Túžim po dieťatku, ale muž je otrasný

14. aug 2021

strasne tuzim po druhom dietatku, ale moj muz je otrasny.. ziadna empatia, sudrznost,on si hladi len svoje je mi z toho velmi smutno lebo ho lubim ale nazasluzi si to. Sice tvrdi, ze ma miluje, ale ja z jeho strany nic necitim 🙁k prvemu dietatu je sice dobry, snazi sa, ale len k dietatu kumne nie ☹️

littlebubble
14. aug 2021

Jednu vec nechapem.Vzdy ked pocujem stazujucu sa zenu na muza tak zaroven rozprava o dalsom potomstve.

Ste vy vobec normalne? Si vyrieste najprv vztah.
Kasli teraz aj na tuzbu a ries co je potrebne riesit.

autor
14. aug 2021

@littlebubble snazim sa, ale chlap je diagnoza a bielogicke hodiny tikaju 🙁

kitycat
14. aug 2021

Ano, viac deti so psychopatom, to urcite... Jedine co tika je cadovana bomba vasho vztahu. Ved dieta uz mas. Jednostranna laska nie je liek.. 🙄

autor
14. aug 2021

@kitycat z coho si vycitila ze je psychopat?

h2
14. aug 2021

Hm: "môj muž je otrasný" (atď) a pritom túžiš po ďalšom dieťati s ním?

littlebubble
14. aug 2021

Tak sa ta opytam.Ja ta aj chapem, ale nie je trochu sebecke naplnat len svoje tuzby a deticky privadzat do nefunkcnej rodiny? Deti to vnimaju a trapia sa.Vnimaju ako sa rodicia k sebe spravaju.

Radsej jedno zdrave dieta a aspon nejak fungovat nez ich mat viac a nezvladat to ak sa vam manzelstvo rozpadne.Co budes robit potom? Ostanes s muzom ktory ku tebe nie je dobry nech to vidia aj deti? Odides, z coho budete zit?

Nemysli len na seba.

Poviem za seba.Ja byt tuzba mojej matky za kazdu cenu a dozvediet sa, ze vztah rodicov bol na rozpad a skoncime niekde ako socialne pripady tak by som bola taka nasrata na rodicov, ze ma mali v takej situacii, ze si to nevies ani predstavit.
Tak by som im splechla tu ich tuzbu do tvare.Deti tiez maju svoje tuzby a treba na nich mysliet.

autor
14. aug 2021

@h2 ja neviem my zeny sme obcas divne zamyslam sa ci nemam velke poziadavky nanho? vlastne celkovo suludia obcas zvlastny

autor
14. aug 2021

@littlebubble ono to praveze ani nieje nefunkcne skor mi tak nahovara moje vnutro ze sa malo zaujima a vaetko okolotoho.. nas vztah nieje vobec takyakotu niektore zeny pisu ze im muz neda ani euro, ze ich bije, ze nepomoze. moj mi aj pomoze posle.mi skoro celu vyplatu, nikdy by ruku nezdvihol, atd ale citim z mojej strany ze by to mohlo byt lepsie, vacsi zaujem, viac lasky,...

littlebubble
14. aug 2021

Skus opisat manzelove spravanie, vas vztah.
Ci mas naozaj ty take poziadavky alebo je debil on alebo manipulator ak si myslis, ze si vadna ty.

autor
14. aug 2021

@littlebubble nechcem zas vyzdvihovat zle zazitky z kontextu ale napriklad ked bola mama v nemocnici vobec nedrzal somnou"nebol mi oporou" ale pisal si s kolegami a smial sa na sprostostiach co mu pisali, ked som mu to vytkla tak on to tak nevnimal lebo 15 minut mu to bolo luto a pytal sa ma co mi je, potom umrela a povazoval za postacujuce to co prejavil predtym, ked mu cosi podobne vytknem tak on nevie byt taky ako ja chcem aby bol.. napriklad neviem ci som to zrozumitelne popisala

autor
14. aug 2021

@littlebubble ale napriklad ked mu poviem aby umyl rias umyje, aj ked to trva ale spravi to, ale ked mam depresie nechape to chce aby som bola normalna, nevie sa domn vcitit to je ta empatia.. potom mi velmi vadi ze staci zs nanho pozrem a povie napriklad " co zase" casto doplna a cituje moje reakcie co vomne ani niesu.. napriklad Ku pripomienku mu idem povedat a pritom mu nic povedaf nechcem, rad doplna myslienky inych co mu napadne zd mu chce niekto povedat napriklad

autor
14. aug 2021

@littlebubble ja casto okolo neho iba prejdem a uz daco zadre neprijemne a ja iba vycudovane pozeram, ako keby mu chce kazdy iba ublizovat nechapem to..a pritom som vzdy ticho iba sa pozrem 😀

0silvia0
15. aug 2021

akoze podla toho co si napisala si nespokojna zena a chces, aby ta tvoj chlap robil stastnou presne tak, ako si ty predstavujes... a ty ho robis ako stastnym? Len prosim nepis, ze varis peries upratujes... mam pocit, ze lutostivo cakas na stolicke so zronenym pohladom a chces, aby ta niekto cicikal, mojal, hladkal a upokojoval. Toto je tvoja predstava empatie?

autor
15. aug 2021

@0silvia0 ked on sa trapi ho vzdy vypocujem ked ho boli tak hladam riesenie aby ho nebolelo a ked mna boli asi cakam to iste ale ono nic ☺️

miadi
15. aug 2021

Prepac ale z toho opisu si zvlastna povaha aj ty. Naladova ticha depresivna vztahovacna. ( neber to Ako kritiku len z toho opisu mi to tak znie nehovorim ze taka urcite si) chcelo by to nestranneho cloveka co by vas vypocul a pomohol vam zistit kde je problem. Alebo Keby ste sa vy dvaja vedeli do hlbky viac porozpravat. Tie problemy su take abstraktne o vasej komunikacii. Chyba vam harmonia zda sa ze je u vas dusno pre nedostatok coho? Intimity? Nehy? Z oboch stran..nedorozumenia?

autor
15. aug 2021

@miadi tak ja netvrdim ze som ja super ale ja sa snazim mu pomoct so vsetkym ci fyzicky ci psychicky a cakam to aj od neho zrejme ale od neho nic akosi neprichadza ale mozno som narocna kludne si rada vypocujem nazor mozno som fakt ja chyba

0silvia0
15. aug 2021

Ty si ty, on je on. Cakas, ze on bude robit to iste a bude ti vracat presne to, co mu davas ty... pises, ze mas depresie. Stacilo by ti, keby ta vypocul? A kolko trvaju tvoje ponosy a staznosti a trapenia? Nechapes, ze on nevie, co s tymi tvojimi recami ma robit? Mozno je to racionalny chlap, ktory urobi to, co mu povies ale nevie psychoanalyzovat tvoje dusevne rozpolozenia a depky, tak od toho uteka...

miadi
15. aug 2021

Chyby urcite robite obaja to je ludske. Podstatne je skor ako to zmenit .

lintu
15. aug 2021

Nevyzerá to medzi vami beznádejne, ale musíte sa naučiť spolu komunikovať. On musí chcieť pochopiť teba, ty jeho. Bez toho sa vám deje kopu zbytočných nedorozumení. Nepýtaj sa, aká si, tu. Opýtaj sa to manžela. Vydiskutujte si, čo sa vám na sebe nepáči, čo ako kto myslí, čo ako by sa dalo na vašom vzťahu zlepšiť, čo kto je schopný preto urobiť. Pokým sa nenaučíte rozprávať, nepohnete sa ďalej. Ak neviete hovoriť o svojich pocitoch nahlas, píšte si. Priniesť ďalšie dieťa do takéhoto napätého prostredia, nie je momentálne najlepší nápad.

autor
15. aug 2021

@0silvia0 praveze si vsetko povieme ale dojde mi ze pocuvam iba ja a on jednym uchom dnu a druhym von a presne ako vravis on caka na moj pokyn ze co ma spravit ale tak vztah nefunguje vsak on ma svoj vlastny rozum sam by mal zvazit co je dobre a co nieje.
@miadi urcite ano ale nebavi ma dookola vsetko ozeliet ked na akciu by mala byt nejaka reakcia nie stale len vycitky popripade caka ze mu dam nejaky pokyn alw ja cakam aj nieco z jeho strany
@lintu neviem ci ma chce vobec pochopit, on zvykne tak ked mu poviem co mi vadi ani sa nad tym nezamysli co som.povedala hned zacne ake chyby mam ja a to neni riesenie problemu ale otazky na otazky a vycitka na vycitku.. vsak ja beriem ze niesom ani ja dokonala vsak kto je ale keby sa aspon zamysli co som mu povedala nis hned vyhadzovat mne chapes

miadi
15. aug 2021

Ty znies plna burlivych emocii ze city a vsetko co davas chces od neho v rovnakej intenzite. Chces aby bol tvoje zrkadlo. Ak mas naozaj depresie nemozes cakat ze on to pochopi alebo ze bude mat empatiu. Samozrejme chce aby si bola ok. Nevie Ta lutovat je tazke zit s niekym depresivnym. Neviem ci sa liecis ? Akoze Jasne mas to tazke aj ty., ale ak mas problemy sama so sebou vasim vztahom., tak Jasne ze on nechce druhe dieta. Najprv treba vyriesit tieto veci.

autor
15. aug 2021

@miadi ale ja som depresivna z neho a on je depresivny a negativny prirodzene dokonca ma aj obsedantno klmpulzivnu poruchu a ja to vsetko chapem, on pochopenie ma ale ja nie

autor
15. aug 2021

@miadi ja sa snazim ho prijat aky je aj ked to nieje vzdy med lizat ale z casu na cas po pochopeni tuzim aj ja a k tomu nejako nedochadza no

autor
15. aug 2021

ale som vam naozaj vdacna za vase nazory nemam sa velmi komu vyrecnit takze fakt nic neberem urazlivo mozte mi smelo napisat 😀

miadi
15. aug 2021

Hmm tak to zive ako zacarovany kruh u vas .

miadi
15. aug 2021

Vzdy bol taky?

miadi
15. aug 2021

A vase dieta to ako vnima? Tolko negativnej energie doma .. preco vlastne chces to druhe ? Vraj bio hodiny kolko mas rokov ? A kolko mà vase dieta ?

autor
15. aug 2021

@miadi na zaciatku vztahu bol velmi mily ale minule ked som nadhodila ze aky bol zlaty prvy rok tak mi povedal ze na zaciatku sa snazi kazdy 😀a dietta to nevnima lebo sa pred dietatom o tom nebavime iba ked spi alebo sa venuje inej cinnosti.. inak ho laskame stiskame aj vsetko ale kazdy zvlast 😀

autor
15. aug 2021

@miadi ja mam 32 a dieta ma 6 a on ma 34

vanda323
15. aug 2021

Ja nechápem jednu vec, kde tých mužov beriete....to ste nevidela aký bol pred tým žiadny náznak?