Ťažko sa mi prispôsobuje

26. jún 2023

Ja som vyrastala v rodine kde sa navštevovali rodičia s príbuznými ale neskôr sa povadili celá rodina a vzťahy sú na nič. Cítim, že som taká samotarka od mala. Neviem to zmeniť neviem zapadnúť medzi veľa ľudí a teraz v živote ma to trápi. Mam rodinu a môj muž má takú veľkú rodinu že až 🙈stále sa cítim tak utiahnuté a neviem s tým nič robiť . Budem mať 40 a žijem taký život ani neviem prečo. Nič ma nenadchne . Čo mi ostáva ?zmieriť sa s tým ? Viem že sú horšie problémy ale toto je tiež problém

ckocka
26. jún 2023

Moc ti nerozumiem. Posobí to na mňa tak že nie si spokojná celkovo so svojím životom, a dôvod hladáš v tom že si nespoločenská, a dôvod že si nespoločenská je podľa teba to ako ťa vychovali a v akej rodine si žila.
Podľa mňa potrebuješ niekoho kto ti pomože lepšie sa orientovať vo svojich pocitoch, v tom odkiaľ sa berú a prečo a čo s nimi robiť. Obávam sa že diskusia na MK tu nepomôže.

luccija
26. jún 2023

Asi si introvert čo chces meniť?asi sa s rodinou nestretávate denne..či muž Ti vycita tvoju povahu?
Keď sa chces zmeniť a viac zapadnúť tak sa naučiť komunikovať, udržať rozhovor byť viac s ludmi neviem vlastne aký máš problém či ty, či ostatní s tebou?

pribinak
26. jún 2023

Chod na psychoterapiu

autor
26. jún 2023

@pribinak ty chod

autor
26. jún 2023

Keby chcem idem a nepíšem sem 🤦

pribinak
26. jún 2023

Ja nemám problém že nič má nenadchne, že sim samotarka a neviem zapadnúť medzi ľudí

Ak by som takéto problemy mala tak pre svoje vlastne dobro by som na terapie šla

Pekný deň

autor
26. jún 2023

@pribinak viem že by mi to nepomohlo

zooeynka
26. jún 2023

Tazko ak chces byt"lev salonov"ale od natury si utiahnuta....s tym vela neurobis, len to akceptuj. Nie kazdy je extrovert a zabavac spolocnosti. Ale to ze ta nic nenadchne je horsie, treba si najst nieco co ta bude tesit a naplnat.

luccija
26. jún 2023

Ako môžeš vedieť dopredu, že Ti psychoterapia nepomôže?ale zase skutočného introverta netrápi, že nezapadne extra nevyhľadáva spoločnosť má pár známych a to mu staci.Hanbis sa ľudí či máš sociálnu fóbiu?nevieš čo máš povedať..cítis sa nepríjemne?

hope87
26. jún 2023

Pises sem, lebo hladas radu. Pytas sa, co s tym mas robit, resp. co ti ostava, ci sa s tym mas zmierit. @pribinak ti dala radu, ktora je na mieste, kedze ta to evidentne trapi a sama s tym nevies nic urobit a ty urazene napises "ty chod". Psychoterapie su uplne normalnou zalezitostou a okrem ineho, pomahaju ludom vyrovnat sa s problémami, s ktorymi si nevedia dat sami rady. Nikto ta tu predsa neposiela na psychiatriu. Ale ok, ked "vies, ze by ti to nepomohlo". Ale rada od nejakej mamicky tu na mk ti pomoze? Hmm...😕

domkakvet
27. jún 2023

Ked nemas rodinu, tak bud rada, ze ju ma tvoj muz a mozes ju brat ako svoju, ved predsa nie si s muzom kvoly tomu aby si sa porovnavala kto ma vacsiu rodinu.