Trestné oznámenie za psychické týranie

aduuus
11. júl 2015

Ahojte prosim vas potrebujem surne poradit...ak moje ex s ktorym este par tyzdnov budem v spolocnej domacnosti, potom sa stahujeme.. nadava,vrieska po mne,vyhraza sa mi ze ma znici,ze sa uvidi s kym bude mala,robi naprieky ohladne malej /odputava jej pozornost ked jej davam jest napr/ ked dakde chcem ist s malou tak ju nepusti al.cirkus ze ide s nami... vyhraza sa na adresu mojej kamaratky ze ju rozkope, aj mne sa rozne vyhrazal (smrtou nie) skor bitkou a znicenim, mozem nanho dat trestne oznamenie za psych.tyranie??? Alebo co mam robit? Proste nech je zapis o tom. Este na zaver...ja som sa k nemu vratila minuly rok po jeho prosbach...mame pravoplatne rozhodnutie sudu o vyzivnom, mala je v mojej starostlivosti a on ma navstevy za mojej pritomnosti. Dakujem moc za kazdu pomoc

katarinamarkova
11. júl 2015

@aduuus ak ide o par tyzdnov myslim ze by bolo uplne idealne sa proste zbalit a ist na tych par tyzdnov k rodicom, surodencom, rodine, kamoske, myslim, ze ak mas buduce ubytovanie poriesene a ide o par t. tak ta prichyli skutocne kazdy.
ale ak ti ide skutocne len o to, aby o tom bol zaznam - tak ano, aj nadalej dopraj svojmu dietatu takyto pohlad na vas dvoch.

cawes
11. júl 2015

@aduuus ahoj ano da sa podat trestne oznamenie za nebezpecne vyhrazanie. Mam s tym osobnu skusenost.

pribinak
11. júl 2015

Ako pise cawes mizes dat trestne za vyhrazanie sa, bolo by dobre ak by si mala svedkov, alebo aspon nahravku toho ako sa ti vyhraza. Super dokaz by bola aj nejaka smska v telefone

Nemozes ist na cas k vasim, aby to dieta bolo usetrene takych scen a vystupov?

aduuus
autor
11. júl 2015

@pribinak nahravky mam, ale tam mi tusim iba nadava velmi vulgarne a ziape po mne, mam svedkov ktori poculi ako mi takto nadava a vrieska...a rozprava so mnou ako s handrou, a rozkazuje mi...a nemam kam ist :/

pribinak
11. júl 2015

@aduuus su ti ludia ochotni ist svedcit a vypovedat? Ak ano, tak chod a daj trestne. Este si pozri webovu stranku centra nadej, maju pocas tyzdna poradnu na mobil a su tam aj pravnici, povedia ti ako a co na policii

aduuus
autor
11. júl 2015

@pribinak uz som volala s jednym centrom, tak som sa poradila ako postupovat...ja som uz minuly rok chodila do krizoveho kde mi pomahali, tak pojdem cez nich...a ano ludia su ochotni ist

pribinak
11. júl 2015

@aduuus super!!!

mala_hobitka
11. júl 2015

@aduuus Pokial mozes tak ist aj na tych par tyzdnov inde.
Hlavne neber vazne to jeho "uvidime s kym mala bude". Neuvidime, bude u teba. Mas na to sudne rozhodnutie ktore vas rozchod a tvoje stahovanie absolutne nemeni. Pokial mas dokazy jak sa chova tak by mu ju zrejme neprisudili ani keby si nebola sposobila - a to myslim ze by si bola alkoholicka/narkomanka/gamblerka/psychicky narusena....a to jednoznacne a preukazatelne (nie ze on tvrdi).
Drzim palce, nedaj sa zastrasit.