Urazený a výbušný chlap (ako veľké dieťa).

jazlyn
11. feb 2020

ahojte takze v skratke s manzelom sme spolu 4 roky a rok sme spolu chodili este nemame ziadne deti Co sa tyka vztahu no sama neviem ako ho opisat su dni kedy je vsetko ok a su dni kedy sa nemozeme vystat lezieme si na nervy uprimne ? Tych dni kedy sa hadame je viacej ako tych dobrych.
Hadame sa pre uplne blbosti nic vazne napriklad manzel sa dokaze urazit pre aku kolvek hlupost malickost ako male dieta alebo fakt nechapem 🤷‍♀️🤦‍♀️
Napriklad vcera sme boli v obchode pozriet darcekovy kosik na narodeniny ale chcela som si ho urobit sama tak sme boli pozriet len kosiky a nevedela som sa rozhodnut tak som skusila volat mame ze co si Mysli ona ze ktory by bol vhodny hned bol
Ohen na strechce uz sa tvaril urazene ze preco sa radim
co je natom ? nepride mi to take aby sa clovek preto dokazal rozculit a urazit viac krat sa stalo ze sme sa pochitili v obchode a on jednoducho vybuchne bezohladu nato kde sme zvysi hlas a odide necha ma v obchode samu naposledy sa to stalo v banke zijeme v Uk a stahujeme sa na slovensko s tym ze potrebujeme adresu kde nam bude chodit posta tak mu hovorim ze si dame postu ku mojim rodicom ktory v Uk ostavaju bez toho aby mi povedal tak si v banke zmenil adresu ale dal tam adresu jeho kolegu s prace rozculilo ma to toho chlapa vobec nepoznam a nechcem aby chodili vypisi a vsetko s banky na jeho adresu A este k tomu nechapem preco mi to nepovedal asi dobre vedel ze s tym
Nebudem suhlasit Tak som mu to vysvetlovala otocil sa odisiel a nechal ma stat v banke samu robi to skoro furt vzdy ked sa mu nieco nepaci pojde len vonku a pocka ma tam zapali si ale aj tak nepozera nato kde sme a kolko ludi sa nanas pozera a nas pocuje urazi sa a odide
Proste robi to skoro furt pre uplne malickosti a bezne veci ktore sa deju v zivote nezapaci sa mu nieco hned je urazeny a ja potom neviem fungovat normalne a byt mila ale samozrejme jeho to vsetko do 10 minut prejde
A zla som ja neklape nam to hadame sa lebo sa hnevam 🤦‍♀️
aj dnes pozerame telku a zacal ma steklik bozkavat lahol si kumne no proste sme sa
Salili jak male deti 🤷‍♀️🤷‍♀️ A ked som mu asi 2x urobila s prstom po nose zo srandy tak sa zodvihol a odisiel ked som sa pytala ze akoze co sa deje tak ze este ja som urazena ci mne by to nevadilo keby mi to robil ako nechapem 🤦‍♀️😂 ja viem vyznie to blbo to salenie sa a steklenie a neviem co... nemame 15 😂
Ja mam 25r on 24r
Ja nechapem ako s takym chlapom komunikovat aby sa pre vsetko neurazil hadat sa kazdy 2 den pre hluposti.
Urazi sa zaspi v pohode do 5 minut vecer a na druhy den sa sprava ako keby sa nic nestalo Napise mi s prace spravu atd a fungujeme dalej a ja mam pocit ze v sebe potlacam vsetko co ma trapi az kym jedneho dna nevybuchnem ja viem su ovela horsie pripady a aj horsie vztahy citim sa ako pubertiacka co sem vypisuje hluposti no vazne to cloveku polezie na nervy take spravanie to urazanie a hadanie v podstate pre nic je toho namna vela ani poriadne pohadat sa neda kedze byvame u nasich tak som ticho niesom ten typ cloveka ktory robi sceny pred ludmi a urcite nie pred rodicmi
x krat sme sa o tom rozpravali vzdy slubi ze sa zmeni ze on sam nevie preco stale vybuchne a urazi sa ze sa to posnazi kontrolovat ale vsetko trva par dni a potom sme tam
Kde sme boli co by ste mi radili urobit ako sa spravat zachovat aby sa to zmenilo ??
Napadlo ma uz vselico aj to ze ho vystrasim ze pojdeme od seba na par ani aby si uvedomil ze aj ja mam len jedne nervy a ze som schopna sa rozist ak sa nezmeni... no neviem ci to nieje hlupost 🤷‍♀️ Vazne neviem to ze o tom rozpravame a ja sa stazujem nepomaha je este jedno velke dieta a ja som uz fakt zufala

fatimuska
12. feb 2020

@jazlyn podobne mam doma, je to čím ďalej horšie, trpím a už mi dochádza všetka trpezlivosť, oxid kým nie je neskoro, ver mi

zinew
12. feb 2020

jazlyn PISES ZE STE MANZELIA 4 ROKY! KEDY ZACAL BYT URAZLIVY A VYBUSNY? PEVE PRIZNAKY SI KEDY SPOZOROVALA? AKO si napisala, ze JE BOL NERVNY KED SI VOLALA MAME A ZE POŠTU NECHCE SI POSIELAŤ NA ADRESU TVOJEJ MAMI ZDA SA MI ŽE JE ŤAŽKO FRUSTROVANÍ S BÝVANIA U VAŠICH! ZDROJ HNEVU A VYBUCHU MÔŽE BYŤ TOTO! ŽE STE U TVOJICG RODIČOV A CÍTI SA ZLE ŽE NEVIE NIČ SPRAVIŤ S TÝM ABY STE BOLI VO VLASTNOM! Rozpravala si sa s nim o tom ci mu nevadí ze byvate u vašich? Mam kamošku ktorá ked sa vydala, NECHAPALA SOM JU LEBO SOM NEBOLA V JEJ JOSI, a ani nepochopim to, ALE NEMOHLA ZNIESŤ ŽIŤ U SVOKRY! MUŽ SPRAVIL OSOBITNÉ OPATRENIA ABY MALI VŠETKO NA PEVOM POSCHODÍ DOMU RODIČOV-KUCHYNU, SOSLNU,KUPELNU AJ OSOBITNÝ VCHOD! ONA ZA SVET NECHCELA TAM BYŤ! A NESKÔR SOM STRETLA JEJ MUŽA A BÝVAJÚ VO SVOJOM DOME! ALE STÁLE SA MI ZDÁ ŽE NIE JE ON ŠŤASTNÝ! ANI ONA nepôsobila šťastne,keď som oboch stretla raz po rokoch.

jazlyn
autor
12. feb 2020

@fatimuska Rozmyslala som nadtym a stale rozmyslam neviem ci budem schopna takto fungovat dalej som este mlada nato aby som uz musela zit v takom vztahu...
Ak mame tie “ lepsie “ dni tak je to celkom fajn dokaze ma
Prekvapit kupit cokoladu alebo kyticu len tak pre radost pozerame spolu filmy a travime spolu cas
Ma svoje chyby ale aj dobre vlastnosti A preto stale aj Vaham ze co ak sa to zmeni a cakam mozno na nieco co nepride sama neviem ...

jazlyn
autor
12. feb 2020

@zinew
No stazoval sa ze uz sa nevie dockat ze uz chce aby sme boli sami
Stahujeme sa na Slovensko takze uz budeme sami u mojich rodicov byvame len necely rok vedeli sme ze je to len na isty cas kym si nedame urcite veci do poriadku
Samozrejme aj ja by som radsej byvala sama no nemali sme inu sancu s tymto napadom prisiel ale on Nie ja takze zrejme zo zaciatku mu to nevadilo

Mozno tie jeho nalady su tym ze niesme sami a nemame sukromie a stve to aj mna ale dokazem sa kontrolovat narozdiel od neho. Posledny cca rok sa hadame castejsie skoro kazdy 2 den
Uz skoro pre vsetko moji rodicia niesu vobec taky aby sa donas starali vychadzaju celkom fajn nikdy sa nehadali ani medzi nimy nevznikli ziadne nezhody
Nekecaju nam rodicia skoro do nicoho takze neviem cim to je ... ako som spominala v komentari uz
Ked mame tie lepsie dni tak sa to da ... nieje zly chlap stara sa lubi ma je vsimavy a pozorni dokaze ma potesit a prekvapit
S rodinov vychadza dobre nechodi nikam do krcmi sa opijat a podobne No to urazanie a vybuchy tie bohuzial neviem akceptovat neda sa to

zinew
12. feb 2020

CITI SA NEDOCENENI! A MALA BY SI BYŤ NA JEHO STRANE! CÍTI SA ZLE . NEVIDELA SI NIEKEDY NECHCENE, ŽEBY TVOJI RODIČIA MU NIEČO NEVYČÍTALI ALEBO NEURAŽALI? ODÍĎ OD MATKY ČÍM SKÔR! Q POČÚVANÍ MUŽA! ŽENA POTREBUJE CÍTIŤ LÁSKU ALE MUŽ REŠPEKT A UCTU! TO SI TIE MUŽSKÉ KOMPKEXY- ŽE NEVIE ČO ROBIŤ AK MUSÍ BÝVAŤ U VAŠICH. mam pidozrenie že či mu tvoji rodičia dačo nehucia - či vaši tvojho muža neurazali. ALEBO MAL PROBLEM DOMA U SVOJICH RODIČOV-AKO MOJA KAMOŠKA ČO MUSELA OBSKAKOVAŤ SVOJICH BRATOV, A AJ DETI SVOJICH SURODENCOV JEJ NA HLAVU CEZ LETO DALI! ANI SA NEDOSTALI ČI SA O NICH POSTARA! MALA PROBLÉM S TÝM ŽE KAŽDÝ JU LEN VYUŽÍVAL A AKO VYDATÁ ŽENA Už nechcela zasa bývať ešte s ďalšími ľuďmi! ako sbokra a tak,lebo musela ZASA SA O ŇU STARAŤ. A POCHÁDZA Z 12 SÚRODENCOV! A UŽ AJ PSYCHIKA JEJ RUPLA A MALA ONKOLOGICKE OCHORENIE KT. PREKONALA ALE NIE SME UŽ V KONTAKTE! LEBO SME BOLI KOKEGYNE V ROBOTE, A NEJAK SA MI VZDIALILA A PRIDRZIAVALA OETATNYM A ZA MNA SA NIKDY NEPOSTAVILA HOCI SME OD STREDNEJ SPOLU SA KAMOSILI! V PRÁCI MA IGNOROVALA! TAK SOM SA TIEŽ JEJ NEPCHALA DO RITE. MAM TAKYCH LUDI V PAŽÍ CO JE S NIMI. A NASLA SOM INU ROBOTU KDE MA NEPONIZICALI- LEN PRETO ZE TO BOLI nevzdelane HLUPQNE. SMIALI SA KED SOM IM VRAVELA ZE SUPER NOHAVICKY-BOXERKY. KRAVY HLUPE MI HOVORILI ŽE TAKA SPODNA ŽENSKÁ BIELIZEŇ NIE JE. TOTAL GLUPE KRAVY. NEVZDELANE! PONIZOVALO MA TO AŽ SOM OCHORELA S TYCH HLUPICH NEUSTALYCH POZNÁMOK! BLBOSTI A KRAVINY STALE ROZOBERSLI A VYSMIEVALI SA MI BO NECHÁPALI O COM HOVORÍM. MAM 130 IQ ALE TAKE HLUPANE SOM V ZIVITE NESTRETLA, ZE SA RADY VYSMIEVALI S VECÍ O KTORÝCH NEMALI ANI VEDOMOSTI.

zinew
12. feb 2020

výdrž kým odidete ! ale SKÚS SA S NIM O TOM ROZORAVAT PRESNE AKO SI MNE NAPÍSALA, ZE ANI TEBE TO NEVYHOVUJE! YO ZE NAVRHOL, ZE BUDETE U VASICH JE JEDNA VEC, ALE asi zle znáša OBVINUJE SAM SEBA ZE HO YO ASI NAPADLO! VYDRZ KED UZ IDETE PREČ! ALE URČITE SA ROXPRAVAJTE O TOM ZE TO NIE HE JEHO VINA! ALEBO SKUS NIEČO Z NEHO VYTIAHNUT SKRZ RIZORAVANIA O SVOJICH POCITOCH KEBY SI BYVALA U JEHO RODIČOV ZE BY TI SIBALO ZE ASI S TOHO JE VYBUDNY A ZE TO CHÁPEŠ A HUC DONHO KYM SA SAM NEOREZRADI KDE JE KAMEN ZAKOPANY. BOHUZIAL, Z MUZOV TREBA DOSLOVA ŤAHAŤ VECI AKO S CHLOSTEJ DEKY! PRETO JA NEZVLADAM ŽIŤ S CHLAPom!nemam na to nervy! matka ma pretazila ako decko a nikdy sa so mnou nebavila KEN VRIESKALA. AZ V DOSPELOSTI SOM POCHOPILA ZE VSETKO DUSILA A PRETO BOLA UVRIEDKANA HISTERKA CO LEN PRATAT A ROBIT TREBALO, BO MALA EŠTE 3 DETI S UZ TERAZ EX -ALKOHOLIKOM. TERAZ JEJ PREPLO PO SMRTI DEDKA! SCHIZU MA, A UŽ FAKT, KAZDY VZTAH MA S CHLAPOM VYCERPAVAL! TAKY BOLI AKO PISES O SVOJOM MUZOVI. PÝTALA SOM SA ICH CO IM JE! CHODILI AKO ZOMBICI. NIKDY NIC. A JEDEN BOL STRASNE URÁŽLIVÝ KED KONCIL SKOLU A VSETKO PRENASAL BA MŇA. DRUHÝ DOSTAL VÝPOVEĎ. A VSETKO OK AZ RAZ NA MŇA NEVYLETEL! POSLEDNY BOL TOTAL PSYCHOPAT- NEZVLADOL ROZVOD, ANI DRUHY VZTAH -ROZCHOD S BABOU S KT. ZIL 10 R. . TOTALNE MU PREPINALO.

jazlyn
autor
12. feb 2020

@zinew
Na 1000% viem ze moji rodicia by si nedovolili ani len krive slovko povedat na Jeho osobu
Moja matka a manzel spolu precuju v jednej praci .. vychadzaju si rozpravaju sa aj hodiny zartuju. Ked sa pohadame skor sa mama zastane jeho ako mna...
Mama si ho velmi chvali a on ? No nezboznuje ju ale ani proti nej nic nema a z mojim otcom ma zasa moj manzel lepsi vztah ako z vlastnym ocom
Napriek tomu ze vychadzaju dobre .. sa samozrejme chce osamostatnit vsetko chapem ze chce byvat sam ze ma obcas nervy na nasich a ze toho mozno ma vela v praci a je unaveny alebo vycerpany
Chapem ze obcas clovek nema naladu ... chapem ani ja niesom dokonala ale urcite mi to nepride normalne ze .. sa dokaze urazit pre skoro vsetko a nemyslim si ze by to mohlo byt preto ze byvame u nasich mozno je to jeho povaha ktoru nikdy nezmenim a mozno cakam
na nieco co sa nikdy nestane nato ze sa zmeni nato ze si uvedomi ze mam len jedne nervy a aj napriek tomu ze.. ho mam rada ho dokazem opustit a zit dalej bez neho
X krat som mu to povedala ale mam pocit ze si s toho nerobi nic lebo sa nikdy nic nestane kedze byvame u nasich sa kontrolujem a radsej som ticho snazim sa nehadat ... kazdy sme
Nejaky kazdy ma aj zle obdobie depky a neviem co vsetko ale ... aby sa jeden chlap dokazal urazit pri mojkani a saleni v posteli ze som sa mu dotka x2 nosa prstom ?? Alebo ze zavolam matke nech mi poradi ?? Alebo ak si chce kupit
Blbost ktora je prilis draha nato aby sme si ju mohli teraz dovolit napriklad taky subofer do auta a ja samozrejme s tym
Nesuhlasim tak sa urazi jak male dieta ktore nedostane lizatko

zinew
12. feb 2020

NEVIEM TI PORADIT. JA SOM MALA LEN TAKÝCH 😤 CO TAJILI CO IM JE! ASI MA MENZES JA NEVIEM. PREPAC ZA VTIP, ALE JA FAKT NEVYZNAM SA V MUZOCH. NEZNASAM TO ICH TICHO PRED BURKOV! NEVIEM. CITAM TU AJ O DUSEVNE CHORÝCH LUDI- SU ZLOSTNI A NEVYROBNANI ALEBO AJ RAKOVINA MA PREJAVY ZLOSTI A ZMEMY OSOBNOSTI. AK TAKI NEBOL, BUD NIECO TAJI, ABO MA ZAČÍNAJÚCI PSYCHICKÚ PORUCHU-ZISTI AKE CHOROBY MALI JEHO PRIBUZNI - AJ Z PRADEDA ,PO 10 POKOLENIACH SA MÔŽE PREJAVIT NIECO Z GENOV! ALEBO NECH IDE NA KONTROLU CI JE ZDRAVY! ALE PSYCHILOGICKA PORADŇA BY VAM TIEZ PROSPELA. TEDA TVOJMU MUZOVI- ALE MUZ SAM OD SEBA NEPÔJDE, IBA KEBY SI MU DALA ultimátum! BUD PORADNA SBO ROZCHOD! ČAU. DRZIM PRSTY.

lentilkaxxx
12. feb 2020

@fatimuska
@jazlyn
Ja to mám tiež doma. Ma to po tatkovi. A ten zas po svojej matke. Soplave trucovite decko, s ktorým nepohneš, keď mu praskne v bedni. Musí sa sám odduť. Svokra to volá "genetická vada". Keď mu drbe (to je tak na týždeň), mám čas pre seba, inak by som sa už zblaznila. To proste neprerobíš. Logické argumenty 0 bodov. 35 rokov a rozumu ako v troch v období vzdoru....

zinew
12. feb 2020

ešte ma napadli ine verzie
- HOVORI SA ZE KVETY,DEZERT NOSI NEVERNI MUZ PRE VYCITKY A TERAZ VYBUCHUJE LEBO:
-CAKA DECKO S MILENKOU
-VYHODILI HO Z ROBOTY
-VZAL UVERY*BUD GEMBLUJE ABO BERE DROGY
-TO ZE POSTU NECHCE NECHAT U RODICOV:
- CHODIA MU LISTY SO SUDU PRE,ZEBY ALIMENTI
- nieco mu chodi postou co NECHCE ABY NIEKTO ZISTIL- LISTY OD MILENIEK, ABO EXEKUCIE

URCITE NAJLEPSIE JE VYPÁČIŤ Z NEHO CI NEMA DECKO,MILENKU,PROBLEMY FINANCNE,

MOJA SESTERNICA SI VZALA MUZA-A TEN JEJ NEPOVEDAL ZE MA DECKO-NASTASTIE MU TU SVADBU ANUKOVALI PRE UTAJENIE VECI CO JE V ROZPORE SO SOBASOM! AJ CIRKEV TO ANULOVALA .

DOKONCA AJ UTAJENIE ZDRAVOTNÝCH PROBLEMOV JE MOZNOST ANULACIE.

MUZ KED JE POD TLAKOM- NIECO VÁŽNE TAJÍ!

A MOŽNO SA LEN BOJI ODCHODU NA SK- BO JE HLADANI PRE EXEKUVIE, VÝŽIVNÉ,PODVODY, ALEBO NECHCE NIEKOHO STRETNUT.

JA SOM SKUSALA VSETKO- PAUZA, ROZCHOD- TU SOM POCHYBILA- LEBO PAUZA SA MA SPRAVIT HNED! NIE HNED ODPUSTIT ! LEBO TAKTO SA NIKDY NEZMENI.

NAJ JE NIE ROZCHOD- CASTO FOVOD JE LEN OBYCAJNA PONORKA- TAK SI DAJDE DNI KEDY SA NEUVIDÍTE,AJ TSKE VZTAHY SU- ZE MUZ JEDEN DEN V TYZDNI ODCHÁDZAL NA CHATU. POTREBOVAL BYT SAM, PRE MUZOV JE TO TAZSIE BYT IBA MANZEL. POTREBUJÚ SA S CASU BA CAS CÍTIŤ ZASA AKO OBYCAJNI CHLAPI BEZ ZAVESKOV!
ALE BUD SI NAJDITE VLASTNE DNI KEDY ON POJDE VON SAM,A TY SAMA V INY DEN- ABY NAHODOU SI NEMYSLEL ZE LEN ON MA PRAVO NA ODDYCHOVY PAUZOVY DEN.

KONICKY SPOLOČNE JE TIEZ TREBA MAŤ! BOULING,TENIS, A NSJST SI PARY S KTORÝMI SI ZAJDETE NIEKAM.

TOTO JE JEDNA Z MOŽNOSTÍ ZMENY SPRAVANIA. muzi neznasaju rutinu! du aj vynimky. OBČAS JE DOBRÉ KLAMAT ZE NEVOLÁŠ S MATKOU. ALE S KAMISKOU. HOVORI SA TOMU NS POKOJ V RODINE-

13 KOMORA.
ÚPRIMNOSŤ JE VELMI ŤAŽKÁ VEC AJ K SEBE SAMEMU. ĽUDIA RADSEJ ZIJU V KLAMSTVE. TAKŽE TAJNOSTI SU V POHODE, ALE ODTIAĽ POTIAĽ.

RADA NA JEHO SKRATY! PORIADNE SA POHADAT, VYPLAVIA SA RYCHLO NEGACIE A UROVNA SA TO RAZ DVA.

ALEBO KEĎ ODIDES PO JEHO VYBUCHU PREC OD NEHO DO INEJ IZBY, SO SLOVAMI-NEOACI SA MI AKO SA SPRAVAS! TAKTO SA VYCHOVACA DECKO- ABY VEDELO ZE UBLIZILO MAME, ABO NIEKOMU. DETI VEĽMI CITLIVO VNIMAJU VZDIALENIE MATKY DO INEJ IZBY OD NEHO. ABO POSLANIE HO DO IZBY. VTEDY SA SCHLADI A ZACNE ROZMÝŠĽAŤ ZE TAKTO SA SPRÁVAŤ NESMIE.

SKÚS TO NA MUZOVI. KED SA URAZI-VEZ SLOVA ODÍĎ z miestnisti! A NECHAJ HO VYCHLADNUT.

zinew
12. feb 2020

aj tvoj spodob komunikacie s ním moze byt zdroj problemov.

ty sa k nemu správaš ako k decku.

zakazujes mu ako decku nieco si kupit! ponizuje ho to

chytas ho za nos ako decko! ta sa s nim nemaznaj ako s retardom.

ked nerespektujes muza- ze sa radis s natkou a nie s muzom- zasa sa citi ako vzduch! radiť di sa mala s nim a nie s matkou! JA MATKU NEZNASAM, NIKDY JEJ NEVOLAM.

ja nie som taka rozmaznana ako ty od namicky! PRECO MU ESTE POVIEŠ S KYM VOLAS, KED HO BERES AKO PSA A NIE MANZELA! S NIM SA MAS RADIT! ON JE TVOJA SUCAST ZIVOTA! UZ PRESTAN KONTAKTOVAT MATKU. HLAVNE MU TO NEHOVOR KED UZ.....

TVOJE SPRÁVANIE SA ZMENILO! SPRAVAS SA K MUZOVI AKO KU DECKU, TAK SA URAZI A CÍTI SA AKO VDUCH, TAK VYBUCHNE .

SI STRASNE ROZMAZNANA.

KED POZERAM NA TIE TVOJE PRIDPEVKY-,ZHUSSTENIE VLASOV, POZERANIE TV CEZ MOBIL, ESTE SI AJ PRIBRALA, dokonca SA NECHAS VYDESIT SVOKROU MIMOMATERNICOVÉ TEHOTENSTVO . dve ciarky moze znamenat aj rakovina,pri krorej sa vyrvaraju hitmony ako pri tehotenstve.

prešla som tvoje prispevky, a ty nechaoes vybuchy muza?

HLAVNE ZE TY NECHÁPEŠ PREČO VYBUCHUJE. A TY AJ TAK KONTAKTUJES MATKU A MUZ JE V OBCHODE VEDLA TEBA!

ZACNI VNÍMAŤ ZE SI VYDATA ZENA A MAS MUZA POCUVAT AJ SRDCOM. MAM POCIT ZE OD KEDY SI V UK SI SA ZMENILA TY!!!! LEN MAMA A MAMA, A ON NEMÁ NIKOHO V UK. NEMA NIKOHO TAKEHO RODINNEHO ČLENA. MA IBA TEBA V UK! TAK SA MU VENUJ A NEZAOBCHSDZAJ S NIM AKIBS DECKOM!

MUZ JE VZRUŠENÝ A CHYTIS HO ZA NOSTEK- TAK SI HO NASRALA ZE SA HO DOTÝKAS AKO DECKO A TO HO NASTVALO. Z CHUTI PO SEXE, SA NASRDIL ZE SI SA MAKA CHYTIT JEHO HRUDE, RAMIEN, ABY SA CITIL SEXI, A AKO MUZ! . NOSA SA CHYTA DECKU. JA SOM ESTE NEZAZILA TAKU BABU CO RIESI PO NETE SAME SOMARINY! NA ZHUSTENIE JE NAJ ZIHLAVOVY CAJ, ZDRAVA STRAVA! NEFARBIT! POHYB! TO ZE MAS EXEKUCIU NA ZDRAVOTKE JE FAKT DETINSKE! ZO ZÁKONA MAS POVINNOST PRI AKEJKOLVEK ZMENE IHNED IM ZAVOLAT ZE SI V UK A ZE NECH TA INFORMUJU NA ADRESE V UK KDE SI, A NIE ZANEEBAT TAKE VAZNE VECI-, SI DOSŤ DETINSJA, NEZODPOVEDNÁ. KTO SA MA ZMENIŤ SI TY A NIE MUZ!

matapo
12. feb 2020

@lentilkaxxx
☹ ja tiez, ma to po otcovi ☹ vzdy som mu vravela ze neviem ako ta jeho mama mohla tak dlho vydrzat s jeho otcom, ta mu nieco povie hoc aj v dobrom, svokor hned podrazdeny, obvinu ju zo vsetekehi aj z toho ze slnko nesvieti, nie je schodpny normalnej komunikcie s nou, ale pre rodinu sa snazi, no ale to ma uz cez 60. Moj muz ma 40 a je to to iste, ide to vekom, sme spolu 20 rokov, kedisy taky vobec nebol, poslednych 5 rokov je to uz len cista katastrofa, o tom ze pomoc v domacnosti takmer ziadna (okrem toho ze kupuje potraviny, ale aj to je len preto aby mal prehlad o svojich financiach), starostlivost a pomoc s troma detmi tiez takmer ziadna, urdrzba domu tiez ziadna, len jeho zaujmy a jeho kamarati a jeho praca ☹ Nebit na nom financne zavisla (momentalne som este na MD s najmladsim) a nemat s nim tri deti koli kt. sa snazim ten vztah ako tak udrzat a vsetko prehltnut a tvarit sa a byt ok, tak som s nim uz neni. To je cista katastrofa a zdroj depresie. Zhorsuje sa to kazdym mesiacom a mne uz dochadza trpezlivost a aj chut. S mojou mamou sa ani nepozdravi, so susedmi tiez nie, uz len to ze nepozdravim niekoho koho poznam, hoc ho aj nemusim ale patry do rodiny alebo k blizkym ludom je total divne. Jednoducho sa zatne akoniec, jak tvrdohlave vdorovite dieta ☹ a neodpusta. Niektori chlapi su fakt pre rodinny zivot nepouzitelny ☹ Pri tom ten moj je velmi mudry a sikovny, zaraba vela, dokaze nas uzivit, je na vysokej pozicii, velmi ziadany ale ocividne bolo mu nadelene niekde viac a niekde ubrate ☹

fatimuska
12. feb 2020

@jazlyn áno zmení, k horšiemu keď príde dieťa, to len ešte bude zduvaciek

fatimuska
12. feb 2020

@lentilkaxxx ten môj ma 45

moonlight1210
12. feb 2020

@jazlyn rozchod naoko na postrasenie nikdy nerob.
Nevies ako to dopadne. Mozes to este trpko lutovat.
Ak chces odist, tak odid. Ale nehraj divadlo, kde schovana za kulisami cakas, ze ta pojde prosit.

On sa moze kludne just este viac urazit, opit, podviest ta, aby si sam sebe nieco dokazal. Alebo stretne niekoho, komu sa vyplace, ze bol blb a ze ta stratil a bude sa mu pacit, ze tam nasiel (docasne) pochopenie, tak bude ten kontakt dalej tajne udrziavat.
Alebo len v hneve vykona nejaku sprostost, ktoru bude riesit policia.

Alebo bude komedia - ked ty odides, on ta prosit nebude a nakoniec budes prosit ty jeho.

Proste taketo vazne veci sa robia iba po dobrom uvazeni a ked uz si pevne rozhodnuta. Nikdy nie ako priucka.

0silvia0
12. feb 2020

@jazlyn obaja sa spravate nezrelo. Mne by tiez liezlo na nervy, keby si nejaky blby kosik konzultovala s mamou a nie s osobou, ktora je na nakupe s tebou. Je to blby kosik, nie auto...
Miesto toho, aby ste boli partneri, ste akysi superi vo vztahu. Obaja chcete byt povsimnuty, doceneny a miesto toho aby ste da vsimali, sa podpichujete a potom to robi take problemy ake mate...

dzulli1980
12. feb 2020

Buď sa zmier s tým, že je proste taký alebo choďte od seba ... ak sa zmení, tak len k horšiemu ... hlavne, keď prídu deti ... mne to skôr príde tak, že máte obaja dosť citlivé egá, na tom treba popracovať ... partnerstvo je o spolupráci, dopĺňaní sa, nie o neustálych bojoch, súperení ...
@jazlyn

luccija
12. feb 2020

@jazlyn to je typ povahy bude to robiť stale

oli18
12. feb 2020

Podla mna smer psychiater. Ti dnesni su zaroven aj psychoterapeuti, poradia slovom, ak treba, nasadia liecbu. Toto je najjednoduchsia a najrychlejsia pomoc. Na druhom mieste je rozchod. Zbytocne stracat cas nejakymi domacimi pokusmi. Je to povahova crta, ktoru on sam nedokaze mat pod kontrolou. Je to silnejsie, ako jeho vola. Drzim palce

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jazlyn
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jazlyn
autor
12. feb 2020

@zinew mam 25r co sa mam stale bavit o rakovine ako ty ? Pozri na seba ... nezijes s nikym
Nemala si a nemas chlapa neznasas matku co si ty za cloveka ? Radsej budem rozmaznana ako toto co si ty !!
Ale aj tak nechapem to ze sa o seba staram a o moje vlasy uz znamena ze com rozmaznana ?? By som teda chcela vidiet teba ako vyzeras ked som rozmaznana lebo si farbim vlasy a pozeram tv na mobile

jazlyn
autor
12. feb 2020

@lentilkaxxx a ako to zvladas ked sa urazi ? Problem je ten ze mne to strasne naserie a nechce sa mi s nim komunikovat

jazlyn
autor
12. feb 2020

@fatimuska myslis ?? A preco sa uraza tvoj chlap pre nieco vazne ci blbosti ?

simca06022011
12. feb 2020

@jazlyn ty to nijak nezvladaj, ked sa urazi... uraz sa tiez a az tak, ze ho nechas... lebo zavazky nemate, uz teraz sa sprava hrozne... co bude, ked sa ti takto bude zduvat pri detoch, ked budete mat vaznejsie problemy ako steklenie na gauci? Ako s nim v zivote vyriesis veci.... ? Moj sa skor zduva a somre na vsetko a je to na nevydrzanie, ale vytiahnut sa zo vztahu po dlhsej dobe, ked uz su zavazky je tazke.. a predstav si ze tie roky vies prezit s niekym, s kym ti bude dobre.. a nebude sa kazde dva dni zduvat, dirigovat ta a riesit ci sa o seba staras albeo nie? Stoji to za to obedovat ten cas na male decko?

jazlyn
autor
12. feb 2020

@perdulka7 ahoj dakujem za tvoj nazor mozno mas pravdu ze som dieta este aj ja
Ale keby sa on neurazil za kazdu blbost tak ja by som nemala dôvod nato aby som bola podrazdena a urazena nervozna
Ja fakt neviem niesom dokonala viem ze mam Chyby aj ja ale aj ked je vsetko ok nehadame sa Pride vecer a pride malickost pre ktoru sa urazi a
Mna ide slak trafit jemu to trva 20-30 min a mne 2 dni kym ma prejde jeho spravanie

jazlyn
autor
12. feb 2020

@simca06022011
Nehovorim ani o vaznych problemoch ktore sme uz Mali nevieme sa zhodnut vazne na Nicom ked je nieco vaznejsie nevieme uz vobec fungovat mozno prehanam aj ja ze aj ja sa urazim
Ked sa urazi on a sme stale na tom istom kolotoci ale ked mna to tak velmi vytaca ze je jak male decko nie jak chlap ved
Tie iste vecy sa stavaju mne z jeho strany uplne blbosti a ani by ma nenapadlo nane takto reagovat urazit sa Rozculit tym padom sa nic nedeje a je vsetko ok ... aj ked som urazena aj jaa a snazim sa ingorovat ho alebo naopak komunikovat s nim o tom co sa mi nepaci prd je platne vsetko
Nic sa nemeni nic sa nedeje jednoducho vzdy pride situacia pri ktorej sa musime zacat rozpravat a komunikovat .. povinosti atd

simca06022011
12. feb 2020

@jazlyn no vidis, neviete to, nejde to.. tak ked sa z toho neviete vyhrabat a vyrozpravat si to, tak sa treba prestat stazovat a urobit to co treba. Odist. Fakt rozculovat sa s niekym kazdy den/kazdy druhy den.. no na co? za tie roky co ste spolu, uz by ste vedeli spolu komunikovat a riesit veci... ale neviete, lebo spolu vam to proste neklape. Mozno keby ste si dali pauzu, tak sa aj on preberie (ak bude vediet preco) a date sa dokopy zase.. alebo si najdete lepsich partnerov obaja.

katarinka89
12. feb 2020

@jazlyn.ad 1- v skratke to nebolo ad 2 z opisu mam pocit- ze vsetko riesis s mamou co zrejme jeho vytaca ad 3 ak si chcela vyzreteho chlapa mala si hladat od 35 vyssie.

jazlyn
autor
12. feb 2020

@katarinka89 ok tak zrejme som
mala
Hladat starsieho no .. stalo sa zalubila som sa a nebol taky zmenil sa zmenila som sa aj ja .. casom sa meni vsetko chapem to ale nechcem vsetko zahodit len tak .. najdem si ineho a zistim po roku ze nieco nieje ok a zase ho vymenim ?
chcem sa posnazit o to aby .. sa to zmenilo aj ked sa mi to nedary zatial

Neriesim s mamou vobec ale ze vobec nic radim sa s nim o vsetkom uplne o vsetkom