Totálne sklamanie

25. nov 2024

Rozviedla som sa po 15 rokoch koly nevere jeho nevere a alkoholu.
Nikdy sa o deti nestaral len financne nič iné...2 roky viem ze ma podvádza s tou istou ...teraz už viem ze su to 4 roky
Ale ok už som to nedávala tak som podala žiadosť.uz 2x rozvedený koly nevere a chlastu 4 deti.na prvého syna už neplatí dospelý ..na druhého platí a na moje dve /nase/Vždy platil u prvých načas a poriadne. Teraz čaká do konca mesiaca....na sude tvrdil ze bude prispievať deťom okuliare darčeky zubar a tak na polovicu,/len aby sme sa dohodli na vyzivnom ja som súhlasila .ale teraz nedá vôbec nič navyše....nič...tvrdí že nemá...no s milenkou ide do Dubaja ...v živote nechcel chodiť na takéto dovolenky teraz 2x do mesiaca ...chápem už som sním není..ani by som nechcela .ale ja som bola na súde fer dala som teda o 100e nižšie vyzivne nech teda prispieva a teraz vôbec.
Viem ze nemá peniaze lebo všetko dáva do milenky už si zobral úver 20tis.navyse je to ešte stále žena jeho kamosa.myslela som ze tie deti niečo pre neho znamenaju aj naďalej
Som sklamaná ze vlastne po 15 rokoch neviem kto to vlastne je

verca888
25. nov 2024

a otazka znela? alebo asi si sa chcela len vyrozpravat. kazdopadne, je to velmi smutne a ja inak vlastne ani neviem, ci poznam vo svojom okoli nejake dokonale manzelstvo. vsetko krachuje.

yosi
25. nov 2024

@verca888 Áno, aj...

lenkasarka
25. nov 2024

Je dva krát rozvedený kvôli nevere a aj tak si si ho vzala. Čakala si,ze sa zmení?

deti95060810
25. nov 2024

čo si čakala od chlapa čo je 2 krát rozvedený...
ja sama keď som bola rozv. tak som odmietala rozvedených - o 2 krát rozv. by som ani nezakopla...

retatka
25. nov 2024

Nuž inteligentná žena by o dvakrát rozvedeného muža/ či ženu/ kvôli nevere nezakoplo.
O chvíľku bude neverný aj súčasnej frajerke.Je to jeho charakter.Ale vždy sa nájdu ľudia ktorým ti nevadí.Ľutujem len tie deti ktoré robí kade tade.

moonlight1210
25. nov 2024

Nuz, je z nej poblazneny, presne vie, na aku strunu mu brnkat. A nemoze ju mat. Takze to je velka cast jej glorioly. Keby ju mal, uz by sa jej prejedol a hadali by sa jedna radost.

Ty sa vykasli na dohody a daj si ziadost o zvysenie vyzivneho. Ak si vzal uver na jej drahe chutky, mozno coskoro neuvidite vyzivne ani ty, ani jeho starsie deti.

doriiis
25. nov 2024

Tak vzala si si chlapa,ktorého ti dve ex manželky s radosťou poslali zabaleného do červenej zástavy.On ti ňou zjavne zalepil oči aj zdravý rozum.A bum Po 15 tich rokoch zisťujes,že nie,zázrak sa nestal.
Pardon,ale dva krát rozvedený človek je red flag 🚩 veľký jak Brno.
Dvakrát rozvedený človek kvôli jeho nevere je nič.Chlap,ktorého by každá normálna,pricetna žena obišla s kilometrovou rezervou

januska12323
25. nov 2024

Daj si žiadosť na zvýšenie výživného. Keď má na dovolenky má aj na deti.

thirstymonk
25. nov 2024

@lenkasarka Veľa žien vždy čaká, že sa muž kvoli ním zmení. Ale to je omyl 🙂

lenkasarka
25. nov 2024

@thirstymonk tak s tým musím len súhlasiť. A veľa mužov čaká,že žena sa nezmení a to je tiež omyl 😂

zanka777
25. nov 2024

Sorry ale takého chuja si si už zavesila na krk.... Alkohol nevera.... A ty si čakala že sa zázrakom zmení? .... Keď si vedela aký je nemala si s ním ani ísť do vzťahu.... Buď rada že si ho kopla do riti

zuzanita1609
25. nov 2024

Prečo,no prečo? 🙄 Veď bol "vadný kus" uz v začiatkoch...

autor
25. nov 2024

@retatka ja som bola ta druha ....žena takže keď som si ho brala bol 1x rozvedený a mne o nevere povedali ľudia až teraz že aj 1x to bolo koly tomu

stefi_k
25. nov 2024

Podaj na sud zvysenie vyzivneho, z dovodu, ze nesplna slubene podielanie sa na vydajoch. Co ine mozes spravit.

autor
25. nov 2024

Ja som bola ta druha žena....a keď som sa sním zoznámila povedal ze ho žena obrala o peniaze preto za rozviedol .
Naivná......to viem .....teraz
Potom....mi povedal jeho brat ....rodina známi z dediny všetci....nikto nechcel povedať keď sme boli spolu nechceli sa starať....takže už keď som rozvedená tak povedali....a viem ze to je pravda už to zapadá....všetko
Ale smutno mi je s toho ze ja som chcela byť fer....a neobrat o všetko....aj sa dohodnúť všetko...aj na vyzivnom ....aby nemál toho veľa a nakoniec ...charakter nepusti ...jehooo

tykat
25. nov 2024

Sväta prostoto 🙏