Ako sa zapáčiť svokrovcom . Prosím o radu ,lebo láska medzi nami veru nieje
Nikdy sa nesnaz niekomu zapacit.
Vzdy bud sama sebou a snaz sa byt k ludom ferova, laskava, dobra, uprimna. Vzdy si ludi prirodzene vaz, bud im ochona pomoct ked sa da ale nikdy nehraj hru chudery ktora bojuje o priazen niekoho.
Treba sa skor spytat, preco ta manzelovi rodicia nemaju radi, resp. aki su, ake maju povahy, resp. ci robis nieco, co ich zranuje. A ak sa spravas maximalne laskavo a slusne a vazis si, zvysok je na nich
Podarí sa ti to len vtedy keď oni budú chcieť a pokiaľ oni nebudú chcieť tak tvoja snaha bude vždy marna
Nemusím sa každému páčiť, stačí ak máme korektne vzťahy. A o tom ako spolu ľudia vychádzajú rozhodujú obidve strany. Niekedy je každá snaha márna a treba sa zmieri s tým aké to je
Zapáčiť?
Blud.
Ukaz ze si ich vážiš, že ich rešpektujes.
Názor rady si vypočuj ale konaj podľa seba.
Ponúkli pomoc ak máš v com.
Staraj sa dobre o ich syna a vnúčatá.
Všetko môžeš robiť a aj tak sa nemusíš páčiť..
Buď samá sebou. Pretvarovat sa celý život nezvládneš. Rešpektuj ich a toho stačí . Môžeš byť na nich milá len keď oni nebudú chcieť tak to nebudú vidieť.
Buď sama sebou a buď si sadnete, alebo nie.
Buď milá, slušná, úctivá, ochotná a nápomocná. Nič lepšie ti neviem poradiť. A ber to, čo ti povedia, viac s ľahkosťou. Často totiž vidím, že keď niečo povie svokra, je to brané úplne ináč (horšie), než keby presne doslova to isté povedala vlastná mama, sestra, alebo kamoška.
snazit sa zapacit je kratkozrake. ked im budes vo vsetkom vychadzat v ustrety, zvyknu si, ze si len taky panacik. potom staci, ze raz budes chciet vyjadrit svoj ozajstny nazor a nebudu ta brat vazne. snaz sa s nimi vychadzat slusne, nechod do konfliktov, ked nemas co povedat, nehovor. ak nie si nutena s nimi travit vela casu, ale si s nimi iba obcas, zaujimaj sa o nich, nech rozpravaju. nesnaz sa nic ocakavat, aby si nebola sklamana. ludia su rozni.
Bola som až moc dobrá a až moc pomáhala ale keď som sa zmenila a začínala si vravet svoj názor tak to už není ono . Každý sa mení rokmi skúsenosťami je to tak.
Mozes sa poskladat, spravit aj trojite salto a aj tak to fungovat nebude. Zmier sa s tym, majte aspon korektne vztahy, do naruce sa vrhat nemusite.
@0kristina0 ja neviem ..keď sa naladim a pridem k nim a dobrou náladou a teším sa ,tak akoby mali potrebu si niečo rypnut do mňa..nechápem toto vôbec . Asi by boli radi keby som ticho ako myš a pritakavam
A ty si kto?Budúca nevesta,zať?Bývate spolu so svokrovcami?Ideš k nim prvýkrát?Veľmi málo informácií.Použiť zdravý sedliacky rozum.Úcta,trpezlivosť,ohľaduplnosť.