Túžim byť mamou, ale nie je vhodná doba

24. dec 2020

Ako začať... Som mladá ale už od detstva túžim stat sa matkou začalo to asi v 12tich. Co mam robiť keď mám strašnú túžbu mat dieťa ale proste nieje teraz vôbec vhodná doba,s priateľom nemame bývanie, dostatok financií, nedokončené školy ale ja plačem od zufalosti tak veľmi ho chcem... O jedno babatko som aj prišla... Rozmýšľala som aj nad nejakou realistickej babikou aspoň si to nejak vynahradiť aspoň občas ju prezliecť pomojkat sa (nie to preháňať kocikovat atď 😄)... Deti strážiť no nato nemám čas a ani by som to robiť nechcela pri dnešných mamičkach 😏tak poraďte ako sa zbaviť toho pocitu túžby stat sa matkou

sisa_s
24. dec 2020

No staci nemat byvanie, financie a dokoncene skoly...3 super dovody, preco si v hlave upratat a nechciet silou mocou dieta...

sisa_s
24. dec 2020

A aby chlap nezdrhol, ked si kupis babiku a budes ju prezliekat a mojkat 😉

michu_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michu_
24. dec 2020

sup- psycholog -az potom dieta ;)

autor
24. dec 2020

No vy ste milé teda co čakať dobre ďakujem za odpovede

veronikaszabova
24. dec 2020

Anonym - aby ti chlap neutiekol, lebo mojkat si doma panenku a prezliekat ju....fuuuu...

autor
24. dec 2020

@veronikaszabova myslela som raz za čas, poznám také ženy

michu_
24. dec 2020

@anonym
- myslela som raz za čas, poznám také ženy - a liecia sa? 🙄 :D

-nadherne vianocne temy su tu dnes :D

ledgerka
24. dec 2020

tiez si myslim ze ti pomoze psycholog. Daj si nejake ciele v zivote, venuj sa aktivitam ktore sa s dietatom budu len tazko dat robit. Vypln si nejako 100% casu (nie babikou)

veronikaszabova
24. dec 2020

Anonym - kolko mas rokov?

kittykat22
24. dec 2020

to o com pises sa vola real doll. Ma ju kamaratka a ako pises tak ju mojka a prezlieka. Je to ale velmi draha babika - robi sa na zakazku. Stoji cez 500e. Ma pre nu kocik a postielku 😀 Je to velmi neobvykle. A dokonca maju klub tieto maminky - je ich tam asi 12 a chodia s tymi miminkami na vylet a tak. Ale ona je uz dospela zena, ma starsich synov a toto je jej take "hobby" ... ako zvlastne, ale je to hobby. Holt niekto stavia lietadla, niekto prezlieka babiku 🙂

ivka21
24. dec 2020

Zvieratko mačka pes dočasne ti to nahradí drobca. Umelú bábiku isto nie to už sa mi zdá cez čiaru a chlap by sa mohol vylakat

heleninamama
24. dec 2020

Kašli na bábiku, nájdi si kamarátku s dieťaťom (ideálne slobodnú matku) a občas jej zadarmo pomáhaj. Kočíkuj, prebaľuj, nos a zábavaj nervózneho vreštiaka, choď na ihrisko a intelektuálne sa tam ubi pieskovaním, hojdaním, šmýkaním... Vychutnaj si obdobie vzdoru (niektoré deti ho majú nonstop), hádzanie sa o zem, kŕmenie štýlom podaj-vypľuj, revanie pre nič za nič až sa dogŕca... Garantujem Ti, že túžba Ťa prejde. Určite aspoň na pár rokov.

autor
24. dec 2020

@kittykat22 áno toto som myslela len si ju zaobstarať tak dočasne ale ja by som bez kočíka a bez postieľky, len naozaj keď na mňa príde slabá chvíľka...viem koľko stoja tie bábiky vedela by som si ju zaobstarať

autor
24. dec 2020

@heleninamama ty si dobra 😂

autor
24. dec 2020

@ivka21 no ved nad tým som aj ja rozmýšľala aby si o mne nepomyslel že som nejaká šialená 🤦‍♀️... Zase nechcela som to preháňať ako niektoré co to kočíkuju, uspavaju, kŕmia atď... Fakt mi išlo len o to sporadicky to prezliecť a občas pomojkat keď budem mať slabú chvíľku.. Ale asi kašlem nato a zájdem za psychologickou... Ono to takýto extrem začal po tej strane bábätka a potom nastalo aj fantomovo tehotenstvo no cele zle

autor
24. dec 2020

@sisa_s preto som to chcela riešiť inak... Lebo viem ze by sa pravdepodobne rozpadol aj náš vzťah ja by som ostala slobodnou mamou bez školy mame na krku a dieťa by len trpelo

0silvia0
24. dec 2020

@heleninamama paci sa mi vyraz "vrestiak" 😁😁

0silvia0
24. dec 2020

A co domace zvieratko? My s manzelom mame velke deti, 17 a 19 rocne, my sa mojkame s nasou mackou, lahne si k nam, poskrabkame, pomojkame, porozpravame sa s nou😎

autor
24. dec 2020

@0silvia0 zvieratko mam aj ja ale nnei to ono

poopsie
24. dec 2020

Naozaj by ma zaujímalo koľko máš rokov.. O jedno dieťa si už stihla prísť 🤔.. Ono je to pekné si predstavovať mojkanie, ale dieťa nieje o mojkani... Je to omnoho viac starosti ako radosti... Niekedy je to aj na '' zblaznenie '' dvoch dospelých ľudí.. A hlavne také kolikove...

veronikaszabova
24. dec 2020

A nemyslis si, ze sa chlap zlakne, ked vytiahnes babiku zo skrine, zacnes ju prezliekat...? Mojkat sa s nou...? Prihovarat sa jej...?
Je ine, ked to ma niekto ako hobby a ked si tym mlada baba vynahradza dieta.

autor
24. dec 2020

@veronikaszabova prihovarat sa jej určite nie ved to je choré

autor
24. dec 2020

@poopsie jasne ze si uvedomujem ze dieťa znamená radosti aj starosti, chcela som dieťa zo všetkým čo k tomu patrí, kľudne aj kolikove, grcacie, nervave mne je jedno aké hlavne len nech je zdravé bola by som s nim aj celé noci hore ja viem teraz vám to príde ze neviem o com hovorím a neviem co to je zažiť ale viem a plne chápem co dieťa všetko potrebuje a o naša, koľko času mu treba financií a všetkého

veronikaszabova
24. dec 2020

Ja osobne si myslim, ze je chore mat taku panenku aj doma, prezliekat ju, mojkat ju....

autor
24. dec 2020

@poopsie 18mam, keby mam nato dostatok peňazí tak by som tie bábiky vyrábala ale nato treba kurz a aj nejaký štart, rady od skúsenejších a pod.

autor
24. dec 2020

@veronikaszabova každého vec...

poopsie
24. dec 2020

Ja som o babikach ani netukla... Tak neviem či je to diskusia o babikach alebo o inom 🤷‍♀️a čo na to tvoj priateľ.. On to vidí ako? Tiež ma 18?

autor
24. dec 2020

@poopsie on ma 21... Jemu by to nejak nevadilo ale bojím sa ze mi nechce povedať pravdu a má ma za divnu ☹️

poopsie
24. dec 2020

No tak treba si to urovnať čím skôr úprimným rozhovorom aby si nestrácala čas čakaním na ''Godota''