Tolerovali by ste to?

24. jún 2024

Moja svokra so švagrinou mali dnes prísť na návštevu, neboli sme dohodnutí na žiadnom čase lebo mali predtým nejaké vybavovačky tak som automaticky predpokladala že predtým napíšu/zavolajú. Ja som si teda riešila svoje, išla som na poštu, do obchodu, do zásielkovne. A keď som prišla domov, boli už u nás keďže svokra má kľúče (pre prípad núdze). Ako by ste reagovali?

aeruginosa
24. jún 2024

A ty si ako reagovala?

minenkak
24. jún 2024

Načo chceš reagovať,dala si svokre kľúče

pribinak
24. jún 2024

Už nijak. Kto jej dal kľúče ?

autor
24. jún 2024

Ja som nereagovala, nahnevalo ma to ale nechcela som byť zbrklá.
Kľúče ma preto keby sme sa niekedy vymkli alebo sa niečo stalo v prípade že niesme doma. Nepride mi vhodné aby do môjho domu niekto napochodoval bez toho aby som o tom vedela

aeruginosa
24. jún 2024

Tak ale toto ste si mali vyjasnit, ked ste jej davali kluce.🤷🏼‍♀️Mozes to ale napravit a dodatocne jej dohovorit, ze si to nezelas.

minenkak
24. jún 2024

Tak jej to povedz,že nabudúce nech najprv dajú vedieť,že už idú a nie si odomknúť dvere,ja by som okamžite zobrala kľúče,vládne nie moje kľúče by svokra nemala,presne pre toto

maris5
24. jún 2024

Vypytat kluce spat. Ze boli len na nutnu potrebu a nasackovat sa do domu, ked tam nikto nie je, nie je nutna potreba.
My byvame sami, nemame nikoho na okoli, takze nikto nema kluce "v pripade potreby" Pride mi to cudne.

felycity
24. jún 2024

Keby ti zavolali, ze su u teba , asi by si povedala, ze nech si odomkne, ked ma kluce. Ale mali ti zavolat zo slusnosti. Mala si im povedat, nech dodredu zavolaju , lebo si ides povybavovat.

minenkak
24. jún 2024

https://mancini.sk/p/vonkajsi-trezor-box-pre-kl...
Kúp toto a nemusí mať nik iný kľúče

viestta
24. jún 2024

Vsak si vedela, ze pridu. Nebola si doma otvorili si. Pokial ti nepoprekladali riady v kredenci, len ta pockali nerob z toho zbytocny cirkus. Staci ich oboznamit s tym, ze nabudce v rovnakej situacii ti maju zavolat, ci mozu vojst aby nemuseli stat v tej horucave vonku a cakat na teba

gribka1
24. jún 2024

Ak ste sa priamo nedohodli, že zavolajú, tak už to nerieš. Mali čakať pred dverami?

som_realistka
24. jún 2024

Inak, to svokra nosí tie kľúče stále so sebou? My sme mali kľúče od svokrovcov aj oni od nás, ale bežne viseli na vesiaciku. Treba si nastaviť pravidlá.

h2
24. jún 2024

Ale veď ste boli dohodnutí, že prídu. Ja, keby som čakala návštevu, o ktorej neviem presne, o koľkej príde, tak by som bola doma.

domkakvet
24. jún 2024

Ano, dala si jej kluce, tak si s nimi odomkla, ked si nebola doma.

autor
24. jún 2024

Tak keď sme sa nedohodli na čase, príde mi logickejšie napísať/zavolať že už idem, ja predsa nepresedím doma celý deň kvôli tomu. A samozrejme keby zavolá jej poviem nech ide ďalej ale to je ten rozdiel že ja by som si nedovolila takto nevedomky vojsť ku niekomu, maximálne na dvor. A nie že vojdem dnu a chovám sa ako doma, do chladničky a tak. Keby sme s mužom se*ovali v obývačke tak nás majú rovno na tácke 😀 tak ďakujem za vaše pohľady na vec 😊

gribka1
24. jún 2024

Chápem ťa, len teraz už čo urobíš. Nám bolo trápne po takýchto nájazdoch pýtať naspäť kľúč, tak sme vymenili dvere a už sme ich nedali. 😀

andrejka1974
24. jún 2024

Nedala by som kľúče moji rodičia majú ale vždy dajú vedieť kedy prídu svokrovci by sa neohlásili tak kľúče nemajú čo by som urobila vzala im kľúče a ba budúce by došli len keď ich zavolám

sissy27
24. jún 2024

Keby takto prisla moja mama / svokra, tak mi je to jedno 🤷‍♀️ keby ta tvoja tak som prekvapena a nahnevana 😅 inak povedane - zalezi od vztahov ake mate. Ja napriklad by som nikdy nedala kluce niekomu, kto nechcem aby ich pouzil…

matullienka
24. jún 2024

Tak ono stačilo svokre zavolať keď si išla vybavovať veci, že odchádzaš, že kedy asi prídu až sa vieš zariadiť. Nič ti nebránilo aby si aj ty zavolala a prípadne ste sa mohli stretnúť a prísť k vám spolu

minenkak
24. jún 2024

Nabudúce treba sexovat a už nikdy sama nevojde, možno

sense
24. jún 2024

Nuž tak zavolať si mohla aj ty a povedať ze si ideš niečo vybaviť... Kovbojju by som z toho nerobila boli ste dohodnuté ze prídu len nie na čas. A tým ze ma kľúče ju možno ani nenapadlo zavolať, keď si neotvatala tak si odomkla.

lalilla
24. jún 2024

Mne to pride drze, to ze ma kluce neznamena ze si nimi moze otvarat kedy chce predsa, ma ich pre zvlastne prilezitosti. Nasi svokrovci maju nase kluce a my ich aj od svagrovcov, ale su v sufliku cely cas doma a pouzivame ich len ked idu na dovolenku a ideme poliat kvety alebo sa nahodou spusti alarm alebo nieco, tak ho vypneme a nie ze ich nosim na svojom zvazku a otvorim si ked nejsu doma ze ich pockam sak mam klude. To mi pride uplne odveci aj keby si len sadli, aspon zavolat ze pocuj sme uz pred bytovkou a mam tu kluce mozme pockat dnu prosim ked nejsi este doma? Ked aspon trosku slusnosti ale vseobecne za mna nepripustne, prekusla by som to ale tiez by ma to nastvalo

hopsas
24. jún 2024

Normálne by som sa s nimi zvitala. Veď majú kľúče snáď by nečakali pred dverami. Je to rodina.

dskjhfdlkdjhl
24. jún 2024

A rovnako by si bola nastvana, keby to bola Tvoja mama?

deti95060810
24. jún 2024

ako by som reagovala...tak ako sa patrí... Pekne vítam . ...
nechápem čo sa zlostíš. snáď nevyjedli pol chladničky.

tykat
24. jún 2024

"...Keby sme s mužom se*ovali v obývačke tak nás majú rovno na tácke..." tak hadam.predtym zazvonili, zaklopali.
Ale aj tak slusnost mi hovori ze v case mobilov ked niekto s kym som dohodnuta neotvara tak volam. Ved to je najjednoduchsie ako hned vyhrabat kluce a trepat sa do niekoho domacnosti. To tie kluce nosi stale so sebou? Naco? Ved zavesim doma na klinec a riesim az ked zavolate ze ste sa napr.vymkli.

minenkak
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
24. jún 2024

@minenkak Svokra je mama jej manzela. Ci to je mama druhej triedy?

minenkak
24. jún 2024

@dskjhfdlkdjhl jej manžela,nie jej

h2
24. jún 2024

Keby ste s mužom sexovali v obývačke, tak by ste to asi prerušili a išli jej otvoriť, určite najprv zvonila.