Tyran manžel

19. sep 2021

Ahojte dneska som zažila nepeknú vec so svojim manželom, sme 2 roky manželia, vždy bol trochu vybušná povaha a hlavne nervak, máme dieťa ešte maloleté, dneska som mu ju kazala prizerať kým som bola umyť riad, nechal ju samu sa hrať pritom rozbila pohár a urobila neporiadok, on zatiaľ volal so svojím otcom a ležal v posteli. Veľmi som sa zlakla aby sa niečo nestalo kedže malé čiastky skla boli na zemi. No potom so slzami v očiach a a nervami som na neho kričala prečo ju neprizerá kedže som mu to kazala je to aj jeho dieťa v tom začal na mňa ziapať ako sa k nemu správam, že mala som si ísť sa svojim bývalým, že ja mu jeho bývalé nemám spomínať že čo sa stále starám ale to by nebolo nič videla som aké mal nervy povedal mi že som handra a pi*a, samozrejme odvravala som a chytil má pod krk, veľmi som sa zľakla stále mi nadával. Plakala som hodinu vkuse, čo on išiel do práce na nočnú prišiel iba za mnou hore že v sobotu ideme na svadbu nech sa zariadim. Bože nevládzem už stále ma mňa vybuchuje, bývame u mojim rodičoch, ešte mi dneska povedal lebo boli sme na návšteve že môžem byť rada že sa mám načom voziť pritom sme manželia. Neviem čo robiť 😔 rozviesť sa? Čo nato okolie, som mladá nemám ani 25 rokov.
Ako sa k nemu mám zachovať ak zajtra začne na mňa hovoriť?
*pod krk má dneska chytil prvý krát

mabenn
19. sep 2021

to je chudak, u tvojich rodicov byva a toto si dovoli v ich dome?

gdpr
19. sep 2021

Úprimne? Mne by to len raz skúsil urobiť muž alebo mi nadávať tak hneď v ten deň by som sa zbalila a bol by koniec. Ale dosť podstatné je, či si zamestnaná ako si na tom finančne, či by ti vedela rodina pomôcť s dieťaťom keby trebalo atď. a podľa toho nájsť vhodné riešenie ale určite ja osobne by som s ním neostala.

janetinka27
19. sep 2021

@mabenn presne som to chcela napisat. je mi luto,co sa ti stalo. urcite to treba riesit. ste manzelia, mate dieta, nepises, co ho nervuje, nema problemy s tym, ze byva u svokrovcov?

luccija
19. sep 2021

Áno tak ako píšeš nadpis.Mal by ticho šúchať nohami a nie Ti vytykat, že Ťa vozí, keď musíte bývať u tvojich rodičov.Co si mu to hneď nesplechla do tváre?ďalšia nešťastníca čo po 2r je týraná a manipulovana prečo sa dievčatá tak skoro vydávate?a na okolie nedbaj veď predsa to nie je podstatné, ale to či si rozumiete a čo vidí malé dieťa...správa sa k tebe ako k handre.Normalne by som mu napísala nech ide po dnešnom výstupe zajtra po nočnej späť k rodičom.

pribinak
19. sep 2021

Ráno by sa do domu už nedostal.

panelacikova
19. sep 2021

viete čo by mňa zaujímalo? prečo jej vykričal, že ona mu nemá čo bývalé spomínať. možno urobila priam až hysterickú scénu, do ktorej zapojila aj jeho minulosť....?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
birika
19. sep 2021

asi nerozumiem....co stym ma jeho byvala? ved volal s otcom? ci uz neviem chapat?

autor
19. sep 2021

Moja mama je dobrý človek nikdy sa do nás nestarala vždy nám pomohla aj s dieťaťom no neviem chová sa strašne, niečo mu hovorím, nepáči sa mi to hneď zvíši hlas, ale to ma dneska dostalo a to mám ísť s ním ma svadbu a tváriť sa že som šťastná? Ako píšete najlepšie zbaliť kufre a poslať do kelu lebo stalo sa to dnes prvý krát a verím tomu že nie posledný krát a najhoršie na tom je že so svojím ockom si denno denne volá, stále tam chodí ako maznáčik a naše dieťa nevie postražiť 15 minút? Ja to nechápem že sa taký ľudia dokážu narodiť

liljana
19. sep 2021

Nasla si si macha a sprava sa ako macho.
Uz len si k tomu pustit Village people Macho macho man
youtube.com/watch?v=AO43p2Wqc08
Kasli na okolie, co povie. Oni s nim zit nebudu.

dskjhfdlkdjhl
19. sep 2021

Neries okolie, ich pod krkom nedrzal, ries seba. Ale tipujem, ze sa takto nezmenil zo dna na den, isto bol taky uz pred svadbou, len si mala ruzove okuliare, najvyssi cas ich zlozit.

srferreira
19. sep 2021

Je mi ta luto. A tvoj chlap je debil. Neviem ja by som v tom momemte mu asi stretila, keby ma chytil pod krk, sebareflex. Dievca si mlade. Vsetko mas predsebou. Snazte sa toto vyriesit, lebo ak by si toto mala trpiet cely zivot, nie je to prijemne. Ale ak to ma raz v povahe, tazko sa bude on menit.

zuzi0911
19. sep 2021

To lepšie nebude. Ako píšeš, je nervak a toto by sa aj fyzicky stupnovalo. Rýchlo daj spiatocku...
Drz sa

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
19. sep 2021

ľudia sa rodia všelijakí s rôznymi povahovými črtami. K nepochopeniu je to, že si ich niekto nasťahuje do rodičovského domu

taskataska
19. sep 2021

ako ste sa v hadke od "preco nedavas pozor na decko" dostali k "chod si za svojim ex a mne daj pokoj s byvalou"?

haley7897
19. sep 2021

V prvom rade, áno, nieje situácia kedy by bolo na mieste "chytiť ženu pod krk".
Na druhu stranu, z tohto neviem úplne čisto vyhodnotiť situáciu. Spomínaný konflikt si v tomto prípade začala ty, tým, že si naňho začala kričať, nasledovala jeho rovnako neprimeraná reakcia. Do toho vagne popisujes nejaké vyhadzovanie si na oči bývalých. Mne prídete obaja nevyzrety. Obaja mate problém komunikovať jasne a efektívne a hlavne reagovať z rozvahou a citlivo / vnímavo voči tomu druhému. Toto mi nepríde ako že je to cele na triko "manžela tyrana", skôr mate podiel obaja. Ani jeden z vas evidentne nevie a nie je ochotný deeskalovat situácie. Bez toho manželstvo neudrzite, a ak náhodou áno, budú to skôr galeje

janci05
19. sep 2021

Skoda, ze si si zacinala a zakladala rodinu s nervakom a vybusnou povahou. Uz to by ma varovalo, ze tam radsej ruky prec. No, mate dieta a o to je to tazsie. Ja by som ho uz asi vyhodila, nech sa schladi a ukludni. No, nemyslim si, ze sa zasadne zmeni. To su take povahy. Naslubuje, ze sa polepsi do dalsieho amoku.

diewcatqoo
19. sep 2021

Ze ty si tu uz parkrat pisala? Nieco sa mi mari o mladej babe, ktora byva s tym svojim u rodicov a rozviest sa nechce, lebo co povie okolie...
Takto, ja som s tym mojim uz dlho a nikdy, naozaj nikdy mi nepovedal ani len, ze som krava. Raz by mi chlap skusil povedat, ze som p*ca a skoncil u mna. O drzani pod krkom ani nehovorim. U vas nie je ziadna ucta. A kde nie je ucta, tam nie je ani laska.
Rodicia nic na to? Viem, ze sa nechcu starat, ale sorry, keby na moju dceru nejaky hajzlik vykrikoval v mojom dome, ze je p*ca, leti rovno cez okno a v zivote by sa pod moju strechu nevratil.

kitycat
19. sep 2021

Ano ja by som ho zbalila, podala o rozvod a poslala do pice a bez servity. Si mlada a toto budes mat do konca zivota

stanulienkat
19. sep 2021

Takato je vacsina vztahov,kde po par mesiacoch baba "zostala" tehotna a este bola aj prekvapena z toho. Toto su nekonecne pribehy.....

monika191019
19. sep 2021

Zbal mu kufre..supni ich pred dvere s odkazom že najbližšie sa uvidíte na súde ..žiadna ďalšia šanca ani nič podobné..ver mi že toto sa bude len zhoršovať..ušetrí si nervy a slzy

dilino
19. sep 2021

Presne tak ty bývaš u svojich rodičov ON je len prisťahovalec tak zbaľ mu veci kufre pred dvere a nech si ich vezme a odsťahuje sa.Horšie by bolo keby že nemáš kam ísť ale kedže si doma vyložiť mu veci zbalene pred dvere a adios.Raz by ma tak chytil tak by skončil v base to mi ver.Otvorili sa ti oči škoda že neskoro pred svatbou taký nebol. Ak by sa malička porezala tak na koho by bolo zlé na teba.Bude sa to stupňovať neuver mu že už to nikdy neurobi.Urobil raz urobi viac krát.Ja na mieste tvojich rodičov mu zbalim kufre a kopnem aj z rozbehom do zadku že sa zastavi kde býva jeho rodina.Rozviesť sa a dať na súd na výživne pre maličku.A hlavne nie že ti namaže med okolo úst že to už nikdy neurobi to mi ver chvíľu bude pokoj a za dalšiu chviľu to iste.Skonči to nemá to zmysel.

zuzinapipina
19. sep 2021

Najhoršie natom je to,ze to dietatko to uz vníma...zbalila by som mu kufre kym je v práci, dala ich von s listom,kde napíšeš jasné,ze uz sa viac pod krk nenechas chytat,alebo mu to posli do sms,kvoli súdu, aby si to mala,,a ak mate zvlast byvanie a rodicia zvlast,tak by som isla k rodicom.preistptu,keby chytil nervy..a este,aj keby si mu cokolvek povedala,ano je prirodzene sa nahnevat, vybuchnúť,,ale normalne NiE Je! Aby ta chytal pod krk, co bude ďalej? Ukoncit to hned teraz je najlepsie riešenie,aby nedoslo k niecomu horsiemu.drzim palce 💜

cacianka
20. sep 2021

To ho vytočilo iba tvoje hundranie a krik že nedáva pozor ?
Nechytila si ty hysák a s krikom si hucala že furt oteckuje a vytiahla si aj ex frajerky ?
Neobvinujem ťa, iba sa pýtam.

cacianka
20. sep 2021

@zuzinapipina načo míňať kufre, stačia vrecia na smeti alebo banánové škatule

hellwant
20. sep 2021

Ďalsi tyran?
Zmenit zamky, kufre von,
nezit s takym k.....m.
S prepacenim damy za vyjadrovanie....

eva112014
20. sep 2021

Autorka, čo spravíš, ak raz ho tvoje dieťa tak vytočí a chytí ho za krk? Je jedno, čo bolo, nebolo, proste nevie sa kontrolovať.

alexk12
20. sep 2021

Je to k.. t vykašli sa na neho

zuzinapipina
20. sep 2021

@cacianka pravda 👏