Trestné oznámenie kvôli ubliženiu psovi

sallyy
8. jún 2018

Dobry den chcem sa opytat vcera sa nam stalo ze romske dieta so psom zautocilo na naaho yorkshiera cez plot rodinneho domu a vytiahol ho cez ten plot a kusal nebolo to prvy krat co tento rom cez plot provokoval psa s jeho psom nas yorksier po kusnuti utiekol po 3 hodonach sme ho naali 3 km od domova nastastie je v pohode len ma zasitu labku u veterinara som platila 107 eur plusdnes idem na kontrolu matka tohto roma slibila ze vsetko preplati po dohode ak nezavolame policou ze peniaze doneaie v pondelok led jej pride vyplata nechala mi aj jej obciansky aby som jej verila chcem sa poradit ak to nezaplati do kolko dni sa da podat treane oznamenie za ublizenie mam aj svedkov susedia to videli ako to bolo kedze sposobili mojmu psovi bolest chcem od nich preplatit vsetky zdravotne ukony co muso kvoli ich synovi podstupit

korunka1
8. jún 2018

Odpovedať Ti presne neviem, ale bacha, aby ťa nezažalovali oni, že máš jej občiansky. Aj keď blbosť spravila ona, že ti ho dala. Oni sa vedia dosť obracať v tom, čo môžu a nemôžu

kathy93
8. jún 2018

@sallyy ja by som zavolala políciu hneď lebo ruku za cudzieho by som do ohňa nedala. Pracovala som na pošte veľmi veľa romov založia občiansky úžerníkom ktorým dlžia peniaze. Oni si jednoducho idú vybaviť nový s tým že buď mu ukradli alebo stratili. Takže vám ten občiansky je na dve veci. Určite by som sa nespoliehala na to či bude taká milá a ochotná vám všetko preplatiť.

deti95060810
8. jún 2018

hej, ten občiansky by som od cigani nebrala...nevieš ako to ona prekrúti a ty budeš tá zlá....

kathy93
8. jún 2018

Rovno sa choďte opýtať na políciu. Viete jej meno a adresu svedkov máte tiež no neviem či vám to pomôže. V dnešnej dobe je to na prd možno že jej dajú pokutu a vybavené.

deti95060810
8. jún 2018

@kathy93 cigánke spravia policajti bububu a večer jej deti vybijú okná za odmenu - autorke témy...

deti95060810
8. jún 2018

mojej dcére asi pred 2 mesiacmi malá cigaňa skočila na okuliare - vraj nechcela....z okuliarov nič, škoda okolo 70 e....čo by mi dali jej rodiiča keď sú na tom biedne....učiteľka len pokrčila plecami....škoda sa s tým zabávať... kúpili sme nové...

lilyianka
8. jún 2018

@sallyy cigánka sa ti na to vykašle a nebuď naivná, že nejaké peniaze v pondelok uvidíš...a ako sa písalo vyššie , oni sa veľmi vedia obracať a aby sa to celé neotočila proti tebe....presne viem o čom hovorím...

gabci_gabca
8. jún 2018

Tak občiansky ak záruka teda nie je nič moc, pôjde v pondelok k policajtom, povie, že stratila a má nový a už nikdy sa ti nemusí ozvať a keď to použiješ ako dôkaz tak môže povedať, že si ho musela niekde nájsť a bude to slovo proti slovu, mali ste to hneď riešiť cez policajtov

nice202
8. jún 2018

uff, cigani su riadne prespekulovani, len aby to nebolo cele na vas nejake divadielko este. Plus ten OP by som vratila. Oni velmi dobre vedia, co robia a ako odzubu a kde.

katarinka289
8. jún 2018

Isla by som jej OP vratit a v,ystrasila by som ju, ze som to nahlasila, ale ze som uviedla jej prislub, vsetko preplatit. Vraj v pripade, ze to preplatit odmietne, mam sa vratit a oni uz to poriesia

katarinka289
8. jún 2018

Mali ste to ale nahlasit hned... Nam tak raz jeden chalan rozbil okno na novostavbe. Este sme tam nebyvali, ale mm to videl, prave tam isiel. Policia prisla, aj rodicia, prislubili pred policiou, ze preplatia, inak by to isli hlasit do skoly... Ale to boli biely. Myslim si, ze ciganom je to jedno

lilka5566
8. jún 2018

Oni aj majú občianske?

kathy93
8. jún 2018

@lilka5566 jasné bez toho nedostanú dávky 😉

draik
8. jún 2018

Nejde o trestný čin, nanajvýš o priestupok.

kathy93
8. jún 2018

@draik veď práve mňa zrazilo auto na priechode vinnik bol šofér skončila som so slabým krvácaním do mozgu s prasknutou rukou a narazenymi kolenami v nemocnici, PN som bola 3 týždne. A tiež to bol len dopravný priestupok žiadne ublíženie na zdraví ani nič podobné nespĺňala som na to podmienky.

lienka737
9. jún 2018

Napis prosím potom ako to dopadlo

sallyy
autor
10. jún 2018

Tak ta ciganka je z nasej dediny takze ju pozname tak hadam to vrati bavila som sa uz aj s pravnikom v pripade zeby to neuhradila tak som zvedava ci zajtra pride ale snad ano jrdno tresne oznamenie presne kvoli tomu istemy synovi uz ma preto sa sama chcela vyrovnat mimo policie