mamicky mojmu manzelovi sa po styroch rokoch ozvala zenska ze dieta ktore ma je jeho testy dna v spolocnosti medgene vysli pozitivne no ja som mala take tusenie ze dieta neni jeho on si to ani nepamata a boli sme obaja u vestici velmi dobrej a taa nam povedala ze dieta na milion percent neni jeho a ze si to mame dat pretestovat v stredu ideme na testy do inej spolocnosti chela by som vediet ci niektora nema skusenosti z niecim takymto hlavne zo spolocnostou medgene a ci naozaj to moze byt ze tam ona spravila nieco lebo to islo cez jej znameho dakujem
no ono to bola tak ze oni spolu pre siestimi rokmi chodili a ona to uz skusala viac krat a teraz si manzel dal spravit na jej poziadanie testy ale ona to vybavovala isli sme do blavy vzali mu vzorky z ust a maly tam uz vzorky mal ale vyslo to pozitivne no nejde mi to do hlavy lebo aj ta vestica videla podvod a ona sa nemyli je perfektna vela ludi ju navtevuje a dlho sa tym uz zaobera on si ani neni vedomi ze s nou spal ona je radodajka to tu o nej vedia vsetci a dnes mi volala ze preco to chcem pretestovat a ze uvidime ako to vijde
Teda nehnevaj sa, ale v 21. storoci verit vestici a nie DNA.... 😨 😕
@veronikalukas , to myslis vazne s tou vesticou? urcite by som sa skor spolahla na test DNA 🙂. Ta pani urcite ma nejaky dovod, preco oznacila tvojho manzela za otca svojho dietata.
@veronikalukas každý verí tomu, čomu veriť chce... ty veštici - čo celkom iste vyhovuje aj tvojmu priateľovi, ale pokiaľ sa s ním dotyčná bude súdiť o určenie otcovstva a výživné, tak súd sa s najväčšou pravdepodobnosťou prikloní k výsledkom dna testov 😅 ale budú robené inde, nie v súkromnej spoločnosti...
no inak neviem ci velmi pochodi pani po 4 rokoch....doba na urcenie otcovstva je 3 roky....vravela mi to znama...co pracuje v "zelenom" oblecku 😉 lebo podobna vec sa tak trochu tyka aj mna...tak snad nemam mylne informacie 🙂
@veronikalukas a to ona prišla len tak a dala robiť test? či ste boli cez súd?
Viete ide o to ze ona jedneho vecera zavolala ze uz dvaja boli na testoch a vysli negativne no a este mali ist dvaja medzi nimi aj moj manzel a on povedla ze si ide spravit testy nech mu da pokoj lebo ze on s nou nic nemal tak sme isli do medgene ale vybavoval to tam jej kamarat vy to dievca nepoznate ona ide aj cez mrtvoli peeto som vyhladala aj tu vesticu a preto aj chcem dat tiesty dna normalne cez nikoho ineho ale budeme tam vsetci ona chvilu protestovala proti tomu no ona je statna ze nici zivoty ludom
A nehnevajte sa ale ja si myslim ze by ste tiez hladali vsetky mozne alternativy aj vestice ak by sa jednalo o to ze mate zacat vychovavt okrem svojho sedemesacneho dietata aj dalsie nezvladnutelne stvorrocne pretoze by islo nam do pestunskej starostlivosti a neboli by ste si isti ze to nepodplatila pretoze hovorim nepoznate ju
@veronikalukas toto nie je situácia, kde sa hľadajú alternatívy... a ak by sa takéto niečo v mojom živote udialo, tak veštica je to posledné, čo by ma napadlo, ale presne viem, čo by ma napadlo ako prvé - právnik a súd... a pokiaľ si je tvoj priateľ taký istý, že on otcom nie je, tak nebude mať problém tam ísť ako prvý...
😕 preco ku vam do pestunskej??
Pretoze matka ma to dieta na v pazi nestara sa o nho chodi si po vyletikoch a maleho pohadzuje sem a tam a cudzim ludom
@veronikalukas priatel siel na testy otcovstva, lebo otcom byt moze, jednoducho ti klame. Dufal, ze to tak nebude, no ale z tych troch moznych to vyhral prave pn. Testy dna su spolahlive, vysledky ma aj on v rukach? Stvorrocne dieta nie je ziadne nezvladnutelne strasidlo, ale male dieta. Pozitivne sa nalad, pretoze ak je to dieta tvojho priatela, je to aj surodenec toho tvojho 7 mesacneho drobca a patri do rodiny.
@veronikalukas boze ze z piatich moznych to uz co je xixi Kazdopadne to dieta za to absolutne nemoze, ak ta to ukludni, tak testy zopakujte, ked bude dieta u vas. Vyzivne na dieta bude platit potom ona vam. Hlavne to chudq dieta neber od zaciatku ako vsetko zle sveta. Nemoze za to, aku ma mamu ci otca.
ak s ňou nič nemal /teda nesexoval ani na štvrť sekundy/ tak nemusel ísť na testy DNA, lebo deti ešte doteraz pokial viem zo vzduchu nevznikli. a mohol to riešiť súdnou cestou. Nakolko ale išiel, tak asi vie prečo a ak vyšli pozitívne /čo vo veľkej miere vyjdu aj v inom stredisku/, tak si zvykaj na to, že máš aj ďalšie dieťa a to nevlastné.
@veronikalukas ja nechapem slovnemu spojeniu "priatel si nie je vedomy, ze by s nou spal". ved take veci clovek vie na 100% s kym spal a s kym nie. keby s nou nespal, tak by povedal, ze s nou nespal a nie, ze si nie je vedomy toho.
ze vestica..
Pokiaľ viem, DNA testy sú spoľahlivé a žeby dotyčná mala toľko penazí, žeby niekoho podplatila? To sa mi zdá úplne nerálne 😖
@veronikalukas Tu uz vam pomoze len sud, a sudom nariadene testy. Verim ti, ze to moze byt pre teba sok, ale vzdy su prvorade zaujmy dietata, ved ma len 4 roky a evidentne sa s nim zachadza ako s nejakym tovarom o ktory nema nikto zaujem. 😒
Ak by sa aj preukazalo otcovstvo tvojho priatela mal by sa k tomu postavit ako chlap.
Ze si nieje vedomy, ze s nou spal??? ... hm to si asi tak uplne isty nie je potom, to znamena, ze ta moznost tu ju...
dievcata ktore ste ma odsudzovali za to ze om bola u vestici tak si predstavte ze mala pravdu dieta nieje jeho testy v prvej spolocnosti sa museli nejak pomylit alebo sa tam stalo nieco ine co je v stadiu riesenia........
@veronikalukas , vestica mala dve moznosti, takze bola 50% sanca, ze sa trafi 🙂 , vyslo 🙂
no 11.11.napíšeš že má ísť na testy DNA a 14.11.už máš hotové testy nové???to trvá tak krátko?hm...sa mi to nejako zdá divné...neverím...
Nie netrva ale mne to robila jedna sesternicina znama a pany severanka jasne ze su neni este papiere pre sud hotove ale vysledok uz je no a ja sa urcite nebude doprosovat ci mi to verite ci nie
ako dat to sudne asi a tam nech sa to potvrdi, tieto sukromne spolocnosti neberiem ja osobne ako doveryhodne,co sa tyka tychto testov.
A ta zenska musi byt riadna stetka,ze si nepamata kto ju suku nakryl...take decko je chuda...
inak existuju testy kt.urobis doma osobne a potom posles do laboratoria a oni ti poslu vysledky..moj muz bol na testy v BA a vysli pozitivne,aj ked sme neboli moc nadseny kedze jeho ex je psychopat ale malu si bravame a starame sa onu.dieta nemoze zato,ono sa nepytalo na svet...a poviem radsej by sme boli keby nam tu malu da a ona nam zmizne zo zivota,pretoze zena kt.ma zbran menom DIETA vie byt dobra svina 😠
@kiki68 ved tieto testy su uz sudne vypracovane znalcom kedy ste vwedeli ona uz zbicila zivot viac chalanom jeden je dokonca na tabletkach
@veronikalukas ak bude chciet, aby uznal otcovstvo aj tak bude musiet ist cestou sudu a ten si da urobit vlastne testy DNA. A zaujimalo by ma kde po tolkych rokoch vzala jeho vzorku na vykonanie toho testu.