Túžim po inom chlapovi. Som normálna?

betabe
16. apr 2012

Ahojte. Som tu nová, potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi. Je slobodný, je to náš najlepší priatel, môj muž ma s ním zoznámil ešte dávno pradávno.

Rozumieme si skoro vo všetkom, má rád naše dieťa, strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko. Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža. Vedela by som si predstaviť s ním občas byť, môj muž chodieva na pol týždnovky, takže absolutne by som nemala strach, že dojde skôr z práce.
Neviem, čo mám robiť. či mám kamoša pozvať na kávu a na rovinu sa ho to opýtať, alebo či to mám v sebe dusiť.... Neviem sa už na neho ani normálne pozrieť, najradšej by som mu všetko povedala. Som si na 80 percent istá, že by ma odmietol, kedže je best priatel mojho muža a nikdy by mu také niečo nespravil, možno sa mu ani nepáčim, no rada by som to od neho počula, že ma nechce. Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.

Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.

asasasa
16. apr 2012

Na to sa da povedat iba: Bolo koze dobre, sla sa na lad smykat.

zuzana76
16. apr 2012

ja si myslim,ze si znudena bezproblemovym manzelstvom, chce to asi trocha zmeny, ale toto by som nerobila, mozes si narobit take problemy ze az, mozes prist o muza o domacu pohodu. Skus si najst nejake hobby- teda okrem cudzich chlapov, vyskusajte to po com tuzis s manzelom. Ak by sa stalo to, po com tuzis, navyse by si znicila aj priatelstvo tvojho muza a jeho kamosa, ak je to normalny chlap, uz by sa nedokazal pozriet do oci tvojho muza no a toho by asi trklo,ze sa nieco stalo. Kolko zien by bolo rado na tvojom mieste a malo radsej bezproblemove manzelstvo ako problemy financne, tyranie a pod.

mimka11111
16. apr 2012

@betabe možno by stačilo si predstaviť,ako by si sa asi cítila ty,keby mal tvoj manžel presne takéto isté myšlienky...to znamená,myšlienky na inú ženu po ktorej strašne túži a chcel by byť jej milencom..aj napriek tomu,že doma má "všetko".....myslím si ale, že keby ste mali taký dokonalý vzťah,ako popisuješ,nemala by si žiadnu potrebu vyhladávať iného muža, hoc by mal s prepáčením aj dvoch zlatých ehm ehm

zuzkazarka
16. apr 2012

Ty už si zrejme odhodlaná to urobiť, a je jedno či to je naj kámoš tvojho muža či nie, nedopadne dobre, ak sa na "TO" dáš. Mať "bezproblémové manželstvo" je dar, ktorý si stráž, a myšlienky na neveru znič, kým je čas. Inak nevera zničí Teba. Drž sa 🙂

habibi78
16. apr 2012

naj kamos tvojho manzela ta odmietne, povie mu to a ty si v prdeli.... nad touto variantou si neuvazovala? 😉

hipp
16. apr 2012

Omg...Kam sme sa to dostali...
A @asasasa super vystizny koment 😀

kvetinka2203
16. apr 2012

čo by som ja dala za normálnu rodinu a zdrave dieťa ani nevieš čo máš až kým o to neprídeš tak ako ja,takže si to dobre rozmysli, či ti blbý úlet stojí za to, uvedom si, čo z toho budeš mať a čo z toho možeš stratiť ak sa na to príde, a presne ako mimka piše ako by bolo tebe keby toto pisal tvoj muž

kvetinka2203
16. apr 2012

ja by som sa asi bala toho, že by ma mal nejaký chlap v hrsti,v iem, že je to silne ale nakoniec prideš na to že su všetci aj tak rovnakí

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magic08
16. apr 2012

@betabe zaraza ma, ako si v dnesnej dobe navazis co mas... ! kolko zien by s tebou menilo a hned... a ty jednoducho vymyslas ako pubertiacka, namiesto toho aby si si radsej vazila co mas. Asi nevies co od rozkose...
Na kazde klamstvo sa raz pride, ublizis manzelovi, jeho kamaratovi a nakoniec aj svojmu dietatu... a zostanes sama.
Kamarata svojho manzela chces len preto, ze ho mat nemozes, ak by to tak nebolo, ani by si on nezakopla. Porozmyslaj nad tym, co mas a co mozes stratit a hlavne si zvaz ci ti par sekund dobreho orgazmu stoji za to, aby si prisla o svoj doterajsi, spokojny zivot, v ktorom mas vsetko.

klincek
16. apr 2012

skus si precitat knizku "Pozlatka" od Keleovej-Vasilkovej. je to sice Steelova v modrom 😝, ale ked som si precitala tvoj prispevok, hned som si na nu spomenula..v skratke, zena mala vsetko a o vsetko prisla, lebo jej bolo prilis dobre a nevedela, co s tym.
chapem, ze cloveku obcas napadne, ake by asi mohlo byt zmenit zabehnuty /aj ked perfektne fungujuci/ stereotyp, ale v tomto pripade riskujes privela, hlavne ked uz je vo vztahu dieta.
a vo zvysku suhlasim s @mimka11111

habibi78
16. apr 2012

...trochu z opacnej strany....tiez poznam muza, ktory super vyzera....milujem jeho dieta, je mi s nim fajn, rozumieme si....ale len preto, ze je to priatel mojej najlepsej kamaratky, pre ktoru by som aj zivot dala....

jabadaba
16. apr 2012

Rockefelerove prachy a tvoje problemy! 😀
Kazdopadne, studena sprcha to isti.

lucka1987
16. apr 2012

@betabe
všetko raz vyjde na povrch a ty si znicis harmonicku rodinu.
vies kolko je tu na MK zien co ich muzi tyraju fyzicky, psychicky alebo sexualne ? kolko zien by dalo cokolvek za zdrave dieta a takeho muza ako mas ty ?

naskytla sa moznost vziat ti to... znie to trochu drsne, ale je to tak.. ty si to nevazis.. naco ti to je ? podvedies ho raz a uvidis co to s tebou urobi... bud s tym neprestanes a budes pokracovat , alebo s tym prestanes a tak sa bude hryzt svedomie, ze mu to casom povies, alebo to z tvojho a jeho najlepsieho priatela spravania zisti aj on sam... v horsom pripade jeho priatel to nevydrzi a povie mu to , pretoze ho to bude trapit... a ty si ako jeho zena skoncila.. ak aj nie formalne,citovo urcite. pretoze stratena dovera sa velmi tazko hlada.

a premyslala si nad tym co bude ak naznacis manzelovmu priatelovi co citis a on s tym pojde za nim a pvie mu to ?

neodsudzujem ta , pretoze clovek nikdy nevie do akej situacie sa dostane a ako zareaguje. tiez som vydata a pritahovala ma uz aj pocas trvania manzelstva jedna byvala " jednorazovka" toho muza moja polovicka dobre pozna a vie co bolo medzi nami... povedala som mu ze sa mi ako chlap paci no nic viac... / dlhsie dozadu uz to preslo / a mm to pochopil, lebo aj jemu sa pacia ine zeny, aj ked to nahlas nepovie .. lebo sme ludia a nie sme monogamny tvor.. proste sme zivocichy a mozu nas pritahovat aj viacery ludia... ide o to ako si to ustrazime.. ci podlahneme pudom, alebo sa budeme chovat ako zvierata.
ty mas na vyber a dufam , ze sa rozhodnes spravne.. tak aby si zbytocne nelutovala a neznicila 4 doteraz stastne zivoty ... prejde par mesiacov a ty si uvedomis mozno , ze to bol len tvoj hlupy chtíč. a bolo by zbytocne si pre par vasnivych noci rozbijat plnohodnotny vztah

aduskatt
16. apr 2012

tak na tovju otazku odpovedam, ze normalne to sice je, myslim tym pocity, ale urobit to je privelky risk a prave ten cin nie je v spolocnosti povazovany za normalny........

jankali
16. apr 2012

Mozno by som si otestovala, ci ma nepritahuje aj este niekto iny (kto by este pripadal do uvahy?) - a ak hej, tak by som sa supom od tohoto super krasavca odputala. To by pre mna bolo asi lahke, rozumovo si to vysvetlit, ze vlastne nejde o neho🙂 Toto je fakt zle pokusenie, blizky kamarat, tak toho by ste urcite stratili...

sisaha
16. apr 2012

@betabe no pocity mas v poriadku, ktora by netuzila po chlapovi, ktory nas fyzicky pritahuje. No ale, ak by si sa ho to spytala a on ta odmietne, co potom? Slova budu vonku, jeho dostanes do trapnej situacie, zacne sa vam vyhybat, pripadne nebude vediet ako sa k tebe spravat.... Ja by som to nechala plávat... 😉 Predsa len, je to "rodinny priatel", tak nech nim aj ostane

mummy01
16. apr 2012

no ja nemam slov... 🤐 ....preco su ludia taky hlupy a nevazia si ked sa maju dobre,stale pokusaju osud a potom stracaju to co im je drahe???
@betabe vsetko tu uz bolo napisane.Myslim ze si aj tak spravis co budes chciet ale napisala by som Ti k tomu len jedno-to ze chces zradit svojho muza sa stava,aj ked nechapem preco ked si rozumiete ale svojim cinom zradis aj svoje dieta.A to sa nerobi.Pre tvoje dieta si ty a tvoj muz celym svetom.Tak preco chces ten svet rozbit ak svoje dieta lubis?Pre trocha rozkose lebo uz nevies co zo sebou?

anjelicek26
16. apr 2012

@betabe - pekna historka vzhladom na to, ze je to tvoj prvy prispevok 😉 Uz to vidis moja krasna, ako sa ti budu do IP zverovat dalsie zeny s milencami, aby ti napisali, ake je to super sa sexualne vyzivat mimo manzelstva 😅 😅 Skor tipujem, ze mas opacne pohlavie a dobre sa na tom bavis, co ti tu zeny budu pisat... l

jezibosorka
16. apr 2012

@betabe no ja by som to nerobila, pravdepodobne po prvej spolocnej noci by si lutovala, ze si to urobila, cudzi muz nikdy nenahradi dietatu vlastneho otca, a navyse, ked ako pises, tvoj muz je ok,,,, a ten chlap ma rad tvoje dieta, ale stale to pre neho bude tvoje dieta nie jeho....a potom budes v sebe dusit pocit viny namiesto toho sexualneho napatia,ktore v sebe dusis teraz.... je to na tebe....

betabe
autor
16. apr 2012

@asasasa
@zuzana76
@mimka11111
@zuzkazarka
@habibi78
@hipp
@kvetinka2203
@fidka79
@magic08
@klincek
@jabadaba
@lucka1987
@aduskatt
@jankali
@sisaha
Babulky, dakujem vám všetkým za vaše názory. Veľmi mi pomohli. Toho chlapa poznám 5 rokov, vždy sa mi páčil, už od začiatku, no nikdy som to nijak neriešila. Proste práca, potom tehotenstvo, potom dieťa, potom zas práca.... No poslednou dobou pocitujem túžbu po zmene. ☹ Odkedy sa mi sníval sexuálny sen s tým kamošom, tak odvtedy cítim, že by som chcela zažiť niečo také ako v tom sne.
Ja si plne uvedomujem, že by som mojho muža tým zranila a určite viem, že ten chlap ma nechce, už len skrz to, že by potom ozaj nevedel komunikovať s mojim mužom a nevedel by mu pozrieť do očí. Iný muži sa mi nepáčia, nevedela by som si predstaviť len tak sa s niekým stretnúť a "rozdať si to". Dlhodobého milenca nehladám, ani by som nechcela, túžim len po tej jednorázovke s ním a ak by to bolo super, tak s ním aj dlhodobejší sex. Bez toho, aby sa mi narušil vzťah s mojim mužom. Ale ani len netuším, či by som sa vedela potom pretvarovať, či by som mala také isté správanie, či by sa mi nezmenili city, či by som vedela spávať potom aj s mojim mužom.
Cítim proste, že už dlho som s jedným mužom, že by to chcelo zmenu, len neviem prečo som sa upriamila priamo na tohoto jedného. Asi preto, že vieme o sebe vela vecí, rozumieme si a podobne.
Už som zúfala. Tak strašne by som mu chcela povedať, že ako ho mám nesmierne rada ako priateľa a že je v poslednej dobe moja sexuálna túžba....
Máte pravdu, asi by som si mala začať vážiť to všetko, čo mám doma. Aby som o to neprišla. ☹

@klincek A dakujem za tip na knižku, určite ju pohladám a kúpim alebo požičiam si.
Možno mi to otvorí oči.

A neberiete to aj z opačného pohladu? Ved kolko je na svete podvádzaných žien, ved je tolko chlapov čo zahýba svojím ženám a je to v poriadku? Žena sa to možno ani nikdy nedozvie a ich vzťah funguje aj dalej. Poznám chlapov, čo spávajú aj s inými, či už trvalá prostitutka(teda má len pár stálych klientov tá baba) alebo nejaká jednorázovka alebo podobne........

Ja z mojho pohladu a viem že aj z pohladu mojho muža by sme neveru vedeli odpustiť, aj ked ten vztah by nebol taký ako predtým, ale určite by kvôli jednorázovému zlyhaniu nehrozil rozvod.

Zaujímavé, že sa tu nenašla žiadna baba, čo má milenca.
Pozerala som aj tému tehotná s milencom, no tam ja nepatrím, tak som založila túto novú.

digysa
16. apr 2012

@betabe Citujem Ta: "Vedela by som si predstaviť s ním občas byť, môj muž chodieva na pol týždnovky, takže absolutne by som nemala strach, že dojde skôr z práce."

Tak plan uz mas vymysleny....tak hor sa do toho! A ci si normalna?? To nech ta netrapi.....sama na tuto otazku odpoved nechces poznat 😉

olivia31
16. apr 2012

@betabe Tak to je riadna ......čo tu píšeš.......to už nemá nikto k nikomu úctu...ja by som sa hanbila sama seba tu písať takéto s.... ty nemáš úctu ani sama k sebe nie ešte k manželovi a dietatku ........asi sa dosť nudíš....nemám slov ....hnusia sami takíto ľudia ... 😢

betabe
autor
16. apr 2012

@anjelicek26 Aboslutne sa na ničom nezabávam, som tu registrovaná už dva roky, chodím sem aj normálne komunikovať a mám tu aj priatelov a poznám aj teba z nejakých tém, ale bohužial, nechcela som aby niekto vedel aký mám problém, tak preto som zvolila takúto anonymnú cestu.
Viem, že tu chodí vela koz, čo si tu robia srandu alebo sem tam aj niekto neželaný sem zavíta, určite som čakala aj takú reakciu ako si ty napísala. No ja som si prišla len po radu a po pomoc, prečítala som si všetky komentáre a dosť mi pomohli, takže tak ako napísala
@jezibosorka by som to lutovala a ostatné, takže radšej studené sprchy a nejak sa odpútať od neho.

viki2912
16. apr 2012

napisem svoj nazor co najstrucnejsie...

nevies co od dobroty,a nevies sa vpratat do koze...ak je to dlhorocny priatel tv.muza a ma charakter,posle ta do riti len sa za tebou blisne a potom co?????co ak to povie tvojmu drahemu?ten ta kopne do zadku.vysledok tvojej nudy?

stratis jedneho aj druheho....a ostanes s holym zadkom sama....som zvedava ako to potom vysvetlis svojmu dietatu.,preco nezijete s ockom....povies mu,ze si sa mala natolko dobre,ze si sa zbesnela docista a zatuzila sa vyspat sa s naj kamaratom otca tv.dietata?
ci pana,odvaha akoze....
ak si robis srandu,tak je to dobry vtip,sa zabav...ale ak nie,daj si facku a netrep hluposti,ostan pri snoch.

lucka1987
16. apr 2012

@betabe tak mozno sa aj nejaka najde, ale nepise ti 😀 hej aj na druhej strane byva nevera.. ale preco to robit zbytocne.. je to alibizmus odvolavat sa na to ze aj chlapi podvadzaju... zena je v stereotype a chyba jej zmena ... nejake dobrodruzstvo... ale mam pocit, ze vnutorne si aj tak spokojna s tovjou rodinou a prist o nu nechces a ak by si nieco ako neveru skusila, velmi by ta to mrzelo .. ci ? nemas ziadne vycitky teraz voci svojmu mm, ze on ta miluje a doveruje ti a ty mas taketo myslienky, ktore nie su daleko od skutku ? skus si nasadit jeho kozu . predstav si to v opacnom garde... co keby ti napisem teraz IP ze mi to je luto ale tvojho mm som velmi pritahovala a vyspal sa so mnou, ale pred tym to riesil na fore s chlapmi ze ma s tebou doma stereotyp.... 😅

betabe
autor
16. apr 2012

@digysa
@olivia31 Ok, dakujem, nechajme to tak.....
To že by chcela žena podviesť je neprípustné a hlavne nefér voči dieťaťu, ale to ked muži podvádzajú manželky tak to je už akože iné?
Dakujem názory poznám, takže ja sa z toho už nejak vysomárim a zabudnem na to, čo som chcela urobiť.

janka_pn
16. apr 2012

ja ta viacmenej chapem, ale nekaz si vztah ... neoplati sa ti pokazit ho kvoli mozenej jednorazovke a urcite nie, ak je to vas spolocny znamy. to je takmer na sto percent jasne, ze by sa to skor ci neskor prezadilo 😝 . skus si pohladat novy konicek, mozno vybijes energiu a prides na ine myslienky 😉 hormooonyyyyyy 😀 😀 ach jaj.

mia258
16. apr 2012

Neviem si predstaviť, že by som niečo také spravila. Nie len, že mm miluje moju malú a aj to ešte nenarodené v brušku, stará sa o nás, ochraňuje nás, MILUJE NÁS... ale vďačím mu za nesmierne veľa aj celej jeho rodine.

A spraviť niečo také je nanajvýš hnusné a taká žena, čo si to neváži, si nezaslúži rodinu a mať všetko potrebné k tomu... 😔
Čo by iné za to dali a niekto to chce vyhodiť von oknom len kvôli sexu???? Máš snáď 15 rokov a hormóny namiesto mozgu???? 🙄

lili_mia
16. apr 2012

mne tiež bolo vo vzťahu super, kým som nestretla jeho .. totálne ma pomiatol, robila som všeličo možné, len aby na mňa pozrel, aby povedal niečo iba mne .. až raz tak ráno pozerám na svojho chlapa a vedela som, že to čo som robila, bola kravina, čisto sexuálne pobláznenie, všetko to bolo v hlave, ako píšu baby vyššie, bolo to z nudy, nevedela som čo so sebou, jasné, povinnosti som si plnila, vzťah ma napĺňal, ale pre mňa to bol stereotyp .. teraz už každý deň beriem ako niečo nové, vyhýbam sa pocitom nudy, či znudenia .. skús na cca dva týždne vymyslieť taký program, aby ste boli bez toho kamoša, či aj potom ťa bude priťahovať