TMuž nechodí do mojej rodiny. Tolerovali by ste to?

bellinda76
3. jan 2018

Chcem sa opytat tu zienok..ako by ste riesili taku siruaciu kedy muz vobec nechodi do vasej rodiny.
Mame dve deti...su to ich stary rodicia...krstny rodicia...
On ich nemusi...
Jednoducho nechodi nikam..narodeniny.meniny.Vianoce.nic.
Co by ste robili?
Da sa to tolerovat??
Dakujem za odpoved

catherinah
3. jan 2018

Ma na to nejaky dovod?

anicka766
3. jan 2018

@bellinda76 mame jedneho takeho v rodine...on side chodi na nejale rodinne oslavy ale asi tak raz za rok a to je vsetko a verte, kazdy to toleruje ved je to jeho rozhodnutie aj ked nie velmi prijemne ale co uz

janinah
3. jan 2018

K svojej chodí? ty k jeho chodíš? ak v iných oblastiach funguje ako manžel a otec normálne,tak by som to tolerovala,dospelého ako chceš donútiť?

melli88
3. jan 2018

@bellinda76 a ako sa správa keď príde tvoja rodina k Vám?

petulda333
3. jan 2018

Zrejme musi byt dovod,preco ich nemusi. Ak ma nato dovod,tak by som to respektovala

lula313
3. jan 2018

Neviem, ako dlho ste spolu. Môjmu mužovi to tiež dlho trvalo, než začal chodit a aj keď na veľa návštevách nevydrží dlho, už má ako taku snahu.. u neho je problem, že nemal v podstate žiadnu rodinu a tak nebol navyknutý sa s niekym takto navštevovať, niekoľko Vianoc sme dokonca trávili separé, on sám doma a ja u rodicov, potom som sa vratila na noc domov(bývajú 20km od nás), teraz pekne chodi a priznal, že aj rad. Dokonca mame zaužívané aj spolocne ranajky 25.12. A normálne aj na tie vstane a ide😀 ale on má mojich rodicov rad, nestarajú sa do nás, nediriguju nás a mamina mu vzdy upečieme buchty, koláč, alebo niečo dobre a chodíme k ním aj každú nedelu na obed😊
Čo sa týka širšej rodiny, tam to bol tiež boj, voľakedy som robila scény, vyhrážala sa, teraz mu to pekne poviem, že by sa patrilo, aby išiel a potom ide..

bellinda76
autor
3. jan 2018

Svoju rodinu nema...je sam...takze k jeho rodine ja nechodim neni ku komu

belasy_motylik
3. jan 2018

Tolerovala a rešpektovala by som to. Je dospelý človek, je to jeho rozhodnutie, i keď pre teba určite nie veľmi príjemné. Lepšie, ako by tam mal chodiť z donútenia. Možno sa neskôr ľady prelomia, len to asi potrebuje čas.

bellinda76
autor
3. jan 2018

A aky vzor je to pre deti?ze vsade chodim s detmi sama

beky1813
3. jan 2018

No a ako ho chces donutit? A ma nejaky dovod?

petulda333
3. jan 2018

@bellinda76 nato si mala mysliet skor,nez si otehotnela. Zrejme jeho protest trva dlhsie nie?

bellinda76
autor
3. jan 2018

@beky1813 asi by som mala doplnit.ze muz je abstinujuci alkoholik...z toho to cele vyplyva...
Zije sa s tym tazko

catherinah
3. jan 2018

Nema vobec ziadnu rodinu? To je ako mozne?

bellinda76
autor
3. jan 2018

@catherinah mama mu sice zije.ale nestykaju sa..ani so surodencami ma troch a ani o tom nehovori.nechce

montemotherone
3. jan 2018

@bellinda76 ako sa na to pozerá on? Okrem toho, "že ich nemusí".... Pripadá mi to normálne? Z akého je prostredia? Aké tam boli zvyky? Zažil to ako dieťa? (Návštevy starých rodičov...)
Ťažko povedať. Ono to je aj o tolerancii, aj o pochopení druhého... Nevieme prečo je sám, nemá nikoho... Nie je mu z toho smutno, že chodíte k tvojej rodine a k jeho nemôžete?

beky1813
3. jan 2018

@bellinda76 a co vo vasej rodine sa pije? Nevedia tolerovat abstinenta?

petulda333
3. jan 2018

Asi by trebalo viac info,aby sme sa mohli vyjadrit. Aj ked cele mi to pride cudne..najprv pises,ze nema rodinu je sam a trochu nizsie uz ma mamu aj surodencov 3!! Tak sam nie je...hmm

bellinda76
autor
3. jan 2018

@beky1813 vseobecne sa pije vsade..tolerovat vedia...a co on??

catherinah
3. jan 2018

Chapem. Ale v tom nepiti by som ho podporila. Na navstevach je tazke odolat, radsej asi ostava sam.

beky1813
3. jan 2018

@bellinda76 napis viac, ide to z teba ako z chlpatej deky

zibi
3. jan 2018

@bellinda76 asi nechce do toho spadnut.abstinent by sa mal vyhybat miestam,kde sa podava alkohol alebo moze podavat.Clovek,ktory si tym nepresiel si to neuvedomuje,no pre nich je to tazke.A stale ta to moze lakat.
Vzor pre deti ma byt v niecom inom,nie v tom,ze nechodims tebou na navstevy.
A to tak casto chodis domov,ze ti to vadi?Ved hadam okrem rodicov chodite spolu niekde vonku?

bellinda76
autor
3. jan 2018

@petulda333
Tak to je len take info...rodina to nie je kedze nefunguje nie?

petulda333
3. jan 2018

@bellinda76 mama a surodenci nie su rodina?? Hmmm zvlastne no...

janifer
3. jan 2018

tak sa stretnite s babkou v cukrarni alebo v centre na namesti, alebo na nejakom vylete do zoo atd.. nemusi sa vysedavat na navstevach, da sa aj hybat byt na prechadzke spolu. my tak robime, nechce sa mi velmi v zime deti hore dole obliekat, tak vyjdeme si vsedtci von. No a v lete je na panelaku tiez teplo, tak si dame na namesti zmrzlinu

bellinda76
autor
3. jan 2018

@zibi
Nechodime nikam..s nikym sa nestretame...
Ide iba o tie oslavy...nikdy nejde a narodeniny maju aj jeho deti a ani to tam nie je.

beky1813
3. jan 2018

@bellinda76 preco sa oslavuju narodeniny deti u tvojich rodicov a nie u vas?

bellinda76
autor
3. jan 2018

@janifer
My nie sme idealny ako vy asi...

bellinda76
autor
3. jan 2018

@beky1813 no preco asi?kedze tak nasich nikoho nemusi...tak asi oni nejdu k nam.radsej by niekam usiel ako by tu mal byt s nimi

petulda333
3. jan 2018

Bez urazky ale vy ste fakt cudna rodina

beky1813
3. jan 2018

@bellinda76 divne, deti maju oslavovat svoje narodeniny hlavne doma s rodicmi. Potom mozes ist s nimi k starkym. Vy mate nejaky zvlastny vztah