Tvrdohlavosť manžela

janka2509
11. nov 2012

Ahojte, nemá niektorá z Vás skúsenosti s tým, že má hrozne tvrdohlavého manžela? Ten môj je neskutočne tvrdohlavý a v poslednom čase sa iba hádame pre hocijaké somariny. Aj keď sa snažím dohodnúť, tak vždy všetko vidí iba ako to najhoršie a nedá sa s ním vôbec o ničom normálne porozprávať.

sisaha
11. nov 2012

@janka2509 ja som stravila posledny mesiac v nemocnici a pocula som niekolko pribehov manzelstva...Z nich som nabrala pocit, ze kazdy druhy - treti je debil.. 😉 Niektorych mat doma, tak ich bijem lopatou po hlave kazdy den..

janka2509
autor
11. nov 2012

je to katastrofa, vždy si niečo nájde a už je oheň na streche... úplne na mňa kašle

junovka
11. nov 2012

@janka2509 kolko ma manzel rokov? Moj taha na 40 a tiez len hundre, vsetko mu vadi....tiez nikdy taky nebol.Asi to bude , ze sa blizi do " prechodu" ! 😀

adrioska
11. nov 2012

@janka2509 Nechcem nikoho urazit, tak to berte dievcata s rezervou, ale nie je nahodou v znameni leva alebo byka? 😅 S nimi mam takuto skusenost, ako popisujes Ty...

janka2509
autor
11. nov 2012

má 28 rokov a je v znamení leva......... a aké používaš na toho "leva" finty?

zuzkag2
11. nov 2012

aj ja mam doma leva a su dni ked je to ako u vas...ja ale finty nepoznam...jednoducho s nim treba vzdy suhlasit...aspon navonok.

eunomia
11. nov 2012

@zuzkag2 a my sme obaja levovia a este narodeny v ten isty den aj rok 🙂 no hruza

eeffka
11. nov 2012

@janka2509 nepotesim ta,vekom sa to zhorsuje,mojho muza niektore dni len lopatou po hlave bit... riesenie? hakujem ho, za tie roky co sme spolu(18) mam selektivny sluch.
momentalne ma 36r a len sa to zhorsuje, v 60ho mozno niecim otravim 😀 ( nenapadne)

zuzkag2
11. nov 2012

@eunomia to musi byt obcas sranda teda:-P. no ja aom baran a on je jediny veru co ma donutil ustupit ked mame rozdielny nazor. u nas je este dooost velky problem v hladkani si vlastneho levieho ega...😀

erika71
11. nov 2012

@janka2509 No moja, ja v tom žijem pomaly 7 rokov. Tiež nikdy nepustí a vždy iba to je najlepšie čo on rozhodne a povie. 😒 Iba jeho názor je ten dokonalý. Už čakám iba na tú chvíľku, kedy začnem byť imúnna proti jeho názorom. Od neho múdrejší nie sú ani lekári . Keď ma naštve , ešte si pospevuje . A že prečo ma bolí hlava takmer každý deň 😉 . Aj naše rozprávanie väčšinou končí s tým, že " možno máš pravdu,ale nie je to tak " . -toto sú jeho slová . Takže presne viem čo ťa trápi a ešte veľa z nás. Ja som sa práve dnes rozhodla, že do ničoho ho nezasvätím, a keď sa potom opýta že prečo bez neho nastalo rozhodnutie v konkrétnu vec , tak mu vysvetlím, že načo sa znova pohádať aj tak by mal "akože " on pravdu-ako vždy ale toto je momentálne moje rozhodnutie. 😉 A nechám ho tam , kde práve stojí. Takže držím palce a prajem veľa energie a výdrže. !!!

baboadel
11. nov 2012

Tak môj manžel má 47 rokov je tvrdohlvý, rozmaznaný najnovšie aj ťažký hypochonder a uhundraný až hrúza a to som s ním už preskákala všeličo a napriek všetkému som s ním vydržala 23 rokov. Niekedy ma tak vytáča presne tak,že by som vraždila. A baby vekom sa to zhoršuje, to vás upozorňujem a to sledujem nielen u nás ale aj v blízkom okolí. Tak a k tej tvrdohlavosti: môj drahý si zmyslel že chce nové auto, mali sme felíciu v 100% stave ktorá by nám bola ešte poslúžila pár rokov, peniažky neboli ja som bola na materskej on zarába 450 Eur tak z toho vyskakuj. Ale kdekoľvek sme išli vždy šomral že je to auto nahov.. a nič sa tam nesprace kopal do kolies vždy ma psychycky deptal veľa ráz som mala chuť zobrať tašky s nákupmi malú na ruky a ísť pešo. Prosila som ho nech počká keď začnem pracovať uvidíme ako nám bude finančne vychádzať a kúpime si nejaké nové na lízing aby sme do ňeho nemuseli pár rôčkov nič vrážať "teda predpokladám že nové sa nekazí". Ale môj TVRDOHLAVEC si vydupal auto ojezdené s jeho nezmyselnou výbavou pôžičku bezúčelovú kede preplatíme dvojnásobne. A teraz sa podržte hrozí mu čiastočný invalidný dôchodok a auto treba splácať ešte 15 rokov. Čiže jeho tvrdohlavosť ukracuje rodinu aj finančne a o tých nervoch zničených ani nehovorím.Ešte stále si myslíš že ten tvoj je najvačší tvrdohlavec.

erika71
11. nov 2012

@baboadel ajaj, vôbec ti nezávidím, aj keď ani ja nelížem med 😒 ale s tým autom to bolo fakt prehnané. Zato takéto veci sú u nás skôr príliš premyslené a prehodnocujú sa podľa finančných možností. A to viac týždńov . Ale aj tak rozhodne on , čo môžeme kúpiť. lebo ja mám "len " materskú príjem. A to ma štve. Ale na to nemyslí, že predsa s jeho dieťaťom som doma a nie s cudzím. 😠

simca06022011
11. nov 2012

jaj baby, ja by som toho mojho bila po hlave lopatou v kuse... ale to by ma asi zavreli a predsa musim mysliet na svoju dcerku🙂)) niekedy sa mi noz otvara vo vrecku (ako sa u nas hovori...🙂 ) Dnes mi vyhadzoval skrine v spalni... no psycho 🙂) lebo nemam co cele dni robit... to ze ma exekuciu, to ze ma danovu kontrolu.. netrapi ho nic.. len to co mame v skrini s malou... !!! A co kde minieme.. a ked tu citam ako niektory ludia ziju z nicoho... tak nechapem..

@baboadel preboha, to co za uver ste si na to auto vzali ?? to je uplne strasne.. asi by som mu uzblizila.. alebo ho tym autom presla :(((((

gabrielka
11. nov 2012

@janka2509 mam manzela byka, ja som vodnar, absolutne nemozna kombinacia na spolocny zivot ☹ vzdy musi mat pravdu, a ak ju nema a dokazem mu to, nedokaze si to priznat. nechcem byt hnusna, ale ak sa hadate teraz, ked este nemate deti, s prichodom potomstva to lepsie nebude ... uprimne drzim palce, aby vynimka potvrdila pravidlo ! mne toto manzelstvo prave krachuje, ale to uz je prispevok do inej temy.

erika71
11. nov 2012

@simca06022011 poriadne si ma rozosmiala 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 máš pravdu !!!

simca06022011
11. nov 2012

@erika71 🙂) no ved uz sa clovek musi nejako rozosmiat.. ved by som na psychiatrii skoncila... a s tym cudzim dietatom mas pravdu.. sa spravaju niektori chlapi, ako keby to bolo iba nase dieta...

baboadel
11. nov 2012

@simca06022011 Brali sme spotrebný úver 7000 Eur a zaplatíme 11946 Eur tak to banke pekne preplatíme.

simca06022011
11. nov 2012

@baboadel no.. spotrebne uvery su uz raz take... to je strasne.. za to ste mohli mat uplne nove auto na leasing! Keby trochu pockal... boze niektorym to nevysvetliiii nik... my sme teraz kupovali, sice na firmu... skody za 10000... na leasing bez navysenia 🙂 a to sa uz daju kupit aj lacnejsie osobne auticka.

fiffinkaa
11. nov 2012

@gabrielka my presne to isté kombinácia baran a manžel posledný deň váhy, ale povedala by som naňho skôr škorpion..tvrdohlavejšia by som mala byť vo vzťahu ja, ale môj ma preští 3 metre..a priznať chybu? tak to nikdy v živote 😀 😀 😀 vždy musí byť po jeho a robí sa / robí si/ čo on chce 😝

fiffinkaa
11. nov 2012

@baboadel šialenééé, och chlapi..

baboadel
11. nov 2012

@simca06022011 Na psychyatrii nás skončí asi veľa , len raz nám rupnu nervy aj keď by tam patrili niektorá chlapi čo si myslia že si brali robota nie manželku, ktorá bude prinášať domov príjem ,vzorne sa starať o chlapa,deti ,bude vždy usmiata , vždy poslúži manželovi po akejkoľvek stránke, neodvráva, vždy súhlasí s manželom no proste robot.

simca06022011
11. nov 2012

@baboadel no musime sa na nich vykaslat! 🙂)) a potom sa uvidia... ale lahsie sa to povie ako robi :(

baboadel
11. nov 2012

@simca06022011 No však čo som sa mu navysvetľovala,naplakala aj tak bolo po jeho vôli. Ja som chcela lízing a nové ale čo už...

simca06022011
11. nov 2012

@baboadel no ved nech si to plati.. boze to su mudrlanti niektori... sa netrap, rob to ako ja doma.. riesim seba a malu a on nech si robi co chce. Vyhradila som mu kolko mi da na domacnost a ostatne nech si poradat a zariadi sam.

baboadel
11. nov 2012

@simca06022011 Ako to dobre padne aspoň takáto podpora 🙂

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabrielka
11. nov 2012

@helencek no my sa nevieme zhodnut na tom, kto komu nici zivot 🙄 🙂 ja mam pocit, ze som matka, sluzka, sem-tam milenka a zivitelka rodiny, ja chcem normalny zivot a normalnu rodinu, kde su si partneri rovnocenni a respektuju sa. to, co pise @simca06022011 sa moze zdat ako riesenie, ale nie pre mna. manzel to tak robi, riesi seba, on ma plany, on vie, co chce, on on on. ale to sa potom nemusel zenit a mat deti a tvarit sa pred celym svetom ako ten naj clovek a altruista.
inac mi napadlo @helencek ze vodnari sme trochu hlavou v oblakoch, stale, mozno nam dlhsie dochadzaju take tie "prizemne" veci, s ktorymi sa smrtelnici denno denne potykaju, ale neznamena to, ze ked sa pre ne rozhodneme, ze to neurobime. len treba chciet 🙂 a neznasam, ked mi niekto diktuje, co mam a kedy to mam urobit, chcem volnost. mozno na manzela treba ist obklukou ... vela stastia v kazdom pripade !

simca06022011
11. nov 2012

@gabrielka ale chlapa nezmenis.. budes sa zbytocne trapit a vyhadzovat mu na oci ze on on on... ON sa spamata, ked uvidi ze si pomozes aj bez neho :P Ked nie, aj tak dobre.. preco sa ma zena trapit? Ked je raz niekto individualista a egoista? Nemusel sa zenit a tvarit sa ako superman, to teda nie... ale uz nikomu nedokazeme inak ako tym, ze sa postavime na vlastne nohy, ze to nie je pravda.. a ze pan superman, vobec nie je superman, ale slaboch co sa nevie postarat o rodinu...

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bazarocka
11. nov 2012

@simca06022011 v prvom rade bez urážky, vysvetlíš mi načo je taká mladá pekná baba s takým chlapom ? keby mi chlap raz vyhádzal veci zo skrine, nahádžem ich do kufra a viac ma nie je, keď tu tak čítam čo niektorí chlapi dokazujú tak mám pocit že mám doma poklad