Uprednostňovala si kariéru?

queeny
29. máj 2024

Najde sa tu spriazdnena dusicka ktora doteraz uprednostnovala karieru alebo jednoducho nebola priamo mamickovsky typ a rozhodla sa tento rok "konat" a snazit sa o babatko?

lucyluska
29. máj 2024

@queeny kariéru som si robila, ale už ma 4 krát prepustili...a teraz na posledy som nevedela a mala bábätko v brušku. Treba všetko, s rozumom.

queeny
autor
29. máj 2024

@lucyluska oh.., to je celkom bezne, hlavne v korporatoch. Cize predpokladam ze si uz ani nenastupila do dalsieho zamestnania. A snazili ste sa o babatko alebo to prislo necakane?
Inak, neviem preco sa nazov mojho prispevku automaticky zmenil. Ja som zadavala uplne iny nazov..

lucyluska
29. máj 2024

@queeny áno, korporaty, dobre platené pozície. Baby robíme roky, mám 43 a prvé na ceste.

queeny
autor
29. máj 2024

@lucyluska jeeej tak gratulujem 🙂 kedy mas termin?

zmrzlinka2021
30. máj 2024

@lucyluska môžem sa spýtať, v takom veku si otehotnela prirodzene? Po akom čase snaženia?

janussa69
30. máj 2024

@queeny Ja mám momentálne takú situáciu a pri stresoch v práci sa mi nedarí, na dlhodobej PN nemám byť s čím :(

lucyluska
30. máj 2024

@zmrzlinka2021 ahoj, prirodzene, ja som zmenila stravu, vyše roka carnivore. Len bielkoviny, a tuk. Kvôli tomu som išla na tú stravu. Žiadne sacharidy, len do 50g zo živočíšnych zdrojov denne, som v ketoze. Tato strava lieči hormóny, zvýši murellov hormon na oplodnenie a zníži zápaly v tele snažili sme sa roky. Žiadnu liečbu som nemala, dr povedal že som už staršia.

queeny
autor
30. máj 2024

@janussa69 ano, tie stresy velmi dobre poznam.. mozno sabbatical je moznost?