Ahojte nevedela som kde mam zaradiť túto diskusiu. Kupili sme vstavanú umyvačku riadu Beko. Zapla som ju ale nehreje vodu.. a nevieme kde je problem... tu soľ som dala.. išla som podľa návodu. Skušali sme rôzne programy ale stale ked dokonči riady su studene ako neumyte. Ani len kapsulka sa nerozpusti.
@majkamarek123 problem je, ze nejde teleso ktore ohrieva vodu. Zavolaj servis. Asi vyrobna chyba. Zavolaj Beko servis - do par dni su u teba. Mne prisli opravit mycku v zaruke - je to zdarma a super prijemny chlap, vsetko spravil 🙂 Paradoxne Beko je lacna znacka, a ich servisaci boli najlepsi akych som kedy mala 😀
@kittykat22 prijemny chlap, vsetko spravil....najlepsi akych si kedy mala...pocuvaj ty sa nezdas hahaha
@rozkosnica1 ja som mala technikov zo samsungu na opravu mycky a strasne. Boli tu 3x a susicka nefunguje, boli drzi, mali blbe kecy ako - mokre uteraky zo susicky su OK, ale to si on len mysli, lebo on susicku doma nema. Dalsi to vymenil a ze on nevie kde je zavada, ak to nepojde tak zavola. Treti to opravil a nesla - tak frajer ze ide prec. Arogantni vsetci - a susicku sme museli vratit. To typek z Beko prisiel - super prijemny, opravil mycku a keby nieco bolo tak mame zavolat. Neporovnatelny servis.
Ahoj, my sme tiez mali tento problem pred 2 mesiacmi..avsak nasa umyvacka uz mala 5 rokov..problem je bud v privode vody, alebo v tom vyhrevnom telese...
@laurazma viete kde bol problem .. mi sme do predoslej mycky davali kapsulku uz len na riad (jar platinum kapsulky).. tak automaticky som dala aj do tej novej len na riad.. a preto to nešlo.. potom ked som dala uz normalne do zasobnika umyvala ako mala.. 🙂
Ahoj, na tvojom mieste by som si kúpila kvalitnejšiu, takto to dopadá, keď niekdo šetrí.
Tak asi bude problem v umyvacke ked nedokaze ohriat vodu, treba reklamovat