Trápi ma moja minulosť

18. jan 2022

Dobrý deň, v minulosti som mala rada chalana, mali sme medzi sebou niečo, nechodili sme spolu. Chcel aby sme sa stali kamaráti s vyhodami, to som úplne zamietla. Postupom času som si uvedomovala, že moja zalubenosť odišla, ako tak bavili sme ďalej. Raz sa všetko nahromadené vo mne ozvalo ako po niekoľký krat zrušil stretko, na toto ma zavolal on. Bola som naňho veľmi hnusná. Čo ma veľmi mrzelo, nenechám sa vyprovokovať. Skončilo to tak,že mi povedal,že bude lepšie ak sa nebudeme stretávať a že sa asi zaľúbil do inej (toto mi prislo také, že píšeš mne ako by si ma najradšej.... zároveň tvoje neviem...ego. Napísal mi,že sa mu páči ďalšia. Mala som pochybnosti, ale to je jeho vec či to povedal aby ma nejak "položil a tym mi nejak ublizil aby sa citil on sám lepšie").

Mám teraz svojho prvého priateľa, ktorého mám veľmi rada, dáva mi to čo som od toho pred nikdy nedostala. Naše puto silnie a tak... Mám pocit,ze som na dobrom mieste. V podstate je to krásne obdobie. Môžem povedať,že asi to je zdravý vzťah čo by mal mať a tak... Avšak bohužiaľ stále cítim akokeby od toho pred cítim,že mi bolo ublížené a hojí sa to. Niekedy keď vidím ako si pridáva baby a lajkoval im fotky kde sú skôr vyzlečene. Nikdy som nefotila takéto fotky, avšak mne fotku nikdy nelajkol. Venujem sa iným veciam, chápem,že každého to neosloví, ale mrzí ma to ak mám byť úprimná. Snažím sa dať tomu nadhľad. Nehovorím,že ak si ma odobral z instagramu, je niečo hrozné, ale bolelo to keďže som ho mala rada a on to tak necítil. Viem,že to je blbosť, že toto riešim, ale ubližuje mi to. Snažím sa sama sebe pomôcť. Ďakujem za prečítanie a chyby neriešte. Potrebovala som sa vyrozprávať

dskjhfdlkdjhl
18. jan 2022

No, zrejme si sa este stale uplne neodlubila od teho prveho, ked Ta trapi, komu co on lajkol. Takze je otazne, ake je to s tou laskou k aktualnemu priatelovi.

angela85
18. jan 2022

Ono to určite časom prejde hlavne keď vieš že toto je omnoho lepšie ako si mala s ním a stým pred tým by ťa takéto nievo krásne hadam ani nečakalo. Hlavne to ber už ako minulosť a nekaz si tým pritomnost. A možno len bolo aj tvoje ego ponížene a hlavne preto ťa to serie

autor
18. jan 2022

@dskjhfdlkdjhl Vidim čo tam nebolo ok na ňom, že to nie je niečo som chcela. Skôr moje ego sa cíti ublížené.

dusankomoj
18. jan 2022

Nebolo by jednoduchšie zrušiť si ho na sieťach a ísť ďalej? Načo sleduješ čo robí? Čo oči nevidia,srdce nebolí!

54tinka54
18. jan 2022

Nepíšeš kedy sa to medzi vami nadobro skončilo, možno to chce ešte trochu čas, kým to “prebolí.” Záležalo ti na ňom, nevyvíjalo sa to medzi vami tak ako by si si priala… podľa mňa to je normálne. Daj tomu ešte čas, ono ťa to prejde.

monkasponka
18. jan 2022

Nesleduj ho, co oci nevidia, rozum zabudne, srdce neboli.. zablokuj si ho nadrzovku, kvoli sebe a bozechran ho inak sledovat 🙂 čas všetko vylieči.

petkasaurus
19. jan 2022

Zachviľu si na neho nespomenies..

bukajka_mata
19. jan 2022

Bolo by najlepšie ak by si ho proste nesledovala. Nie nadarmo sa vraví, že zíde z očí, zíde proste aj z mysle

moonlight1210
19. jan 2022

Vymaz si ho sledovanych a prestan na neho nazerat.
Teba skor stve, ze on ti vtedy polozil. A aj to, ze sa tak tvaril, ze ma o teba zaujem, a potom ti dal pocitit, ze aj tak si bola len docasna zaplata, kym najde nejaku lepsiu. Ze aj o to priatelstvo s vyhodami stal len preto, ze nemal zrovna s akou spat. Proste, ze si nebola nijak vynimocna, len zaskok.

To hod za hlavu. Z neho v tej chvili hovorilo tiez urazene ego. Normalni ludia si pri hadkach nepovedia veci typu: aj tak je uz niekto lepsi ako ty… Proste ako Liska a kysle hrozno (nemozem ho mat, tak ho ofrflem, ze je aj tak isto kysle a nestoji za to).

Uzivaj si vztah, kasli na lajky od neho, neporovnavaj sa, koho lajkol a ze teba nie. Mozno na truc ti just nic nelajkne, an keby sa mu to pacilo, lebo ego.
Akurat co o nejaky cas ti zacne byt pre zmenu luto, ze najkrajsi cas s terajsim priatelom si stracala rozmyslanim nad tymto kvazi exom, ktory za tie myslienky ani nestal.