Môj partner je stále unavený. Sme dvaja mladí ľudia. Sme spolu vyše 2 rokov. Priateľ je od rána do večera v robote vraj aby mal viac peňazí kedže sa blížia vianoce a má veľa výdavkov. Je živnostník ma velke mesačne vydavky. Problém je, že je stále v robote od rána do večera skoro ráno vstáva teda skoro v noci domov chodí len keď má voľno a to je možno 1 deň v týždni. Ja chápem že človek musí pracovať ale nie zase skoro celý mesiac a 10 hodín denne a z toho 2 hodiny cestovať. Nechce mať somnou sex bozkávať ma :( :( A mne to tak strašne chýba, veľmi ho lúbim naozaj veľmi. Ale to nieje normálne aby stále len pracoval, chcela by som aby pracoval napríklad od 5 do 14, a potom išiel domov nech zarobi aj 700 800€ je mi to jedno hlavne nech som s ním :( :( Sex mu asi nechýba alebo má milenku? Tento týždeň som s ním bola iba 1 deň príde mi to strašne málo. Ako riešite keď vaši chlapi chodia na týždnovky? Tiež sú stále unavení a stále len spia? Teraz keď sem píšem je 21:00 a on samozrejme zase spí a mne sa nechce. Som z toho už na nervy. Čo mám robiť? Mám sa s ním rozísť a nájsť si niekoho kto má namňa viacej času? Veď to nieje normálne aby robil 60 hodín týždenne alebo kolko, možno to je aj viac ja chápem že chce zarobiť aby sme mali dobre ale ja netúšim po peniazoch aj tak z nich nemám ani cent, ale po jeho prítomnosti aby som nebola sama. A o sexe sa radšej nevyjadrujem. Jasné že keď ráno skoro vstáva o 4 tak nemá chuť na nič, ale ja som mladá pekná žena ja to potrebujem aspoň 2x za týždeň :( :( Som z toho nervózna smutná, a veľmi mi to chýba…Neviem čo by som viacej k tomu napísala. Môže to byť pre to že som pribrala? :( :( Potrebovala by som konečne poriadny sex a nie unaveného pracujuceho chlapa…Ďakujem za vaše rady veľmi som na ne zvedavá. :(
Ma on nejaky plan v zivote ako zarobit viac za menej casu? Lebo ak je toto praca v ktorej sa chysta cely zivot tvrdnut, tak hladaj ineho. Teda ja by som hladala. Pochopila by som taketo sialene nahananie v pripade, ze je to kratkodobe a cielom je zvysit si kvalifikaciu/skusenosti aby clovek zarobil viac.
Musite si nastavit pravidla travenia spolocneho volneho casu.
Bol tu clanok, ako autorka "obdivuje", ze muzi zarobia na dom. Zial je to za takuto cenu. Robit 60 hodin tyzdenne a rozpadajuci sa vztah.
a nebavili ste sa o tom uz, ja neviem, sanzila by som sa to vyriesit co najskor. tiez by sa i to takto proste nepacilo. najlepsie je najst nejaky kompromis
@jankala12 ja som s takým skoro 13r. Tiež stále len práca, fuška, práca...on sa nezmení..bud sa ty prisposobis alebo dopadnes ako my teraz..v rozpade..úplne odcudzenie...nespravíš nič, pre neho je na 1.mieste práca..niekto si povie,že sak to musí byť super,zarobí veľa, ale to nie je pravda..ú nás sa tie peniaze neudrzia a to prisaham ze nič navyše nekupujeme..