Ukazuje vám manžel výplatnú pásku? Mne nie. Že načo mám vedieť koľko zarába. Je pravda že väčšinu platí on ale podľa mňa je to normálne aby sme vedeli o sebe,kto koľko zarába.
Nie neukazuje. Sme 2 dospeli, každý mame vlastný účet, platime v domácnosti podla spoločného uváženia a mame dôveru, ze zvyšok primerane minieme na seba, a odložíme na budúcnosť.
Zvláštne. S mojou poslednou partnerkou, a to sme boli len v obyčajnom vzťahu, žiadni manželia, sme z toho nerobili žiadnu vedu. Ja som vedel koľko zarába ona, ona koľko ja.
Peniaze v manželstve sú spoločne. Máme spoločný rozpočet a teda aj prehľad.
Neukazujeme si výplatné pásky, avšak vždy mi povie akú mal výplatu (ma variabilnú zložku), ja jemu takisto každý mesiac hovorím…
Vyplatnu pasku dostavali online, nenosil ju ani domov, takze som nevidela. On moju nepozeral. Vedela som vzdy kolko asi zarobi... pride mi divne nevediet vo vztahu o prijmoch a vydavkoch... my raz za cas nahadzeme vydavky na papier, aby sme obaja mali prehlad kolko sa co plati...
Nerobí z toho tajnosti, peniaze nám chodia na spoločný účet, takže viem koľko zarába. Povedala by som mu, že má to proste zaujíma a chcem si to porovnať s kamoškiným jožom, ktorý zarába 1500 v čistom (sumu si dosaď zhruba), lebo sa chvastala, že aký má super plat a ani som jej nemohla povedať, že môj zarába viac a nech už prestane furt vyspevovať o Jožovi, že kto to má počúvať... 😉. Nech jej nabudúce už môžeš zavrieť klapačku konečne.(Zistíš aspoň plus mínus autobus 😁). Keď povie že zarába viac, tak ho pekne pohladkaj a povedz, že vidíš ja som to vedela a uvidíš aký bude spokojný. Možno ti aj tú pásku ukáže nabudúce...
Mne ukazuje, ale preto aby som skontrolovala ci ma vsetko ok...som účtovníčka...ale my mane navzájom aj prístup k uctom, tak aj bez pásky viem koľko kto z nás zaraba..
Nie neukazuje mi ju načo? ja viem kolko zarobi, skôr ja mu ukazujem keď neviem či mam všetko zaplatene
Nie, nemame ani spolocny ucet, kazdy svoj, kolko zarabame vieme tak radovo +-, pri zvyseni si tiez povieme, ale nehlasime si presne kazdy mesiac kolko komu doslo. Ale nevadi nam to. Mame rozdelene kto co plati, nepotrebujeme to sledovat na centy, nastastie nie sme v zlej financnej situacii.
Nikdy som nevidela mužovu výplatnú pásku, neviem ani presne koľko zarába, nie žeby mi to nepovedal ale nepamätám si to 😀 máme každý svoj účet, on platí väčšinu výdavkov a viem že väčšinu výplaty odkladá, ja mám svoje príjmy z ktorých v pohode vychádzam takže nikdy som neriešila jeho výplatne pásky a výplaty celkovo
Áno,hospodarime spoločne, takže presne vieme,kto koľko zarába.A nemáme dôvod druhému neukazovat výplatnú pasku
nie, neukazuje...
Mne áno, robím mu dane...ale k životu to teda nepotrebujem, on moju nikdy nevidel.
Neukazuje ale vieme o sebe koľko ktorý zarába. Spoločný účet nemáme, platby máme rozdelené. Niekedy vidím jeho pásku keď pozerá či má všetko zaplatené.
Neukazujeme, ale platime tak ako treba😂
Nie neukazuje, ani ja mu ju neukazujem.
Mame však prístup na účty jeden druhému, vidím koľko prišlo na účet
Neukazuje ani nepotrebujem vidieť. Iba občas keď má niečo zaujímavé tam. Ale keby chcem tak nemá problém ukazovať.
Máme spoločný účet, takže viem, koľko ma na výplatu.
Asi v živote som nevidela mužovu výplatnú pásku 🙈 Aj keď ju ma nahodou na stole, nepozerám do nej. Účet mame každý svoj (ja mám dva muž tuším tri) + jeden spoločný.
Svadba sa ešte len blíži, ale nemyslím, že toto sa ňou zmení - nikdy mi nenapadlo pozerať si a kontrolovať výplatnú pásku a naopak ani ukazovať 😅 vieme o sebe koľko zarobíme, keď je nejaká výnimočná odmena jeden druhému sa pochválime, ale dopodrobna to neskúmame 😊
Mame spoločne peniaze, spooocny ucet. Viem o vsetkom
Ano, vieme vzajomne kolko zarabame a nie, vyplatne pasky si neukazujeme. Resp. ak nam nieco nie je jasne, obcas skonzultujeme. Ale, priznam sa, mne sa nechce pozerat do vyplatnych pasok. Ani svoje casto nepozeram 🙂
Btw, neviem si predstavit, ze by som nevedela, kolko manzel zaraba.
Sme spolu 20 rokov a neukazujeme si každý mesiac svoju výplatnú pásku. Keď sme to potrebovali kvôli hypotéke alebo nejakým väčším výdavkom, nikdy nemal problém mi ju ukázať a ja jemu svoju. Ale +- vieme o sebe, koľko zarobíme a každý platí výdavky, ako máme podelené.
Asi som nikdy nevidela. Účet máme spoločný. Ale financie riesi manžel, takže to nepozerám. Ale keď sa opýtam tak mi povie nemá s tým problem
Keď v páske niečo nesedelo alebo sa mu nezdalo, tak sme to spoločne pozreli. Inak nemám nejak záujem mu pozerať výplatnú pasku. Avšak viem koľko zarába, koľko mu prišla výplata atď lebo sám mi to povie. A aj ja som jemu hovorila.. viem koľko má na účte a on vie koľko mám ja.. lebo spolu normálne komunikujeme.
Môj muž ani nevidí svoju výplatnú pásku,príde otvorím obálku pozriem a odložím,môj muž ani nevie presne koľko má výplatu
No nemusí mi ukazovať..vystavujem mu faktúry každý mesiac ako mám aj všetky prihlasovacie údaje na jeho účet... No máme obaja svoje účty
Neukazujeme si vyplatne pasky. Viem kolko zaraba a on takisto vie,kolko zarabam ja. Keby som chcela,mozem si pozriet. Takisto si on moze pozriet moju. U vas je chyba,ze to taji. Nerozumiem,preco nemozes vediet kolko zaraba. Moj ak dostane napr odmeny,nema problem povedat.
Máme spoločnú účet, pásku pozriem ja skôr zo zvedavosti nie každý mesiac skôr takto ku konca roka že koľko má dovolenky a tak