Telefonát s kamarátkou

4. apr 2023

Ahojte, potrebujem pocut aj iny nazor na dnesnu situaciu. Telefonovala som s kamaratkou, bol to fakt hodinovy telefonat. Manzel bol s detmi v jednej izbe a kedze sa blaznili, isla som telefonovat do druhej izby. Po case prisiel, ci budem este dlho volat - opytal sa to tak arogantne. A ked sme skoncili (kamaratka ma problem, ktory sme my riesili minuly rok, tak som jej davala rady, ako postupovat), tak manzel riadne na mna vyletel, ci je to podla mna normalne takto dlho volat. Ked som sa opytala, s cim ma problem, tak odpoved bola, s tym, ze som s nou volala hodinu. A na tomto sme sa pochytili, keďže ja v tom problem nevidim. Alebo ma pravdu on a hodinovy telefonat by vadil aj vasim muzom?

zmrzlinka2021
4. apr 2023

Môjmu mužovi by nevadil. Pravdaže výnimočné, nieže na dennej báze človek visi na telefone

syslik81
4. apr 2023

no podla mna nieje normlne telefonovat hodinu .. ale ak si mala vsetko porobene okolo bytu a nenechala si vsetko na muzovi tak by to raz za rok mohol pochopit ..

viestta
4. apr 2023

Hodinovy telefonat by vadil aj mne. Vies ako sa hovori, problem vyriesis za 10 minut, zvysok je len premrhany cas

lindusss2016
4. apr 2023

On na teba vyletel bezdovodne a ty pochybujes o sebe? Ak by si kazdy den travila hodiny na telefone, tak asi by mal pravo ti do toho kecat, ale ze sa to stalo raz a on vyleti, nie je v poriadku. Ja so sestrou bezne volam aj hodinu-dve. Nie je to casto, ale povedzme dvakrat mesacne, este v zivote mi na to muz nic nepovedal.

sense
4. apr 2023

Hodinový telefonát vadí aj mne. Môj chlap vie tak dlho telefonovať

tykat
4. apr 2023

Za mna. Bud rada ze ti vycital len dlzku hovoru, neviem si predstavit ako by reagoval kebyze zisti ze si s nou pretriasala aj vase problemy. U nas je toto tabu a obaja to respektujeme.

trinityf
4. apr 2023

Čo si... ja vykecavam obcas tiez cez hodinu, či už so sestrou a s mamou s kamoskou ale zeby mi na to muz nieco povedal, to nie. Ked treba nieco s detmi, tak to ofrfle, ale to sa zavriem v izbe, vsak nech to riesi on. Ale nepovie mi na to nic.

autor
4. apr 2023

Bolo to prvy krat, co som takto dlho telefonovala. Praveze byt, kuchyna - vsetko na poriadku, aj veceru pre deti som nachystala. Preto som ostala zaskocena, ze tak na mna vyletel.

galganka
4. apr 2023

Kľudne budem s kamoškou volať hodinu. Aj dve. A ak bude treba, sadnem do auta a zbehnem aj za ňou z minúty, na minútu. Tak isto to moze spraviť aj manžel.

autor
4. apr 2023

@tykat to neboli partnerske problemy, on vedel, co riesime

galganka
4. apr 2023

Že byt, kuchyňa nachystané... a čo manžel je malomocný? Či nevie vlastné deti hodinu obriadiť? 🙈

lintu
4. apr 2023

Mala si mať v tom čase inú robotu? Bola si niekde sľúbená? Či vypadneš raz za čas na kávu alebo riešiš dlhší telefonát je aj podľa mňa jedno.

dzulli1980
4. apr 2023

Skôr mu vadilo to, že sa tak dlho musel starať o deti ... chudáčik ... párkrát sa aj mne stalo, že som dlho telefonovala, raz umrela kolegyni mama, kamarátka sa rozvádzala, tiež sa potrebovala vyrozprávať ... môj muž s tým nikdy nemal problém ... pohral sa s dcérou, dal riad do umývačky, zapol vysávač ... u nás sa takéto "problémy" vôbec nepovažujú za problémy.

amelie2017
4. apr 2023

Chudacik, musel hodinu zabavat deti, lebo mama sa vykecavala a nestarala. Nezvyknem tak dlho telefonovat, ale ked si idem umyt vlasy, tak je to na 2 hod. Vitaju ma, akoby som sa vratila z 2rocnej expedicie na Juzny pol. Ja sa zasmejem, ci chce ist radsej do roboty, on sa zasmeje, ze NIEEEE a hotovo.

buberova
4. apr 2023

síce nemám deti, ale s mamou volám raz do týždňa minimálne hodinu, niekedy aj 2 a manžel k tomu nemá vôbec žiadne pripomienky.

januelik
4. apr 2023

Tak mu povedz, že ak mu vadí hodinový telefonát, ok môžeš si ísť s ňou niekam sadnúť na kávu. Toto som ešte nezažila

nickpick
4. apr 2023

nabuduce ked bude telefonovat on, zacni ho obiehat ako druzica a neustale ukazuj na hodinky, podla mna reagoval uplne mimo a na tvojom
mieste by som mu to teda pekne vytmavila, co take sa stalo vlastne? deti plakali od hladu? plati ti mesacne vysoke ucty za telefon? ci aky nal konkretne problem??

zorkahorka
4. apr 2023

Aj na mna uz takto vyletel. Asi je to pre ineho uz cez ciaru, ty to tak vnimat nemusis.
Nechaj ho vychladnúť a kašli na to. Netreba to dako extra riesit

zuzinka888
4. apr 2023

Jemu nevadil tvoj hovor- ale ze musel hodinu deti zabavat.

andrejka1974
4. apr 2023

Hodinový telefonát vadi asi každému mne by vadil tiež nič v zlom,ale keď sú deti a manžel doma telefonát odložím na inokedy radšej sa venujem rodine

abbey1
4. apr 2023

Bežne tak volám s kamarátkou a hodina je vtedy pri nás ešte super krátky čas. ;)
S dcérou tiež bežne.

abbey1
4. apr 2023

@zuzinka888 Presne!

ahhola
4. apr 2023

S úsmevom na neho, tak tento rok už mám vybavené, hodinový telefonát zase o rok😄

kristina2412
4. apr 2023

Povedala by som mu, že nabudúce to pôjdeme prebrať na kávu a to nebude že jedna hodina ale minimálne tri.

hellionka
4. apr 2023

na jednej strane si myslím, že muž by mal prežiť hodinu aj viac bez ženy. Mal asi ten problem, že sa tak dlho nepretržite musel venovať deťom. To by zas vadilo mne, hádam môžem mať hodinu pokoj … na druhej strane, nechápem tieto telefonáty s mamou, babkou, kamoškou pre mna je telefón na to aby sme sa keď tak dohodli kde a kedy sa takto porozprávame …

luccija
4. apr 2023

@hellionka nie všetci blízki bývajú tak, aby sa mohli stretnúť.
Bežne telefonujem hodinu s kamarátkou či mamou🙂nikdy to muzovi nevadilo skôr nechápe čo si vieme toľko povedať.Hod to za hlavu bol nervózny, lebo si si dovolila chvíľu uletiet a nebyť plne k dispozicii deťom a musel on.

ivik4
4. apr 2023

Ak to nieje pravidelne niekolko x do tyzdna tak nevidim dovod robit kvoli tomu humbuk 🙄

asocial
4. apr 2023

toto by som neriesila. aj muz mohol byt nervozny, stane sa. Ja by som nerobila z komara somara v tomto

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anetka34
4. apr 2023

Ja nerada telefonujem, tak za 5 minút mám vybavené. Ale s kamoškou sa zvyknem stretnúť a kecáme aj dve hodiny.
Ale už aj mne sa stalo, že mi vadilo, že muž volal hodinu. Ale bolo to na Vianoce keď sme boli spolu ako rodina a fajn atmosféra a zavolal mu kamarát, ktorý je sám a asi sa nudil a kecali hodinu ako vždy. Ale teda na tie Vianoce ma to fakt naštvalo, alebo ešte raz mu volal keď sme boli na prechádzke na dovolenke. A celú cestu telefonoval. A potom sa čudoval prečo mi to vadí.