, že sa to nešikovne dozvie od inej osoby, preto ho úplne chápem. A vadilo by mi aj keby to bolo opačne, že moja polovička ide k inej žene. Chápem, keď ide niekto s kolegom na obed alebo si dá kávu na verejnom mieste, ale liezť k nemu domov na pohár vína? Prečo si nevedia normálne zavolať, ak o nič dôležité nejde a prečo ide rovno k nej/nemu domov? No mne by to vo vzťahu sakra vadilo.
@janai1 keby si čítala, tak by si sa dozvedela, že sestra jej volala počas tej navstevy a ona jej to vyslepicila...
@janinka007 keby si sa vedela správať tak by si nemala sprosté komentáre 💁♀️ reagujem na jej pôvodný príspevok a tam nič také nepíše
Samozrejme, že bola chyba nepovedať mu o tom, ale pri reakcii "nechce sa sa so mnou s nikým deliť a som len jeho" mám isté podozrenie, či sa jeho žiarlivosť nebude stupňovať a či ťa nakoniec nebude chcieť držať "nakrátko". Veď ani nie ste manželia.
Toto vsetko je o dovere.
Vravis,ze ste spolu dlhsie,ale ocividne dovera u vas chyba.
Dovera je ale zaklad vztahu!!!!
Dovolim si tvrdit,ze Je dolezitejsia ako laska!!!!
A ked si partneri nedoveruju,bude tam nejaky dovod...
Ako uz tu bolo.pisane-obrat si to opacne!
Nie je ok,kef ides s inym muzom k nemu na byt a tvoj partner sa o tom nedozvie,resp.dozvie od inej osoby a oovela neskor-to potom fakt vyzera divne.
Aj ja by som si klafla otazku,preco mi muz o tom nepovedal.
Argument,ze si nestihla,neobstoji.
V dnesnej dobe internetu ,socialnych sieti a mobilov...stacila jedna kratka,ale velavravna polopatistivka sms ka a vsetko by bolo uplne normalne..
Ziadny muz nechce byt tahany za nos...
A muzske ego je veeeeeeelmi tazke!!
S kamaratom na byte s pizzou a vinom? Mam pocit, ze jemu by mala zacat blikat kontrolka .. A to teda ja som extremne tolerantny ale toto by so mnou tiez zamavalo.
Kontrolka moze blikat obom. Tebe ze vybuchol jemu ze si sla na intimne stretko s kamosom do bytu na vino a pizzu a nepovedala mu o tom. Reagoval by urcite inak Keby si mu o tom povedala skor nez sa to dozvedel od sestry.
Predstav si to opačne. Nevadilo by ti, keby tvoj priateľ urobil to isté a nič ti nepovedal?
Mne teda áno, ja by som na jeho mieste reagovala rovnako