Tlačí na mňa po dvoch schôdzkach

19. sep 2021

Ahojte.
Mám takú dilemu alebo skôr taký “problém”.
V práci som sa spoznala s jedným klientom (úspešný riaditeľ pre jednu spoločnosť ) ktorý si zobral moju vizitku a ozval sa mi na sociálnej sieti. Písali sme si pár dni a pozval ma na obed. Šla som boli sme spolu asi 4 hodiny (obed+káva) a keď som šla domov, objal ma, čo mi prišlo zvláštne lebo aspoň ja som mu nedávala žiadne signály. Dohodli sme sa na druhom stretnutí, tiež to bola len obyčajná káva a po príchode domov mi začal písať správy že ja ho beriem ako obyčajného kamoša (aj to je silne slovo, nepozname sa ) že je mu to nestačí a že on chce viac. Odpísala som mu na to že však ma nepozná a dve schôdzky sú veľmi malo, že čo viac chce.On na to že on by chcel so mnou žiť, mať rodinu a vie kedy čo cíti a že vie, že ja som dôvod vďaka ktorému by chodil domov a netravil by čas v práci aj po pracovnej dobe. On je slobodný, bezdetný takmer 40r a ja mám okolo 25r. Celý život zasvetil práci. Neviem ako sa z tejto situácie dostať, pretože som mu jasne napísala že ja potrebujem človeka spoznať a hlavne sa doňho zaľúbiť a on na to že či sa mi to stáva hneď alebo postupne. Wtf?? Uplne mám pocit ako keby sa niekam ponáhľal, tlači na mna uplne so vsetkym ja neviem ..

stanulienkat
19. sep 2021

Čudny je....

juliet86
19. sep 2021

daj na svoj pocit. ja som sa do muza buvhla hned ale ak ty nie si aspon trochu donho po dvoch schodzkach tak to pusti podla mna

mabenn
19. sep 2021

jasne ze sa ponahla, si jedine, co mu chyba v zivote....chod si svoje, ked sa ti nezda, dovidenia

falbala132
19. sep 2021

aj ak by tam nieco pre mna zo zaciatku teoreticky bolo, toto chovanie by ma dokonale odradilo...

autor
19. sep 2021

@juliet86 no veru nie som a nikdy sa mi to pri žiadnom chlapovi nestalo. Ja nepotrebujem vztah ani nehľadám, možno preto je to tak.

bosorka2302
19. sep 2021

narcisticka porucha osobnosti?

stanulienkat
19. sep 2021

@juliet86 ty si mylis zalubenost so sexualnou pritazlivostou. Na zalubenie potrebujes cloveka aspon trochu spoznat.

luccija
19. sep 2021

Buď sa zamiloval, alebo Ti tlačí do hlavy blbosti a chce sex🙂

autor
19. sep 2021

@luccija viem že clovek môže klamať, ale z neho mám pocit že neklame a nejde mu len o sex.

falbala132
19. sep 2021

to je nejaky neskuseny trtko... ze "On na to že on by chcel so mnou žiť, mať rodinu" ... po 2 schodzkach? WTF?

taskataska
19. sep 2021

psychopat (obrazne povedane)
byt na tvojom mieste tak typek zazije ghosting jak nikdy predtym. a keby mi prdli po intenzvivnych vypisovackach z jeho strany nervy, tak aj pitchung ako nikdy
na taketo typy ja nemam trpezlivost

sasitimi17
19. sep 2021

No asi si začal uvedomovať že už ma vek na dieťa a rodinný život. A tak ty si mu prišla do cesty a povedal si že asi by si mu to ty mohla dať. Nechce veľmi čakať keďže mladší už nebude. Zato ty si mladá, neviem nepoznám ho, ale podľa mna máš na niečo lepšie…

luccija
19. sep 2021

Neprimerane tlači čo Ťa má po prvej schôdzke objať a hneď písať, že mu to nestačí.Vobec mu never možno je zvyknutý, že mu ženy padnú ku kolenám.Ved môže byť zaľúbený, môže Ta volať von, ale nie na druhom stretku vyvíjať nátlak s rodinou a deťmi🙂)
Nemám rada takých hrrr mužov to nech si porieši sám čo to tebe rozpráva?

luccija
19. sep 2021

@sasitimi17 veď môže, ale nie na druhom stretku Nehnevaj sa, keby žena vyprskla na chlapa, že chce rodinu a deti tak muž utečie.Veď ho vôbec nepozná a má 25 r podľa mňa len je nejaký frajer a myslí si, že baba sa z neho zblázni.

klip0
19. sep 2021

No veď ak je z teba tak paf tak kľudne počká kým to tak budeš cítiť aj ty a či vobec. Veď nevravím naťahovať ho 2 roky či z toho niečo bude, ale dve stretnutia sú fakt malo.

sasitimi17
19. sep 2021

@luccija nehnevám sa na teba na to nemám dôvod. Iba vravím že aj takto to môže byt.

janetinka27
19. sep 2021

tazko teraz posudit jeho reakciu, lebo sa malo poznate. mozno je impulzivny alebo taky otvoreny. mozno si mu naozaj ucarovala a mozno je divny. ono vsetci vieme ze rodina je zodpovednost a ze clovek musi starostlivo vyberat, s kym si ju zalozi. ak ta aj on niecim zaujal, kludne ho spoznavaj a uvidis. ale aj si sa pri nom necitila uplne prijemne alebo bezpecne, tak to radsej stopni. ono je aj dost starsi, ktovie, preco je sam, ci ma nejaku zvlastnu povahu alebo proste mozno naozaj je iba paf a sprava sa trochu detinsky, snivo

karolinakr
19. sep 2021

Ale prosim ta, to su len keci do postele, moj byv, kolega tiež na moj vkus tlačil na 17 rocnu, že sa chce ženit, ale chodili spolu rok, kym spravi maturity, vyspali sa neviem po koľkých mesiacoch je z toho manželstvo už x rokov, však vyspite sa až po pol roku, a uvidíš ako priletel, tak aj rychlo odletí a zažiješ aj ty ghosting, ako sa teraz hovorí

taga
19. sep 2021

Podla mna nie je ani zamilovany, ani mu nejde o sex. Je to cisty psychopat. Ten, co ta bude o tyzden sledovať, obmedzovat, vydierat, lebo si mysli, ze mu patris. Ja by som ho blokla vsade, kde sa da a nikdy v zivote sa s nim viac nestretla. Uplne seriozne

mischy00
19. sep 2021

Ak to myslí úprimne, počká a bude ťa postupne dobíjať. Toto je úplne choré, proste sa ti nerozklepali kolená hneď po prvom obede, tak je už panko nejaký nervózny. Jemu možno už vlak pomaly uniká, ale tebe ešte nie😉

marcellka32
19. sep 2021

Nedávno bola kamoška na rande, riaditeľ okolo 40, a na prvom! stretnutí jej začal točiť o rodine a deťoch, ktore budú mať spolu, takže to je asi nejaké moderné teraz 🙂 ale kamoška ho hneď všade blokla, lebo ju neustále kontaktoval, aj keď nechcela

bosorka2302
19. sep 2021

@marcellka32 mozno ten isty riaditel 🙂

marcellka32
19. sep 2021

@bosorka2302 je to možné 🤣

karolinakr
19. sep 2021

To neni normalne aby na prvom rande niekto o detoch hovorilm tohto by som brala ako velkeho kecalka a keby bol moc doterny asi aj unikovu cestu hladala. To raz mna balil mlady chalan pekny, tiež že ideme von, dojdem domov, 25 smsiek, skoro ma vystrelo, potom som mu už vobec nedvihala, tak každy večer 20 neprijatych hovorov, tak som hned vedela, že psycho, už mal aj byt vybraty, kam pojdeme byvať, nastastie som už na dalšie rande nešla, a pritom bol fešák, že za inych okolnosti by sme aj hodili reč

luccija
19. sep 2021

Po 2 stretkach nemôžeš vedieť či neklame🙂ale je nejaký divný týmto Ta akurát odplasil a znechutil.A možno je z teba úplne hotový a vsadil na jednu kartu.Ved uvidíš ako sa bude správať, ak Ti vôbec nesedel kašli naňho.Aj tak je už pre teba starý a bude chcieť niečo iné.

somtunovaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. sep 2021

Mna by ale zaujimalo ze ako je mozne ze sa nebojí či nie som zlatokopka alebo tak 😂 on ma svoj dom postavený a vravel mi ze mu tam chyba druha polovička a takéto veci😃ze prinajhoršom nemá problem ten dom predat a kúpiť iny niekde inde 🤦🏻‍♀️😂

birika
19. sep 2021

ty mas "okolo" 25 rokov? nevies presne?

klip0
19. sep 2021

Nebojí lebo ako by si ho o ten dom obrala ? Nijak 🤷🏻‍♀️