Tenké nohavice v zime a hádky doma

eviann
24. dec 2021

Baby,

Muz zobral nasho 6 rocneho synka baziaceho po cervenych nohaviciach do obchodu a vratili sa s cervenymi tenuckymi skinny jeans vhodnymi tak na leto. Maly nosi presivane nohavice a pancuchy. Teraz nastoji na tom, ze v tychto nohaviciach bude chodit aj do skoly. Chlap s nim suhlasi.
Co s tym?

janinka007
24. dec 2021

Veď nech si to mladý vyskúša v tej zime, jak ho bude vyhrievat.

domiinikka
24. dec 2021

@eviann daj mu ich raz nech má radosť. Pochopí že je zima na také nohavice. A múža priprav že keď bude chorý ide on na očrku.

miadi
24. dec 2021

Uplne bezne nosi Moja 6 r skinny jeans do skoly Ved nie je -20C vtedy nosi co tvoj maly 😃ale bez pancuch. A ked mrzne a je sneh nosi snow pants do nich leginy. Chora bola raz v zivote. Ved deti su vecne v pohybe behaju zima im nie je

eviann
autor
24. dec 2021

@miadi u nas je pocitova teplota teraz -14. A stale fuci.

eviann
autor
24. dec 2021

@domiinikka Muza mam zanoviteho 50tnika, skor sa jedna onho, ze sa na mna nastval, ze dietatu "nedovolim" nesezonne nohavice.

janinka007
24. dec 2021

@eviann no tak to sa teda čudujem, že v jeho veku nemá rozum🤦‍♀️

sasanka605
24. dec 2021

Vcera bolo hnusne ale ja tiez nosím len tenké rifle. Nech si to mlady vyskúša a zistí ze je zima, potom sa rad lepsie oblečie. Môjmu som do škôlky dala pančuchy tohto roku len 3x. Bud mal hrubé tepláky alebo softshell jesenný. Ak su vonku tak behá v jednom kuse a to mu zima nie je.

miadi
24. dec 2021

@eviann a nezmesti sa mu nieco pod to? Ja si moc chlapca v skinny jeans 👖 Neviem predstavit moj syn mà sice len 2r ale mà hrube nohy 😁Mozno sa mu nebudu pacit ked povies ze su dievcenske ? Alebo nech si da na to snow pants ? V triede vyzlecie snow pants bude mat len gate ..

eviann
autor
24. dec 2021

@miadi On je stihly, svalnaty. Neviem, ci mu pod to pancuchy vojdu, ale je to velmi tenka latka, esteze nekupili kratasy. Skor mam problem s jeho otcom, ktory je blazeny, ako sa dieta tesi.

sasanka605
24. dec 2021

@eviann kašli na muža a pošli ich oboch von. Mladého v tych gatiach a najlepsie sánkovat do snehu. Pod to by som pančuchy neskúšala, radsej na vrch gate ako ti vyššie radi.

miadi
24. dec 2021

@eviann a tak koli tomu si nebudes kazit Vianoce nie ? Ved do skoly pojdu kedy? O 2 tri tyzdne., zatial mu mozu zmiznut v skrini. Nech sa tesi velky aj maly. Kto vie co bude Mozno bude zas online skola.. zbytocne si robis nervy.( moj ich mà svalnate ako ninja turtle 😁)

lula313
24. dec 2021

@eviann veď mu na to navlec oteplovacky. Aj ja dcere dávam tenké leginy a na to oteplovacky

eviann
autor
24. dec 2021

@miadi Dakujem za podporu. Snad ich nebude chciet nosit teraz von. Joj, idem z koze vyskocit.

miadi
24. dec 2021

@eviann tak mu ich zatial dovol nosit na doma nech mà radost.😄 fashionista maly urcite je v nich zlaty a Mozno ho omrzia ..

kittykat22
24. dec 2021

@eviann a nechces mu dat tie nohavice a na to zateplene zimne oteplovacky na traky? Ked niekde pride, tak si vyzlecie oteplovacky a zostane v rifliach- vsade sa kuri. Tak bude spokojny manzel aj ty.

anja27
24. dec 2021

@eviann bez urazky ale skinny jeans pre chlapca? Ved to musi smiesne vyzerat. Ja ked vidim mladych chalanov v obtiahnutych rifliach je mi zle. Toto fakt nie 😁

lasoli
24. dec 2021

@eviann no ved a co?Ved ho otuzuj troska.V skole sa predsa kuri,je teplo a domov isto nechodi peso ale vo vyhriatim aute.Takze mu to staci,lepsie akonsa potit v panchuchach a frote nohaviciach.
Pocitova teolota je co???Doterz moc po - nebolo.

lasoli
24. dec 2021

@lula313 presne,a ten kusok zo skolky do auta prebehne uz aj len v tenkych leginach;)

sasanka605
24. dec 2021

@anja27 na mojom 3rocnom vyzerajú obyčajne tepláky ako široké vrece lebo je chudunky. Ak je tenký, tak to na ňom vyzerá uplne normalne. Rozdiel je ked stretnem 15rocneho v užších rifliach ako mam ja.

lujza123
24. dec 2021

Ja by som ho nechala ich nosiť, ved už je veľký isto vie ci mu je zima alebo teplo. Možno potrebuje zažiť aj riadnu zimu aby zistil ze tenucke nohavice sú v zime riadna blbosť.

minka80
24. dec 2021

@eviann to vážne, tu toto riešite.

reuska1
24. dec 2021

Nikdy nedavam detom do skoly pod nohavice pancuchy. Dam im nohavice a na to zateplene gate, alebo oteplovaky. Vo vykurenej miestnosti by im bo horuco v pancuchach

petulda333
24. dec 2021

Fakt tragedia. Daj na nohavice oteplovaky a hotovo

lucka114
24. dec 2021

Ja by som mu to dovolila tiež. O minútu zistí,že mu je zima a oblečie si iné....

A inak, nechápem,ako naše mamy riešili takéto "problémy" bez výlevu na internete... To už si dnes fakt nikto neporadí bez toho, aby písal na net???????

ckatka
24. dec 2021

Môj ma.5r. Keď ideme von, oblieka sa sám. Keď je moc zima, pošlem.ho von pozrieť sa ako je. Sám.si da pod gate merino 😂
Neriešim. Keď mu je zima, on si vypýta....

kitycat
24. dec 2021

Otec vzal syna do obchodu a kupil mu to co chcel. A maly sa tesi. Kde je problrm? Vsak sa vsade kuri

Rady typu posli ho sankovat ako vazne? Vsak kupili rifle... To neslizi ako oteplovaky... Problemy..

aduskatt
24. dec 2021

na čo sa hádať? keď chce, obleč mu to, keď pochopí, že m u je zima, nabudúce Ťa poslúchne.... syn keď mal 3 roky, nechcel bundu ani za svet, bolo +5, tak sme išli von bez bundy a musel tam vydržať, aj keď s revom 5 minut...Odvtedy nikdy neprotestoval, keď som mu povedala, aby sa obliekol poriadne

enoula
24. dec 2021

Von na ne oblec cosi . Alebo z nich urobte luxusné domace teplaky 🙂

elizabet173
24. dec 2021

@eviann zbytočne si kazíš Vianoce s takýmito taľafatkami, Načo riešiš školu, keď do nej idú o dva týždne? Nech ich teraz ponosí, ak ich bude chcieť do školy, oblečie si na to ešte oteplené nohavice a v škole ich vyzlečie. Ja sa fakt divím kvôli čomu sú manželia schopní sa pohádať a ešte aj na sviatky...

panelacikova
24. dec 2021

@elizabet173 pravdu máš... hoci, ako tu už ktosi písal, predsa len, muž po 50-tke by už mal mať rozum...