Upratujete v sobotu?
Ide o to že keď k nám pride mama hlavne v sobotu tak furt komentuje že prečo neupratujem. Veď v sobotu sa má upratovať a ako môžem ísť s deťmi von keď neupratovala som. Povedala som jej svoje no stále dookola. Nevie pochopiť že upratujeme celý týždeň niečo a že nie som otrokom toho že v sobotu upratujeme všetko 😒😒😒
@beata_k mňa by zaujímalo odkiaľ majú to že sobota je na upratanie 😀
Ja keď som bývala ešte u našich, tak každá sobota povinné upratovanie 🤦♀️ teraz upratujem hocikedy, kedy potrebujem len nie v sobotu! Sobotu väčšinou chodievame na chalupu, takže si postupne upracem co treba a víkend mam pre seba a pre rodinu! Ale ano, aj mama, aj svokra a proste ta stara generácia upratuje v sobotu a samozrejme keď niekto cez týždeň pracuje, tak nemá kedy upratovať, upratuje cez víkend
Naposledy susedka umývala okná v nedeľu 😁 keby ju staré tetky na dedine videli, tak ju ukrizuju 😂😂😂
Tak mne to asi ostalo zo starej školy lebo ja upratujem tiez hlavne v sobotu, viac menej upratujem cely tyzden ale napriklad iba v sobotu umyvam dokladne sanitu, vysavam a utieram prach v celom dome 🙂 inak stale nieco kazdy den a kazdy den beha aj robot, ja neznesiem vidiet smietky na zemi a mat špinave ponožky takze zem musi byt čista stale🤭😀😀😀
pozri,, ak mas v sobotu vsetko krasne upratene,, lebo to je dolezita vec pre rodinu,,,,vobec ta to nemusi trapit,,,,ale ja poznam aj take baby, ktore maju 364 dni v roku,,,mnohymi sposobmi ospravedlneny neporiadok,, ale mna by z toho porazilo,,,vies ako sa hovori neporiadok, v byte, neporiadok v zivote,,,, vacsinou to plati,, v sobotu a nedelu aj ja zvyknem najviac upratovat,,,,
@midka tak to je iné. My máme upratané stále, samozrejme robíme aj väčšie upratovanie ale aby som zabila sobotu každú jednu upratovaním 😀
tak povedz mame, ze upratujes ked je co upratovat 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ V sobotu oddychujes preto, lebo uz upratane mas.
Jasné ak stíhaš upratovať cez týždeň je hlúposť zabíjať sobotu upratovaním, môžete si spraviť v pohode výlet ,s maminou sa treba v kľude porozprávať, predsa, iná doba, iná generácia určite to pochopí...
na čo dookola vysvetľuješ? Mami, zmier sa s tým, že ja v sobotu neupratujem, pri ďalšej poznámke iba úsmev. Ja v sobotu upratujem iba vi výnimočných prípadoch. Sobota je na relax, oddych, výlet a nie na lietanie s prachovkou, keď si tvoja mama myslí niečo iné, je to jej vec, ale ty si žiješ svoj život a sama rozhoduješ o tom, kedy čo budeš robiť
@lenka2710 mňa by museli staré tetky ukrižovať už dávno, je mi srdečne jedno, či je sviatok, piatok alebo nedeľa, okná zmývam vtedy, keď sú špinavé a mám na to čas. Názory tetiek ma nezaujímajú. Nikdy som nerozumela tomu, prečo ich mám umývať pred Veľkou nocou, pred Vianocami, pred hodami a pod. nie vtedy, keď treba
Upratujem, keď je treba, ale v sobotu a nedeľu určite nie.To skôr v piatok podvečer aj niekedy varím na sobotu deň predtým niečo na šťave čo zohrejeme.Cez víkend chcem mať kľud, ísť niekam von a nechodiť d obchodu, nevykladat práčky, pomedzi to variť a deň zbehne o ničom.
Ja tieto zastaralé zvyky v sobotu upratať, v nedeľu rezne a vývar a koláč strašne neznasam
Upratujem každý deň rovnako, nerobím cez týždeň len na oko a v sobotu zrazu veľké upratovanie. To je hrozna hlúposť. Radšej chodíme v sobotu a nedeľu po výletoch
Snažím sa upratovať práveže v piatok alebo cez týždeň, mám výhodu že pracujem z domu. Takže ja zásadne cez víkend ani neperiem, snažím sa cez týždeň kým sú deti v škole a škôlke. V sobotu práveže sa snažíme byť spolu ako rodina, chystáme spolu raňajky, ideme na výlet, to je pre nás dôležitejšie. Ale aj ja keď som bola malá, bolo zaužívané, že v sobotu veľké upratovanie. V sobotu keď ideme von, pustím umývačku riadu, robotický vysávac, zamknem a hurá von 🙂 muž mi minule dokonca navrhol že aby som sa v sobotu ráno nemusela stresovať varením aby deti mohli hneď jesť keď prídeme domov, že si môžeme jedlo objednať alebo kúpiť cestou....jasne, som za 🙂 tak možno už ani variť nebudem každú sobotu. Mame povedz, chápem že si bola zvyknutá na upratovanie v sobotu, ale my to máme doma inak a nám to tak vyhovuje. Všetko. Toto stále opakovať dokola.
Upratujem hocikedy keď treba a je čas, vôbec nie v sobotu.