Ahojte,nepridu vam niekedy vase polovicky v spolocnosti trapni?🙃Niekedy ten moj zadre taku blbost,ze sama nechapem a mam pocit,ze aj ostatni pozeraju,ze uplne odveci,alebo sa mi to iba zda,ja sama neviem.Asi aj ja niekedy traposim,ale niekedy som normalne nervozna z toho,co to ten moj trepe alebo mudruje medzi znamymi,ked sedime niekde,alebo mame nejaku akciu.Vzdelany,scitany je,to nie je, uplne blbosti,nepravdy,ale ako keby nevedel chytit nit,ked kecame,alebo co.Ze ostatni mi nepridu taky trapni ako on.Je to velmi dobry chlap,otec,aj vsetko.Niekedy mi ale pride luto,ze som si nezobrala niekoho super vtipneho,zabavneho,co by bol oblubeny alebo tak.Ja viem,take sprostosti,ale nemate aj vy niekedy podobne pocity?Sme spolu 20 rokov…….😁Doma si ako tak rozumieme po tych rokoch,si samozrejme ideme niekedy na nervy,lebo uz si pozname kazdy chlp,ale na zasadne veci mame rovnake nazory,ale niekedy je az velmi zasadovy a taky ako keby nie do tejto doby,take staromodne nazory ma niekedy 😏Ja viem,ze taka o nicom tema trosku,ale v dnesnej dobe sme vsetci tak trochu pokrytecki,ze nikto nikomu radsej nepovie do oci.
Každý sme nejaký.
@cibiother minule som stretla na ulici rodinku, nasich susedov. So susedou sme nieco kecali, jej muz sa pripojil, tresol kolosalnu blbost a jeho zena sa pyta: to co si tym akoze chcel povedat?
On: to mal byt vtip. Ona: smola, to bolo trapne.
A bavili sme sa dalej, on stal pri nas zahanbeny.
Cize neboj, nie je tvoj muz jediny trapny na svete.
@0silvia0 😁no to by sa moj do krvi urazil,doma by som mala tichu domacnost,alebo mi splechne,ci si myslim,ze ja som vzdy dokonala🤭Prave to je to,ze ja tiez urcite niekomu pridem trapna,alebo nezdiela moje nazory,ale on mi pride niekedy pred ostatnymi uplne od veci a dost ma to niekedy po nejakej akcii mrzi.Ale zas je pravda,ze na spoluzitie by som nikoho z tych ostatnych asi nechcela.
V spolocnosti nie. Je tichsi a som rada ked nieco povie 😆ale doma ked sme sami niekedy trepne daco co potom zahovara ze bol vtip. Je introvert a nejak nema potrebu extra zdielat to skor on sa hneva na mna za hocico co som povedala pred inymi. Nic extra sukromne., ale on je taky ze o druhych by chcel vediet vsetko ale o nom nech nikto nic nevie . .
tak poniektori taki vtipni, sarmantni a chrumkavi vedia byt doma za zavretymi dverami uplne tyranski debovia.
A podstatne je, co mas doma, nie to co vnimaju par hodin mesacne nejaki znami,
@0silvia0 Fu to by som neurobila,nikdy nehovor nikdy ale to čo ona urobila bolo trápne, našťastie mám šťastie na vtipalkov ,teda moji obaja, ex aj súčasný majú nenúteny humor,ktorému zas nie všetci rozumuju,ale to ma netrápi,u mňa by nudný alebo nasilu vtipný neprešiel do ďalšieho kola🤣
@teleskopno ano.A co je na tom,nechapem.Som uprimna vo svojich momentalnych pocitoch.Pardon.Za 20 rokov ziadne pochybosti o spoluziti,o tom druhom?Gratulujem,mas dokonaly vztah a chlapa asi 😏
@cibiother Nehnevaj sa na mňa, snáď to pochopíš v dobrom, ale problém nie je že tvoj muž občas traposi na verejnosti ale že to nie si úplne ochotná prijať.
My ženy sme také že radi preberáme zodpovednosť za veci za ktoré nemôžeme. Muž je samostatná bytost a jeho manželka nie je zodpovedná za to ako je oblečený ani za to ako sa správa.
Že tresne blbosť je jeho vizitka a keď to niekto má potrebu komentovať tak s kľudom odpovedz "no je už raz taký ale je výborný otec a v ťažkých chvíľach sa na neho vždy môžem spoľahnúť" alebo niečo podobné 😊
@cibiother nie, môj je dosť tichý 🙂. On je skôr z tých, ktorí vyvracajú sprostosti iných, ktorí trepú 🙈. Ale snaží sa to robiť relatívne decentne. Nepotrebuje nikoho strápňovať našťastie. To by sa mi bridilo. Ale to neznamená, že nemáme iné trápne chvíľky na návštevách 🙂. Napríklad, môj je príliš priamy niekedy 😏.
@katka700 ano ved toto je to.Ved jeminenky za 20 rokov sme toho vela preskali naozaj,ale proste niekedy by som mu radsej povedala,bud uz ticho prosim ta.Neviem teraz fakt konkretny priklad,ked si spomeniem nieco vystihujuce,napisem urcite.Prave preto ta diskusia,mozno potrebujem od cudzich facku,ze vaz si ho taky aky je a kasli na ostatnych,alebo prave to,ze to beriem ako svoju vizitku trochu a asi tam niekde hladam stale tu dokonalost,mam taku povahu proste.Ano,teraz viacere napisete:A to si musela zakladat diskusiu?To nevies sama?atd atd.Jednoducho,clovek ma niekedy pochybnosti o sebe,o ostatnych a pod.Preto som chcela mozno,ci ste na tom podobne,ci sem tam sa tiez za tych svojich partnerov hanbite,nic viac
Ja môjmu po 20rokoch veruže poviem, že to bolo aj trápne a už vôbec nie smiesne😂, ale som jediná, kt. si to môže dovoliť 😁
@danielahamar hej aj ja mu niekedy poviem,ze to si nemusel zase hento rozoberat,alebo to bolo odveci.Niekedy sa aj sam opyta,nebol som trapny?🤭ale keby som aj povedala,ze bol,zacne rozoberat preco to povedal tak a onak a mne sa to uz nechce ani rozpitvavat dopodrobna,tak poviem z lasky - nie, v pohode 😁
@cibiother veď to je milé 😀 a ja zbožňujem trápnych ľudí
@modrykonik33 ja nie, lebo aj za nich sa potom cítim trapne🤭😂
podla mna je to normalne, ze kazdy niekedy povie nieco, co ini nepochopia alebo co vyznie trapne, ja sa tymto netrapim, pretoze kazdy si nesie zodpovednost za to, co hovori a preco ja by som mala riesit co moj muz hovori, ked on si za tym stoji ze to chce povedat. Neviem si predstavit zeby ma kritizoval za to co by som niekedy povedala alebo nepovedala.
U nas vo vztahu som ta trapna ja. Muz je nesmierne komunikativny, vzdy vie povedat nieco k veci, vie to skvelo podat. Aj keby to bola neviem aka kravina, kazdeho zaujme a pobavi. Kde pride, otvori usta a je dobre. Aj na Slovensku a to vie po slovensky 20 slov. Ja co poviem, to konina. Aj ked k veci, ale zle podana. Dokazem komunikovat len v ramci rodiny alebo mne blizkych priatelov, aj pred tymi muzovymi som ako retard, az na jednu vynimku. Dalek skvele komunikujem v praci, tam nemam problem. Rozdelit pracu, riadit personal, riesit staznosti, konstruktivnu krotiku hosti..to je ok. Ale komunikovay v ramci sirsieho okruhu znamych...hanbim sa sama za seba. A ano, sem tam vidim na muzovi, ze striehne, co poviem, lebo ma pozna, vie, ze v tom mam problem, ale nikdy mi nic nepovedal. Maximalne ma doma objime a povie mi, dnes sme to zvladli cariño.
Tak my sme spolu tiež pomaličky 20rokov ale vôbec mi nejde na nervy, ani nemám pocit že sme spolu vecnosť a je to život zo zvyku, práve naopak mám pocit že furt je kam sa spolu posúvať a čo si povedať.
A či je niekedy trápny ? Pre mňa nie a možno pre ostatných môže byt, ale každý ma iný štýl konverzácie, humoru, irónie ale sme na seba naladení a keď sa možno niekedy aj iným nepáči čo vypustí z pusy tak nech na druhý deň zabudnú.
Skôr mi príde že ti muž jemne lezie na nervy a už ho moc “nezeries” po tých rokoch a čo ti prišlo kedysi wau je teraz trápne.
@cibiother ja asi nepoznam muza, co by niekedy netrepal hluposti 😀 v ramci humoru, alebo skor "humoru" samozrejme 😀 a niekedy som aj ja ta, co sa rada pripoji 😂