Ahojte. Takýchto tém je tu asi viac, no potrebujem sa niekomu so svojim vnútorným problémom zveriť. Som zmätená a nechcem urobiť nič, čím by som ublížila niekomu inému. Mám priateľa už 6 rok a máme spolu 2 ročného syna. V podstate som s ním šťastná. Je dobrý otec, vie sa postarať aj o syna aj o mňa nie len po finančnej stránke ale aj v iných veciach. Vždy pri mne stojí, takmer všetko riešime spolu. Trávime spolu aj voľné chvíle. Snaží sa mne aj synovi vždy vyhovieť. No jednoducho nemôžem na neho povedať ani krivého slova,aj keď začiatky boli medzi nami nie príliš jednoduché.Nakoľko sme sa nedávno presťahovali do iného mesta, nemám ešte veľa známych s ktorými by som trávila nejaky čas. V poslednej dobe som nadviazala opäť kontakt so svojim bývalým priateľom. Nerozišli sme sa v zlom. Sme stále dobrí kamaráti. Len mám pocit, že sa mi to začalo nejak podvedome vymykať z podkontroly. Stále na neho myslím a začalo ma to k nemu viac a viac tiahnuť. Je to obojstranné. No každý sme v inom meste, takže osobný kontakt nemáme. Čo je asi aj dobré. Nerada by som ublížila synovi. Viem, že svojho otca miluje a veľmi by mu chybal. Neviem ako by to zobral. No neviem čo mám urobiť. Neviem, či náhodou nepramení tento môj postoj k priateľovi aj z jeho nevery. Odpustila som mu, no neviem zabudnúť...
@neista008 ak je tvoj priatel naozaj taky, ako ho opisujes...dobry, starostlivy, sikovny, atd.... tak naco riesit byvaleho? Rozisli ste sa, je jedno ci v dobrom alebo zlom, pre nieco ten vas vztah proste skoncil. Pises,ze mas syna, ktory je este maly.... No dobre, premysli si,co by bolo, kebyze sa s byvalym stretnes. Co by ste robili? Ako vam to klapalo predtym nez ste sa rozisli? A co teraz, nastahovala by si sa k nemu,aj so synom? Staral by sa o vas? Miloval by tvojho syna? To su veci, ktore dopredu nemozes vediet, co by ako bolo. A co, ak vam to ZNOVA nevyjde? Co ak by sa sa s nim dala dokopy,a znova vy ste sa rozisli? Fakt si dobre zvaz, ci ti stoji druhy pokus s byvalym za to,aby si si znicila to,co mas teraz. Super rodinu. Moze sa ti stat,ze skoncis sama,so synom,a to teda nie je nic moc....
@neista008 zajdi dakedy vecer do baru, poriadne sa opi a rozdaj si to niekde za rohom s nejakym neznamym bujakom. Nezabudni na antikoncepciu a telefonne cislo mu nedavaj.. Hadam ti to pomoze na chvilu prestat mysliet na blbosti.
@neista008 tak ja to v prvom rade vnimam ako istu formu chuti pomstit sa za to, ze priatel mal nejaku epizodu a byvaly je v tomto hladisku vhodny objekt, lebo sa poznate mate spolocnu minulost atd....ja vnimam neveru ako negativny jav u muza ci zeny...no hold my zeny sa s takym niecim vysporiadame tazsie a ako baby pisu, je tu dieta, co bude potom so starostlivostou s byvanim atd... ja chapem, ze clovek na taketo nieco nedokaze zabudnut, ale je to byvaly mozno pridu emocie a co potom...bude trebat zvazovat vsetko kompletne...ak si uz raz priatelovi neveru odpustila a rozhodla si sa takto, tak nestavaj sa aj ty do takejto nevernej pozicii...
Presne tieto otázky si aj ja kladiem. Možno je to len chvíľkové pobluznenie. Nechcem stratiť terajšieho priateľa. Ľúbim ho. No stále niečo cítim aj k bývalému. Náš vzťah skončil paradoxne kvôli terajšiemu partnerovi. Presne, to že neviem ako by prijal syna. Deti mal veľmi rad, nemohol mať vlastné,ale aj tak. Nie som si istá. A viem, že teraz má aj on parterku. Nechcem pokaziť vzťah ani jemu ani mne. Len jednoducho stále niečo k sebe cítime...
@jeennyv uvažovala som aj nad tým, či stále podvedome nemyslím na jeho neveru a z toho to všetko pramení. No vtedy sme ešte nemali syna. Ja mám vlastý dom a zarábam celkom pekne tak o syna by som sa dokázala postarať aj sama. Ale nechcem všetko zničiť kvôli nejakému môjmu rozmaru. A hlavne synovi vziať rodinu...a nechcem ublížiť ani priateľovi, nezaslúži si to.
@maslenka47 😀 to ma veru nenapadlo. 😀
priatel pri tebe stoji, vsetko solu riesite, travite volne chvile to znie privelmi dobre na to aby to bola Pravda. = podvidol ta. co bolo to bolo, ked si neodisla hned po tom, ako ta podviedol tak treba na to zabudnut. Ked nechces od priatela odist, ani vziat synovu kompletnu rodinu, nic ine ti neostava len si kupit plastickeho partnera a maj s nim radovanky tak nikomu neublizis a zachovas si svoju sebauctu.
asi sa len nudis a exom si dvihas ego..ze by ta furt chcel..a ten tvoj je fajn ale nejde zabudnut ze ta podviedol mas chut mu to oplatit
(ale to si mala riesit ked to bolo aktualne ..tu sancu si prepasla )..prestan si vypisovat s exom kamaratit sa mozes s nejakou babou a nebudes o nej snivat 😀
ex ma priatelku ta je mozno prenho vrabec v hrsti a ty holub na strechce...takeho by si chcela?
nieco ti stym tvojim chyba ked snivas o inom..skus popracovat na vasom vztahu ak vies co by mohol vylepsit neboj sa o to poziadat..pokial laska neumrela vzdy sa da znovu zalubit do cloveka ktoreho lubis..
To je uz len laska. Ty mas muza s dietatom. On ma partnerku a pri nej mysli na teba. Nebala by si sa ze ked to robi tej svojej ze by to potom po case robil tebe?? Tuzil po inej zene?? Mas skveleho manzela venuj sa im a s ex ukonci komunikaciu alebo ju zmierni...
bolo koze dobre,šla sa na ľad šmýkať 😒 ...čo by iné dali za muža,akého máš ty po svojom boku....okamžite sa od expriateľa odstrihni,úplne
co by si od nas chcela citat? co by si ty poradila kamoske, keby ti toto povedala?
neblbni daj si studenu sprchu a potom sa vrhni na svojho terajsieho partnera. aj tak si skor myslim, ze byvaly mozno neprekusol, ze si ho okaslala, koli tvojmu terajsiemu partnerovi a navyse uz mate aj peknu rodinku. je dost mozne, ze si len chce pohladkat ego a mozno ti aj strosku doma zavarit. tot moj nazor.
Nechcem ta sudit, ale to co robis neni dobre, podla toho ako opisujes svojho priatela, je to dobrý chlap, a kedze si mu odpustila neveru asi si s nim chcela ostat.. vtedy si to mala ukoncit ked si chcela... a nie si s nim robit dieta...
maly ma 2 roky, podla mna uz troska sa nudis na materskej a vymyslas... uvedomujes si ze mozeš prist o peknu rodinku?
jedna vec je fajn ze ked ho opustis budes sa vediet postarat o dieta aj seba ale co z tych materialnych veci ked sa nebudes mat ku komu vecer pritulit a nebudes mat chlapsku oporu a istotu?
a co ten maly? uvedomujes si ze otca miluje? a ze ten otec miluje vas?
zodpovedz si otazky pri ktorých poznas pravdivu odpoved na 98% a nie otazky kde si si nie ista vobec nicim....
"V poslednej dobe som nadviazala opäť kontakt so svojim bývalým priateľom."
Ako v cudzom meste? Jááááj jasné cez net!!!! 😀 celé zle táto doba. Kua ži svoj život a nerieš k*k*t!ny 😝
...bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať...okamžite to stopni...
presny priklad toho, ked clovek uz nevie co od dobroty !!!!!
Mozno to naozaj chces priatelovi podvedome vratit. Ak by si si vsak s byvalym nieco zacala, svojmu synovi by si tym naozaj velmi ublizila. Mas dieta a to je zavazok na cely zivot. Neveru uz preto prekusni a ziadnu pomstu (ani podvedomu) nerob. S byvalym (po kratkom vysvetleni) uplne prerus kontakt aspon na rok a potom ho obmedz na par zdvorilostnych viet do roka. Nebude sa ti do toho chciet, mozno si aj poplaces, ale, ver mi, v opacnom pripade ublizis synovi ovela viac.
zjavne Ti robí dobre, adrenalín a vzrušenie, že komunikuješ s bývalým, ale ozaj je to len chvíľkové poblúznenie..čo vlastne chceš? bývalého si nechcela - rozišla si sa s ním a rozhodla si sa pre terajšieho...máš s ním bezproblémový život a urobila si si s ním dieťa a ty riešiš, že s bývalým komunikuješ a snívaš o ňom a ktovie čom? úplne zle...vieš koľko je tu žien čo majú ozaj problémy a ty riešiš "motýle v podbrušku"..skonč tú tajnú komunikáciu a venuj sa rodine OK?! 😖
No tak baby, s ex sme si to vysvetlili a ukončila som s ním kontakt. Nebolo by to správne a ani fér voči priateľovi a synovi. 🙂 Priznám sa, že sa mi aj uľavilo. 🙂
@jano8 máš úplnú pravdu. Musím myslieť hlavne na rodinu. 🙂 Len dúfam, že sa nebude už ex snažiť skontaktovať. Bude to tam najlepšie. Naposledy, aj tak sme sa spolu nekontaktovali takmer 4 roky. Potom sa zrazu ozval...ak mi nechybal vtedy, nebude ani teraz 🙂 nejak to zvládnem 🙂
A baby aj tak, keď som tak nad tým všetkým uvažovala, zabudla som sa vám tu zmieniť aj o tom, že môj ex priateľ nikdy vlastne deti nechcel. Vždy sa úspešne tejto téme vyhýbal. Neviem ako by reagoval na syna...ale asi pozitívne nie... 😠
@neista008 no ja by som dodala nieco k tomu ...nemala by si to robyt ani sa stretavat stym byvalim aj ked sa stane ...mala by si si vazit tvojho mileho skoda by bolo toho ze ba stratil syna len preto ze inak aj rozmyslas no ked je starostlivy k synovy aj k tebe tak sa tomu drz lebo ked ti njeco ujde obanujes a to na cely zivot ..netreba sa ani stretavat ex priatelom a na to nemyslis ze by si ublizila tvojmu milemu aj dietatu?deti sa nenarodili na to aby trpeli kvoly rodicom.
aj jeho taha k tebe? ci on si len uziva. chcel by ta s dietatom prijat a starat sa o vas? toto treba mat zodpovedane az tak snivat..