Stalo sa vám niekedy, že sa vám doma diali nevysvetliteľné veci , napríklad niečo spadlo aj keď nebol prievan a nemalo to absolútne dôvod spadnúť , alebo sa vám vypínali zapinali svetla, alebo ste počuli zvuky alebo hocičo iné , ale blízka osoba alebo známa/známy zomrela až deň-dva nato?
Nám sa predvčerom začali diať divne veci , včera to pokračovalo okolo 9 večer a dnes ráno mi prišla správa že zomrela dnes v noci.
Tiež nie.
áno
áno
Nam pred rokmi takto poblikavalo svetlo v prenajatom byte pred vela rokmi. Bolo to dost divne. Az ked sme sa odtial stahovali zrazu zacalo podymievat v spinaci a nasiel som tam zalomene hlinikove vodice. Keby sme to nechali zaznute ked tam nie sme tak ten byt vyhori.
Nie
Ano, už som o Tom počula.
Áno v hodine smrti dedka aj v deň pohrebu
Nie....úprimnú sústrasť 😔
Ano, viackrat
na svete zomieraju kazdu skundu ludia a nic sa nedeje...preco si zrovna ty myslis ze si vynimka?
Mne sa sníval sen o krstnom, veľmi divný sen, kde mi povedal “chcel som ti niečo povedať” a zobudil ma budík. Chodila som ešte na základku a na fb som videla od jeho dcéry príspekov, že v noci zomrel, mal rakovinu. Do teraz mám z toho zimoriavky aj krstnej som to povedala, stále na to spomíname
Ano
Ano stalo sa mi nieco podobne babka bola chora cakali sme najhorsie😒v noci som sa zobudila nato ze vedla posteli som videla hmlu pas hmli ktory stupal hore a hned som zacala plakat ze babka zomrela aj tak bolo 😒do roka aj do dna zomrel jej manzel v ten isty den tu istu hodinu postali hodiny od vtedy verim😒
Nie, ale je to mozno aj tym, ze takym veciam proste neverim a za vsetkym vidim racionalne vysvetlenie.
Ahoj, pár dní pred smrťou a už prelínajú reality, t.j. duša môže byť už častejšie v astráli ako na tomto svete a odtiaľ vie dávať znamenia... najčastejšie ide o manipuláciu s elektrikou, posúvanie predmetov...to je to, čo vedia svojou energiou ovplyvniť z inej dimenzie.
Ano zapnutie lampicky , zapnutie alarmu, padnutie veci zo skrine a pobehovanie auticok na dialkove alebo vyhravanie hraciek, umrtie sme nastastie nemali
autorka...na mk je skupina medzi nebom a zemou....tam asi nájdeš viac pochopenia...😉
za zomrelého dať odslúžiť gregoriánske omše.....
@martinmmartin ja som sem napisala slušne , pre ľudí ktorí s tým majú skúsenosti , nie pre ľudí čo sa robia múdrymi a potrebuju vyryvať alebo vysmievať. Pokial viem, nikde netvrdím že si myslím že som výnimočná , predpokladám že ty zas niesi v kontakte so všetkými pozostalými na svete , či sa im niečo deje po smrti blízkych. Keď na take veci neveríš tak sa proste nevyjadruj a zapajaj sa do diskusii ktoré sú ti obsahom blízke, nikto nieje na tvoj uštipačný komentár zvedavý 😊 možno len tí podobní tebe.
Nie. Na vsetko je vysvetlenie. Ludia maju tendenciu dodatocne pripisovat veciam vyznam, ktory nema opodstatnenie.
@stanulienkat ja si skôr myslím že ľudia majú na všetko vysvetlenie , lebo si nechcú pripustiť že existuje niečo “ medzi nebom a zemou” čo úplne beriem, každý mame nejaky názor a vieru v niečo 😊
Mne sa tak snívalo do rána zo svokron že sme boli na dovolenke a bol vysniaty .....na druhý deň doobeda zomrel určite sa bol so mnou rozlúčiť ......
Nic medzi nebom a zemou nie je. To si nahovaraju psychicky labilnejsi ludia.
@stanulienkat po smrti sa budete smiať sama sebe, ako ste si to len mohli myslieť🙂. To, že nevidíte za roh neznamená, že tam nič nie je.
Nie ale vycitila som keď mal bratranec autonehodu ktorú prežil len o vlások. Bolo 'to' divné...
nie