Mam 17 rocnu dceru ktora naschval nechala tam školu ,dala sa na búchať od 26 rocneho ktory ma "holí zadek".nema nic anj ob..nemali kde bývať tak som ich privítala spät stym ze nam budu pomáhat,ze pol na pol budeme platiť vsetko.
Z 24 hod spi spia 20 hodin..neni ani navarene ani nič .
Hadky su denno denne
A som uz bez radna ako ich mam poslať preč z bytu kde niesu ani nahlásené na prechodny pobyt.
dosledky vychovy ... ako pisu - pobalit a krabice pred dom - zamky vymenit a dovidenia... popripade poslat k svoktovcom ...
A on ma kde rodičov? Oslov ich ako si to predstavujú. Či len vychovali a dochovať majú druhí??? Ty nemáš naňho vyzivovaciu povinnosť. Dcére pomôž no jeho prac.
Dpc mali by byt stastny prestastny ze si ich prichylila kedze nemaju nic a cakaju dieta..
Toto by som netolerovala rovnako absolutne ako ty ze len drichmat budu a tahali by kade lahsie dieta nedieta
Normalne oznamit nech si zbalia veci. Riesila si to uz s nimi? Ci nie
Mne je ľúto hlavne toho dietata..bude mať ťažký život.. ďalšie chúďatko príde na svet takýmto rodičom
Šla by som po jeho rodičov nech si prídu vyzdvihnúť synacika,dcéru by som živila,ale za iných podmienok.bude doma robiť a učiť sa,ak by sa jej nepáčilo smer ubytovňa a rob čo chceš.
Predpokladam, ze svadba nebola. Cize mlady muz je cudzi clovek a tym padom by som ho poslala prec. Dcera je dcera, neplnoleta navyse, tej by som samozrejme pomohla.
@janinah co s tym maju jejo rodicia chalan je dospelý ma 26,naco ho prichylovala autorka🙄
@klotildabazarik radšej nech ho sprataju rodicia ako policajti
Mladeho pana vyhodit z domu, nech sa stara ako vie. Buducej matke nastavit jasne mantinely. Ked ich nebude dodrziavat, tak pojde aj ona.
Ja by som vyhodila aj ju. Nech slečna vidí ako ju “svokrovi” uvítajú s otvoreniu náručou. Rýchlo by zistila kde je sever
A vzala by som ju domov ALE len za veľmi jasných a prísnych pravidiel
A keď nie, nech sa páči, zariadenie pre mladistvé matky
Vzdy mi je tak luto, ked to tu citam. Nie tych rodicov , ale tych deti. Dalsie o nicom detstvo.
S tým vypratavanim vecí ju mladej opatrne pokiaľ nemala ešte 18 rokov máš voči nej vyživovaciu povinnosť. Mladému zbaliť veci a nech ťahá odkiaľ prišiel. Mladej nastaviť hranice a zoznam vecí, ktoré má denne urobiť.
Mladého pošli do roboty alebo naspäť k rodičom, jeho voľba a s dcérou si dohodni pravidlá. Žiadne vyspávanie nech sa pekne stará o dieťa a domáce práce, neskôr dokončiť školu a do roboty.
@matullienka ano ale ked uz vedela decko urobit tak nech j si aj mohal najst daaku brigadu.tehotenstvo neni choroba
@rebeka39 no choroba nie je, len nájsť si brigádu s bruchom je problém. Treba ju zaukolovat doma, nech robí vecí doma aspoň okolo domu, bytu
A do teraz navarila poriadila o domacnost sa postarala? Len ako je tehotna nie?
Jeho by som poslala preč bez debaty, zbalila mu kufor a dovidenia. Keď si 26 ročný chlap budúci otec nevie nájsť robotu aby mohol pár eur prispieť do domácnosti tak sa nie je o čom baviť. Dcére by som pomohla ale školu by musela dokončiť (hneď by začala riešiť externé štúdium), pomoc v domácnosti by tak isto musela byť.
Jeho vyhodit. Preco vlastne nepracuje? Nieje vasa povinnost ho zivit, uz ma 26 a ani to nieje vas syn. A ju by som podporila je to este stale pubertacka. Sice tehotna, ale tak predsa len.. Zivot sa jej teraz zmeni. S istymi hranicami a povinnostami pre nu, ale tiez jej casom dojde, ze to nieje len tak. Je dolezite aj ze ma vo vas podporu, aj ked to tak teraz asi nevidi..
@elizondo007 preco myslim lebo vobec nechodila do školy .preto ..ona aj mi povedala ze nechce chodiť
@really8 no ty asi vies ze ako som vychovala.po prve ako ani ty a nikto z nas neni dokonalý .po druhe ja som ju vychovala normálne vsetko som jej vysvetlovala ze co nema robit ,nech si do konci školu ma cas estw na dieta.mam.ti tu rozpisat,vies ked takto sudis nech sa ti to vráti
@rebeka39 veci im zbaliť do krabíc a dať niekde do nejakeho skladu a vymenit zámky.