Urazenie protistrany

25. aug 2022

Stava sa vam v zivote, ze ak sa k vam niekto sprava tak, ako sa vam nepaci a vy sa na to ozvete a slusne si poviete svoje, tak sa protistrana urazi? Ak ano, snazite sa to vtedy nejako urovnat alebo vam je dany clovek ukradnuty, ked nevie spracovat konstruktivnu kritiku?

bosorka2302
25. aug 2022

Nie nesnazim pokial to bolo slusne. Mne sa osvedcilo v zivote ze ten clovek potom vzdy potrebuje odo mna nieco a spor sa urovna lebo sme nuteni komunikovat. Alebo sa stretnene aj po dlhom obdobi a sme nuteni spolupracovat. Takze ja to necham plynut a naozaj ten zivot to nejako zariadi pokial mi bolo ukrivdene,ublizene a tak.

marca12
25. aug 2022

Ak sa jedna o blizkeho cloveka,rodinu,tak ma to trapi a snazim sa urovnat vztahy a casom mi je ten clovek ukradnuty,no v kutiku duse ma to mrzi. Ak to nie je blizky clovek,je mi ukradnuty a neriesim.

bestyyy
25. aug 2022

Hej stalo, daný človek bol po upozornení dokonca dotknutý, že sa mi to správanie nepáči

monuska112
25. aug 2022

si si ista ze je to konstruktivna kritika? mozes uviest pre istotu priklad co bolo povedane ako?

autor
25. aug 2022

@monuska112 ide o to, ked si dana osoba pyta radu. Poradim, ako najlepsie viem, ale bohuzial, danej osobe sa rada nepaci, aj ked si ju pytala, tak zaznie arogantna, nevdacna odpoved. Dlhodobo som to tolerovala, avsak uz mi rupli nervy a povedala som si svoje. Ale len slusne, ze sa mi nepaci, ako sa ku mne sprava, ked ja sa snazim len pomoct. No a najhorsia som ja, ona sa urazila.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terez246
25. aug 2022

Moja mama je taká. Žijem s tým celý život. Veď ona sa raz odrazí. Teda doteraz sa vždy odrazila. 😂

monuska112
25. aug 2022

vies su ludia, ktori ked pytaju pomoc alebo radu, v skutocnosti len pytaju lutost a obdiv. ak takemuto cloveku napriek tomu pomozes, nahneva sa. pociti totiz zavist, ze nieco ty by si zvladla lepsie, alebo mas vedomosti ktore on nema, alebo prostriedky ktore on nema. otoci to proti tebe a ostane urazeny. na zaciatku sa to asi tazko da rozoznat od cloveka, ktory skutocne pomoc ci radu potrebuje pyta a prijme, ale ak sa to opakuje, nebud naivna a necakaj ze jedneho dna tvoju pomoc oceni, to sa nestane....ale tiez mu nemozes robit odpadkovy kos a nonstop ho lutovat ci tlapkat po pleci. je to totiz toxicke. kyselinu tiez nehladkame, rozleptala by nam totiz ruku.

autor
25. aug 2022

@monuska112 Ja som uz citila taku toxickost, ze som zacinala sama o sebe pochybovat, ze ci som dobry clovek, ked sa snazim pomoct a ona takto reaguje. A velmi dobre si to vystihla, presne pomenovala, az som ju v tom nasla. A veru nie, nenecham si ju uz viac v zivote. Toto bola posledna kvapka. Takeho cloveka v zivote mat nepotrebujem.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz