Tehotenstvo a partnerov problém s alkoholom

19. okt 2020

Baby som tehotná v 16tt a priateľovi sa občas stane (3-4x) do roka, že má svoje dni, a neozve sa aj dva dni čo pije s kamarátmi .. Niekedy sa aj stane, že si aj sám upíja.... Ja neviem čo mám robiť, či mu mám dať ultimátum nech si vyberie buď dieťa alebo alkohol alebo sa s ním rozísť?

mollyflow
19. okt 2020

daj mu šancu ;)

simsalabim
19. okt 2020

Svagrina mala takehoto muza. Uz nema, lebo s takym clovekom sa normalne neda fungovat. Nastastie to pochopila este kym mali spolu deti. Teraz ma noveho partnera a dieta.

thoughtfulweirdo
19. okt 2020

Ked si si s nim spravila dieta, zrejme to pre teba nie je neprekonatelna prekazka. Tak si s nim skus sadnut a pohovorit o tom, co sa prichodom dietata vo vasom zivote zmeni a ze treba dospiet. Ale nemam moc nadeji, ze by to pre neho nieco zmenilo.

mlska19
19. okt 2020

Máme známych, kde chlapec vždy potom, ako príde do rodného mesta, má tak 3-dňový záťah. Už ho párkrát zháňala snúbenica aj jeho matka, či náhodou nie je u nás, že im nedvíha telefón - nikdy, samozrejme, nebol. Ako píšem, deje sa to vždy, keď príde z Bratislavy k rodičom a v podstate je úplne jedno, či s ním príde aj snúbenica s ročnou dcérou alebo príde sám. Okrem toho má sklony aj niečo vyviesť, asi štyrikrát už utiekol hrobárovi z lopaty. Napriek tomu s ním stále snúbenica plánuje svadbu, dokonca druhé dieťa... nuž, ja hovorím, vie, čo má doma, tak asi jej to až tak nevadí. To len k tomu, ak si myslíš, že sa to po narodení dieťaťa zmení, nie, nezmení, tu sa to dokonca zintenzívnilo (predtým sa stratil maximálne na dva dni, dnes mu nerobí problém zmiznúť na tri-štyri dni, a to sa deje cca raz za mesiac). Potom leží doma na gauči (keď nie je v zamestnaní) a nechá sa ňou obskakovať, vôbec s ničím doma nepomôže. Má 30, ale zodpovednosť nikde. Navyše ju pri tých záťahoch vždy podvedie a vôbec ho to netrápi.

amelie2017
19. okt 2020

A teraz sinpoloz otazku:" robil to aj pred tehotenstvom?". Vadilo ti to? Diskutovali ste o tom pred tym, ako ste pocali dieta? Snazili ste sa on obaja vedome alebo prislo? Odpovede vies len ty a podla nich budes vediet, ci sa zmeni po narodeni vasho dietata alebo nie.