V prvom rade,trapim sa preto lebo sa so mnou rozišiel frajer s ktorym to bolo ako na hojdačke.
Uz som davnejsie rozmýšľala ze či pôjdem na terapiu alebo všetko poviem ako mi mame. Ale nechcem aby jej bolo zo mna horsie.
Som dost citliva v poslednom čase a nechcem všetko dusiť v sebe. Ked mi napriklad kolegina v práci povie za co som platena ked tu prácu nerobim poriadne , celkom ma to rozvodi a neviem ako reagovat.
Na vonok vyzeram smutne ale pred ostatnimy sa tvarim ze nic mi nieje. Ked sa ma spytaju ako sa mam , ledva im poviem ze dobre, keď sa tak vôbec necitim
Mama ta pozna vie ze sa trapis . Kludne jej to povedz vzdy je tu pre teba. A Mozno bude vediet nieco poradit pozna ta najlepsie. Smutok z rochodu preboli . Vztah ako na hojdacke to znie dost unavne. Casom budes rada ze to ukoncil no teraz to boli Lebo on “ odkopol” teba ty mas z toho pocit ze nie si hodna lasky ze si ho milovala a on tvoje city zahodil . Ale to neznamena ze chyba je v tebe len ste sa k sebe nehodili Nebol to stastny vztah a casom by si ho Asi ukoncila aj sama. Nedus v sebe nic zver sa kamoske ulavy sa ti, mas len blbe obdobie zas pride ine lepsie .