Tolerovali by ste manželovi chodenie von s kamarátkami?

dankajuskova
13. sep 2011

Mame s manzelom krizu a pri hadkach sa zmienil tiez o tom ze chce chodit von s kamaratmi,kamaratkami ktore som v zivote nevidela.

luciaa86
13. sep 2011

@dankajuskova no bud si to len vymysla kedze ako pises mate krizu,lebo to aj ja poviem manzelovy ked sa nanho hnevam.ale tak zas on vie ze to hovorim len zo zurivosti lebo by som to nespravila 🙂

lubicakovac
13. sep 2011

Tak mu povedz, že chceš aj ty isť s ním a uvidíš čo je to za partia a podla toho to posud, lebo ked si si nie istá, nemusí to urobiť dobrotu

dani84
13. sep 2011

@dankajuskova no podla toho akeho "druhu" su tie kamaratky... Lebo kamaratka a "kamaratka" nie je to iste .... Uz len to je divne, ze si ich este nevidela...

vejinka
13. sep 2011

zeby druha puberta? Ok nech si chodi s kamaratkami von ale nech mu aj navaria operu vyzehlia a v neposlednom rade platia zurky. Ziadny rodinny rozpocet nebude skresavat! A ak trva na tom tak mu povedz ze chces spoznat jeho kamosky a podla toho sa zariat.
Alebo mu to oplatis rovnako opras stare fotky kontakty a povedz mu ze ked on tak aj ty .oko za oko.. zub za zub.

kuratko
13. sep 2011

alebo sa zober aj ty malu nechaj u rodicov a vypadni niekam s kamaratmi. mozno pomoze ked to uvidi aj z druhej strany...

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova povedz mu, ze ok a ze budes chodit von aj ty s kamaratmi a tym padom by ste si mali dohodnut sluzby - tykajuce sa strazenia malej v case nepritomnosti toho druheho..

dankajuskova
autor
13. sep 2011

nie nevymyslela,su to jeho slova,ja som sa po narodeni nasej dcery zmenila v tom,ze som pozerala len na rodinu,dceru a ...,nastupila som po 9 mesiacoch na ciastocny uvazok do prace,kvoli peniazom lebo zijeme s manzelom v prahe bez rodiny,takze sa musel zacat starat o dceru,no a po case prisli hadky,lebo ja som chodila do prace,musela navarit,... a cakala som ze mi stym pomoze ked sme sa rozhodli ze pojdem do prace,no ale po case zacal na vsetko kaslat,ked som prisla domov tak niekedy nebola dcera ani prezlecena z pyzama,neporiadok a on si sedi na nete,tak som proste vybuchla.pred tyzdnom prisiel s tym ze uz tak nevladze ze nevie ci neni so mnou len so stereotype alebo ci ma este lubi,ze sa chce rozviest tak som ho prosila nech mi da este sancu,ze si ich po 8 rokoch snad zasluzim,ze potrebuje chodit von,mat slobodu...a v poslednej dobe prisiel domov o pol piatej rano domov a ked som sa ho pytala kde bol tak najprv vyhovorky a potom ze s jednou slecnou ze sa potreboval vyrozpravat,ale ze ma nepodviedol,ja fakt neviem comu mam verit

titkovamiriam
13. sep 2011

jasne že ano ,aj mne toleruje mojich kamaratov-niekolko mame spolocnych no vela ma on vela ja 🙂 sme dve osobnosti nie vzajomní otroci 😀

dankajuskova
autor
13. sep 2011

to je vsetko len v skratke,prezili sme toho spolu uz dost,ked som bola tehotna zistila som ze ma problemy s automatmi,dala som mu sancu pomohla som mu dostat sa z toho kvoli nasmu prckovi,a on mi ju nechce dat ze odkial ma istotu ze sa zmenim a ze ked ano ci sa to po dvoch mesiacoch nevrati naspat do starych kolaji.

dankajuskova
autor
13. sep 2011

@titkovamiriam no ja to chapem ale chcela by som poznat tu,toho s kym ide von,myslim ze to jetiez normalne ☹

dankajuskova
autor
13. sep 2011

je normalne ze kazdy z nas ma mat pratelov, nemozme byt furt len spolu,a zit praca,rodina,dcera v kuse,to nieje zase zivot len prezivanie dookola v tom istom

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova po tom co si napisala ti napisem ja svoj pohlad na vec. ale nebude sa ti to pacit, pretoze: urcite sa so ziadnou slecnou do piatej rana iba nerozpraval.To su klasicke kecy chlapov, ked maju niekde inde pomer. Dalsia klasicka a uboha vyhovorka je, ze potrebuje slobodu. keby nemal niekde inde vztah, tak by sa len tak lahko nechcel rozviest, pretoze chlapi nie su az takí samostatní akými sa prezentujú. To ze trávi vela casu na nete znamena ze pokial na nom nepracuje, tak chatuje... a to ze chce chodit von, znamena, ze chce od teba vlastne dovolenie na randenie.... Ja totiz kamaratky len tak neuznavam...

titkovamiriam
13. sep 2011

neviem ja nepoznam vsetkych priatelovych kamaratov a niak ma to netrapi,poznam ich z rozpravania-mozno je to tym že on vyrastal v inom meste a ak sa s nimi stretne je to vzdy len chvila...ine je ked by si mala podozrenie na gamlerstvo neveru a podobne.... 😠

dankajuskova
autor
13. sep 2011

@sisaha no ja si to myslim tiez preto som mu povedala nech je ku mne uprimny a nech mi povie pravdu,

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova nie je to sice cestne, ale skus mu prezriet mobil, pripadne mailovu komunikaciu, ak tam mas pristup...Ja osobne by som zacala snorit, keby som mala podozrenie a on sa nepriznal. Pripadne mu povedz, nech ti tu slecnu predstavi, ktora mu robi manzelskeho terapeuta...

dankajuskova
autor
13. sep 2011

asi som spravila osodovu chybu,ale dohodli sme sa na tom ze si to musime poriadne kazdy premysliet co bude dalej a tak som odisla k nasim,takze ked tu milenku ma tak som mu uvolnila pole,takze sa ,,domov,, vratim s tym ako sa rozhodne,bud tam zostanem alebo si zbalim kufre

dankajuskova
autor
13. sep 2011

@sisaha tak na maile nema nic,tam pristup mam,ale k telefonu nie ten ma bud pri sebe alebo vypnuty ☹

lvka
13. sep 2011

@dankajuskova :( este keby som mu taaaazko uverila ze sa len rozpravali tak aj tak sa mi to nepaci... To co ma byt do piatej sa rozprava so slecnou a ty doma s vasim dietatom cakas kedy sa mu uraci prist domov...
Ja suhlasim so @sisaha , veta "chcem sa stretavat aj s kamaratkami" po 8 rokoch fakt neznie ako nevinnost.. :(

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova a co on? volava ti? alebo je mrtvo? nie je to osudova chyba ze si odisla, lebo zjavne o vas az tak nestoji, ked ta nechal odist. No mal by sa teda vyjadrit co chce. Ak vas nechce, tak sa vykasli na neho, caka ta niekde lepsi a on neskor pochopi, ze on spravil tu osudovu chybu...Ach jaj, chlapi su takí sprostí..

vejinka
13. sep 2011

no tak teraz to vyzera viac nez zle..daj mu ultimatum ze bud rodina alebo s nim koncis lebo takto to nejde on trpi ty trpis..a urcite nechces aby mal milenky kade chodi a este aj spal s tebou u mna by to bolo nepriatelne a verim ze si nenechas zo sebou manipulovat ak chce ist prec..ok ale bude niest vsetky nasledky..bud tvrda nemoze si z manzelstva urobit harem tolerovany vlastnou zenou no nejde. takze si pekne sadnite a porozpravajte sa ste dospeli ludia mali by ste kazdy vediet co chcete a tak sa aj zariadit zbytocne to nekomplikujte roznymi emociami..proste na rovinu sa porozdravat co on ocakava od takehoto manzestva ze nesuhlasis aby chodil nad rano domov a vydiskutujte si to..verim ze sa to este da zachranit no ak nie..a bude kricat a nebodaj ta udrie..zbal kufre malu a chod rodicom na slovensko po case sa uvidi zatial by som sa nerozvadzala..pockaj chvilku a uvidis v kazdom pripade odid ked bdue nasilny alebo nejak inak nevludny a arogantny

lvka
13. sep 2011

@dankajuskova nemyslim ze je to osudova chyba, ja by som asi tiez odisla vyvetrat hlavu..ak vies ze mas pristup k mailu tak tam urcite nic nebude..

dankajuskova
autor
13. sep 2011

som rada ze si to mysli aspon niekto okrem mna,ja viemze niesom dokonala co som pisala na zaciatku o tych hadkach,je to aj moja chyba ze ked mi hovoril ze sa mam v niektorych veciach zmenit tak sa tak nestalo,ale prist len tak z dna na den domov a povedat ze nam to neklape a ze to chce ukoncit sa mi zda byt krute a nesnazit sa to niejak riesit

vejinka
13. sep 2011

berem spat co som napisala..urobila si presne to co som ti tiu pisala...to je dobre ziadna chyba...nestoji o vas tak na neho kasli najdes si ineho fakt nema zmysel tlacit na pilu ak sa ti neozyva je mu dobre a tebe bude bez neho chvilku smutno ale zvyknes si a najdes si ineho milujuceho nahradneho ocina

aduskatt
13. sep 2011

mne znie divne to, ze on nic nerobi, dieta je v pyzame, neprezlecene a on na nete a pritom
@dankajuskova prosi o sancu.......asi by sa mal zamysliet on nad sebou.......ale rozhodne mu treba ukazat, ze svet sa netoci len okolo neho a da sa to aj bez neho, nie mu ukazat, ze si na nom zavisla.tym nehovorim, ze sa treba nan ho vykaslat.ja mam pocit, ze si fesak mysli, ze je nenahraditelny......btw, sak kamaratka do piatej moze okrem terapie stihnut aj oprat ponozky a slipy.by som mu na rande na drzovku pribalila.nech sa spamataju obaja.to nie je ze doma mam opatrovatelku a sluzku a s milenkou si budem uzivat.......

sisaha
13. sep 2011

@dankajuskova a pozrela si aj zmazane maily? pripadne ak vies pod akym nickom sa prihlasuje na socialne siete, nebodaj keby si si tipla heslo? (meno dcery, jeho konicky, tvoje meno, alebo ine pravdepodobne). Vies ono vela chlapov ked uz ma pomer, tak vlastne pomaly pripravuju zenu na to, ze si riesia novy vztah inde tym, ze hladaju na nej chyby, vyvolavaju hadky, ziadaju aby sa zmenila a pod. Z toho co citam, ta slecna s ktorou bol do rana urcite nie je jeho butlava vrba, ale mozno niekolkomesacny vztah..on teraz hlada moznosti ako ta nenapadne z manzelstva vysachovat a nakoniec to zhodit na teba, ze je to kvoli tebe..

etuska
13. sep 2011

@dankajuskova
ide o to co chces ...ak kompletnu rodinu-tak by som sa urcite vratila a nenechala chlapa sameho-ide o to ci mas chut a silu bojovat ,ale musi to byt obojstranne.preco by si sa mala zmenit najma ty?ved okrem starostlivosti o dieta aj pracujes+domacnost....Zrazu mu zacalo vadit ze ma viac povinnosti?ak je prenho tazke ti pomahat popremyslaj ci ti praca stoji za to...
volny cas a kamarati/kamaratky-ano-pokial vo vztahu funguje dovera.Inac je to len jeho unik z reality a rozptylenie

aduskatt
13. sep 2011

@dankajuskova btw, my ked sme mali problemy a kreizu a pn si myslel, ze bez neho svet padne a ja mam byt rada, ze ho mam, inak by sme zahynuli, proste som hned ako odisiel do prace zbalila moje veci, synove veci a odisla k nasim...........ked prisiel z prace, nasiel doma iba svoje veci a vysavac v strede obyvacky.telku som si vzala............a odisla som.......vratila som sa po 4 mesiacoch a evidentne to pomohlo

momusa
13. sep 2011

Uplne suhlasim so Sisahou,tiez si myslim,ze tam je aj niekto treti,ked len tak z nicoho nic,chce zacat chodit von s kamaratmi a kamoskami..vela je na nete a este aj ta slecna az do piatej rana...je podozrive aj to,ze ma mob.stale pri sebe,alebo vypnuty..ja som si presla toto iste,teraz som rozvedena a v inom lepsom,omnoho lepsom vztahu..Az teraz odstupom casu som pochopila,ze by nam to nikdy nefungovalo..rozisli sme sa po 4roch rokoch a maly ma uz 8r..a poviem ti,ze doteraz banuje,ze sa nas vzdal,ale ja som za to stastna,lebo zivot s nim nebol zivot..tiez ho bavili len bari,diskoteky a baby..a tak aj dopadol,sam a s hlavou v smutku..

lucytao
13. sep 2011

to ma mrzí to by som nezvládla ☹ drž sa veľa síl a hlavne dobre uvážlivé a správne rozhodnutia

sjuzocka
13. sep 2011

...ja si len dovolim dodat, ze mozno by nebolo odveci, keby chlap v tebe nemal taku stopercentnu istotu... ja ti rozumiem, ze ho nechces stratit, kvoli sebe i dcere, ale tento fakt chlap nemusi mat od teba naservirovany na zlatej tacke.... nechat ho trosku sa zapotit a spoznat nevyhody "rozvedeneho" muza - predovsetkym ziadny servis... vyuzila by som tento cas na postretavanie s kamaratmi, dat malu na chvilu varovat, lebo ked s nou budes doma cakat co si tvoj chlap zmysli, tak sa udepkujes za chvilu.... prosto hoci to bude chciet asi riadny vykon, skusila by som zahrat sebavedomu sebestacnu, v pohode... lebo - a nevravim ze si taka, ale pokial sa rozhoduje medzi tebou a druhou, tak vedz, ze k uplakanej vycitajucej sa vracat nebude... bude chciet klidek tabacek u tej druhej, co deti zrejme nema a netusi o com to je... ale my ti tu mozeme radit, mame skreslene info, ty vies ako to medzi vami je a co nanho plati... cim si ho uputala ked ste sa zoznamili? skus to oprasit 🙂