Ahojte. Chcem vedieť len názor, po dlhej dobe, cize po nevydarenom manželstve kde som zazivala násilie a poníženost som dala opäť šancu vzťahu, ktorí sa začal prekvapivo pekne.. sice to netrvá ešte dlho, bojím sa viac otvoriť, a som opatrná nastala včera taká zvláštna situácia .. podla neho to bolo v ramci srandy 🙈 ale trochu som si to asi viac zobrala k srdcu neviem... Mna to skôr zamrzelo.. boli sme na korculoch som na nich rýchlejšia lebo na nich jazdim dlhsie a on pomalší, takze vzdy som ho čakala.. zakricala som ze som prvá no a on mi akoze v ramci srandy z dialky ukázal prostredník, nejak ma to zarazilo lebo som to nečakala, aj sme si to vyrozprávali, ospravedlnil sa, vysvetlil mi to tak, že machrujem ze som lepšia tak mi to ukazal ... Je to trapne také detinské ale neviem... Doteraz to bolo ako v rozprávke, pekne nežné správanie, romantické, milé, také úprimne.. a teraz toto 🤣 ako by ste reagovali vy 🙈🙈🙈 mam to hodiť za hlavu ? Som ozaj citlivá pováha aj potom co som zažila, ale tak ma to tak zarazilo... Nechcem robiť z komára somára... ani to uz nechcem vyťahovať, vyrozprávali sme si to, ospraveldnil sa viac krát aj do oci aj mi to napísal.. Dakujem za kazdu reakciu..
mne by to prekazalo... ak ste si to vysvetlili a pochopil ze toto nie je spravanie ktore akceptujes... a nikdy viac to neurobi, tak fajn... blbost... ale urcite by som to zas neakceptovala...
Vôbec by som to neriešila. Ja by som ti tiež ukazala som veľmi súťaživa😅si predstav že ho predbehla žena jak to v nom muselo vrieť😅povedala si mu, že sa ti to nepáči, ospravedlnil sa a ide sa ďalej 🤷🏽♀️
Áno, robíš z komára somára. To, že vieš, že je pomalší, predbehneš ho a ešte zakričíš že prvá, to nie je detinské podľa teba? Lebo podľa mňa maximálne.
Ospravedlnil sa, vydiskutovali ste si to, tak na čo sa v tom vŕtať ďalej? Nič také extrémne nespravil.
Tiež by si mala pouvažovať o svojom správaní skôr, ako začneš kritizovať jeho 🙂
švagrovci si tak ukazujú bežne 🙈 a evidentne je z toho ťažko z toho len mne 🙉 každý to vidí inak, myslím, že ti tak ukázal prvý a posledný krát...
ja by som sa neurazila, no ostala by som viac opatrna.
mne osobne sa taketo spravanie vobec nepaci a za vtipne vulgarizmy v tak cerstvom vztahu naozaj nepovazujem.
Veď je to v rámci srandy úplne akceptovateľné a hlavne akcia, reakcia.
Preboha .... 🤦 Odhliadnuc od násilia a ponižovania v predošlom vzťahu ... Ber život trochu s nadhľadom ... Aj ja niekedy ukážem ,,!, Ešte sa nad tým nikdy nikto nepozastavil ...
tak nemáte si veľmi čo vyčítať... ty sa mu "posmievaš" že je pomalší, to tiež nie je príjemné a on na to reagoval po svojom. Myslíš, že on si nevšimol, že si prvá, bolo potrebné mu to ešte aj nahlas pripomenúť? Tak ako si to myslela ty zo srandy, tak aj on.
Určite by som kvôli tomu nehádzala vzťah za hlavu, ale je potrebné určiť si hranice - vzájomne. Ty si precitlivelá na gestá, on na súťaže.
V rámci súťaživosti by som to nejak neprezivala, pokiaľ by to nebolo v bežnych situáciách.
Tiez v rámci súťaží alebo hier reagujem nie vždy ako dáma 🙈
KOĽKO MÁŠ ROKOV?
A ty si sa mu ospravedlnila za vysmievanie že si prvá?
Ak mám byť úprimná, toto je taká situácia, nemám problém, tak si ho vyrobím 😳
Asi by zalezalo celkovo od jeho nalady. Ak sa smial a ukazal prostrednik brala by som to ako srandu aj ked zvlastnu... Ak bol nasraty ze si vyhrala a upozornujes na seba a neovladol sa tam to by ma zamrzelo tiez a blikala by kontrolka. Celkom ta chapem..
Mne to síce vhodne nepríde ale ked to bolo v rámci srandy tak sa stálo. Načo robiť s toho tragédiu. Ospravedlnil sa TI aj TI to napísal. Ked to nie je nič horšie treba to hodiť za hlavu.
Autorka a ty si sa mu ospravedlnila za vysmievanie? Lebo ja vidím problém skôr v tom, že sa mu vysmievaš za niečo, v čom vieš, že nie je taký dobrý.
Asi by som mu povedala, nech si ho strčí do riti 🙄 no áno, mne by to vadilo. Ale aj tvoja prehnaná súťaživosť. Keď si chcela romantiku atď...tak si ho mala chytiť za ruku a ísť spolu jedným tempom 😃
No neviem, asi by som riesila aj ako sa pri tom tvaril...ale pride mi to teda dosť neslusne a vulgárne voči zene. Mal ukázať 👍. Neviem si predstaviť,ze toto by mi ukazal môj chlap, on je ku mne az moc galantny....
Bože🤦....dostala si takú reakciu aky si mu dala podnet.Nie neurazila by som sa,lebo aj tvoje ,,som prvá" nebolo práve najrozumnejsie
Zeny to ako s k vam muzi spravaju ked ukazanie prostrednika vasej osobe povazujete za normalne??? Ved to znamena "po*eb sa", autorka vobec neprehana. Smutne ze to tolke povazujete za naramnu srandu alebo normalnu vec. Autorka, dolezite je, ze si mu hned povedala ze ti to vadi a super je ze sa ospravedlnil. Snad to myslel uprimne a pochopil ze to prehnal. Vysvetlili ste si to a zivot ide dalej. Sama uvidis ci sa to este zopakuje.
A podla mna to vidis spravne, ukazat cloveku na zaciatku vztahu prostrednik, no velmi divne. Taketo "naznaky" na zaciatku vacsinou mavaju vyznam az spatne kedy ti vsetko do seba zapadne a povies si " aha aj tu som uz mala vidiet ze nieco nie je ok".
Na mieste chlapa by mi vadilo tie tvoje reci "som prva"... vsak jasne ze si, naco to este aj kricat, preto si dostala prostrednik.. ste si kvit. ty mas navyse este aj ospravedlnenie.
Inak niektorí ste tu riadne upati a beriete sa neskutočne vážne.Normalne mi sija začína tuhnúť z niektorých komentarov
No teda mne by to vadilo. To kde sme aby mi niekto ukazoval prostrednik? A zvlast chlap s ktorym zacinam vztah🤦♀️ asi by som mu ho ukazala tiez a jak prisiel tak by aj odisiel😅
Tak tvoja reakcia tiez nebola uplne dospela, tak ako ani jeho. No neviem, u nas su taketo veci normalne, takze ja to nejak neprezivam, zasmejeme sa, pobavime a ide sa dalej ako keby nic.
tak ty na neho kricis a on sa nemoze vyjadrit (na dialku neverbalne)?? neprehanaj
Strašne preháňaš...