Ahojte chcem sa s vami poradit lebo uz som zufala..Tak svokra mala teraz v sobotu 60 tku a jeden z darcekov odomna a od muza bol obraz resp fotka na platne s jej vnucatami, cize mojimi dvoma dcerami a muzovho brata syn, ako sedia spolu na gauci drzia sa za ramena a smeju sa..moje dcery maju 7 a 5 svagrov syn ma tiez 5 rokov. svokra bola z obrazu hotova hned skusala kam si ho zavesi. Cely vecer sme sa bavili na oslave len svagrova manzelka bola taka akoby zarazena cely cas, ani moc nekomunikovala, uz ked sme odchadzali, vysli sme von pred svokrin dom na mna spustila ze akoze nech sa na nu nehnevam ale z akeho dovodu som si dovolila dat urobit obraz kde je aj jej dieta bez toho aby som sa jej opytala..ze ci sa mi to nezda trochu drze..samozrejme toto smerovala aj na mojho muza tieto vycitky,---a ze ked chcem nabuduce nieke pouzit tvar jej dietata mam sa najskor laskavo spytat, hovorim jej ze ale vsak vie o tom ze svokra potom tuzi mat takyto obraz kde su vsetky vnucatka ze som jej chcela spravit radost, a nevedela som ze je to taky problem , ze vsak je to len pre nich, ..tak povedala ze ju to nezaujima ze proste to sa takto nerobi ze ona ma pravo rozhodnut ci jeej dieta bude na nejakej fotke alebo nebude....
Svagrina je urazena lebo ten napad nezrealizovala ona :D
@cyberk no ja ako neviem ze co je za tym ale neskutocne na mna vybehla...
Boze ja som dala nasim rodicom urobit obraz najmladsich vnucat, su to deti mojej najmladsej sestry a ani som sa jej neopytala. Nastastie je normalna a neurazila sa, ze som to s nou nekonzultovala🤣
Najskôr som ti chcela napísať,že má pravdu mala si sa opýtať.Ale že ona dáva tvoje deti na FB a neopýtal sa ťa,je úplne iné,oveľa horšie.Pretoze obraz uvidí Max návšteva tvojich svokrovcov,kdežto deti na FB kadejaky úchyl.Asi závisť,že to nespravila ona.
ale ako hnusne na mna..ze nechape ako som si to dovolila vobec bez jej vedomia a podobne..ale ze ona dava fotky na neet kde su aj moje dcery..minule jednu kde su obe len v plavkach v a podobne to uz nevadi
Tvoja švagriná to úplne otočila proti sebe. To, že budú deti niekde v dome na obraze, to ani tak nevadí. Ale že dáva cudzie deti na internet, tak to už hraničí s pravidlami GDPR. A osrať jej celý príbeh.
Švagriná je riadne divná osoba 👎👎👎👎, inak z toho príbehu na FB sa dajú fotky stiahnuť a môžu kolovať ďalej,kdežto obraz ktorý bude robiť radosť babke, je úplne neškodný. Švagriná má asi problém v hlave
Svagrina je inak dost trapna, nech si teda na obraze synacika prelepi, aby ho v dome niekto nepovolany nevidel🙄
v lete sme boli spolu na kupalisku, ešte v ten den fotky mojich bab v plavkach a jej syna ako jedia na lehatu zmrzku,,dala na insta story..aj na facebook,,nepovedala som ani makke f
Vycapiť fotky na FB je určite horšie, ako spraviť fotku vnúčat pre starých rodičov. My sme tiež dali urobiť fotku všetkých vnúčat babke a nikomu nič nevadilo. Za tým bude niečo iné, nie to, že ste dali na fotku jej dcéru.
Až zistíš, že znovu dala na FB na fotke aj tvoje deti, zavolaj jej, aby to láskavo vymazala. Alebo na ňu vôbec nereaguj.
My sme dcére dali urobiť takú fotoknižku v jednej fotoslužbe, kde sú fotky celej rodiny. Neviem si predstaviť, že by som si od každého pýtal povolenie dať ho do tej knižky.
Keď niekde budete, radšej jej dcéru ani nefoť, ani keby to chcela.
Prípadne povedz starkej, že fotku tej vnučky musíš premaľovať (vystrihnúť, začierniť), lebo švagriná nesúhlasí, aby bola na fotke. Daj jej to vyžrať.
za ten FB by som jej riadne vycistila zaludok.
a svokru by som poprosila o obraz, ze jej das urobit novy bez vnuka.
@rorino idu si ho dat do spalne takze podla mna ani navsteva..ak to nebude drza navsteva co chodi kam nema
ja som jej aj napisala potom na messenger ze ma dost urazil tento jej vystup kedze ona sama vie kolkokrat vycapila fotky mojich deti bez dovolania na fb a neriesila som..samozrejme pozrela si ale odpoved ziadna
Aspoň vieš, ze máš za švagrinú falošnú osobu a podľa toho sa vieš ďalej zariadiť 🤷♀️ Zabezpečila by som aby už nevidela nič čo na fb pridám.
Možno chce svojho jedináčika na samostatnom obraze 🤣
Ju nastalo to, že svokre sa páčil darček. Vôbec nie to, že si sa neopýtala 😆
Tak spýtať si sa mala. Rovnako ako ona, keď chce zavesiť fotky tvojich detí na FB. Ale fotky detí na net sú podľa mňa horší prehrešok. Čudujem sa, že to neriešiš.
Nemate si co vycitat,ani jedna sa nepytate tej druhej a obe mate pravo byt nahnevane. Hoci ty viac kedze ona cape fotky deti na soc. Siete
@personality tak nech ho na tom obraze prelepia a spravia mu druhý zvlášť 😆
Že niektorý ľudia už nevedia čo so sebou 😂....vážne robiť také divadlo lebo babka bude mať svoje vnúča zavesené na stene.
Ja osobne by som dala spraviť nový obraz bez jej dieťaťa a darovala ho.
Povedz švagrinej, že s jej príbehom si hocikto môže spraviť screen obrazovky, takže sa k fotkám tvojich detí dostane hocikto a to aj ľudia, ktorých ty nepoznáš, ale má ich ona v priateľoch. A tie fotky môže kde-kto zneužiť. Zatiaľ čo ty si dala fotku jej dieťaťa jeho starým rodičom a zavesia si ju na stenu. Nebudú ju rozdávať potencionálnym pedofilom na soc.sieťach, ako to robí ona. A mimochodom, je to p*** :D
Švagriná je dôležitá pipina, kašli na ňu...
mala si sa opýtať... ale možno keby si urobila len so svojimi deťmi bola by urazená, že jej dieťa tam nie je
@lucka_ke ved toto a mna fakt nenapadlo ze ju to moze takto urazit praveze som sa obavala tej druhe varianty ze ho tam nedam a sa urazi
Ona moze zavesit tvoje deti na fb na stene ci v story a ty nemozes dat jej dieta babke na stenu ?? To nedava zmysel . Ju hnevalo ze si vymyslela super darcek no neopytala si sa jej ci mozes . A Keby si dala obraz kde by boli len tvoje deti zas by bolo halo ze si tam nedala aj to jej . Vianoce su za 44 dni u vas bude Este stale dusno 😉svokre Daj vyrobit hrnceky s fotkami tvojich bab 😀
Jej vadí že ste to nedali ako darček spolu
moj muz stale tvrdi ze ona je trochu divna ale ze sa na toto urazi to by ho nenapadlo nikdy
Aka jedna, taka druha. Nemate si co vycitat. Obe dve pouzivate fotky cudzieho dietata.
Mna by to tiez nahnevalo, keby si dala urobit obraz, na ktorom je moje dieta, bez toho, aby si sa opytala. Rovnako by ma nahnevalo, keby si fotky mojho dietata dala na socialnu siet. To sa proste nerobi. Ani to, co urobila ona, ani to, co si urobila ty.
Daj spraviť obraz bez jej decka, to ju bude srat tiež a oveľa dlhšie, teda vždy keď príde k svokre 😀 Normálne komédia 😀
tak som jej odpovedala ze ok beriem ale spomen si kolkokrat si ty moje baby vycapila na svoj fb a ani raz si sa neobtazovala sa ma opytat..tak povedala ze to je ine..lebo tam dala fotky len do pribehu ktory zmizne ale ja som dala fotku na obraz..