Talianske manželstvo v extréme

costanika
11. nov 2015

Manzelky..mam taku otazku na prediskutovanie..s manzelom zijeme v dost zlozitom vztahu..Hadky,urazky,nadavky, dost extremne uz 2x museli zasahovat policajti..ale nejak sa vzdy dokazeme udobrit..aj ked neviem, ci je to vobec uz zdrave..dokazeme sa pobit a vzapati skoncit v posteli..je to normalne? Sme skoro ako pan a pani smithovci 🙂

sasa1983
11. nov 2015

A co chces pocut? Ked napisem,ze je,tak potom? A ak napisem,ze nie je,tak co potom? Chemia je silna carodejka,ak sa udobrujete sexom,tak to je lahke sa udobrit,ale raz z tej postele musite vyliezt a to vam zrejme nejde.

sissy27
11. nov 2015

@costanika si šťastná? tak potom je všetko ok, nepotrebuješ naše odobrenie... si nešťastná? tak to rieš...
mimochodom, ak sa ťa raz tvoje dcéry spýtajú, či je normálne mať takýto vzťah, čo im povieš?
ja za seba len toľko - moja mama netrpela pri pôrode 20hodín, aby mi niekto nadával, urážal ma a bil ma... ale tak zas cigánky hovoria "keď ma nebije, tak ma neľúbi"... vyber si čo chceš...

costanika
autor
11. nov 2015

@sasa1983 ved to ..riesim, ci zostat v takom vztahu alebo nie..teraz sa budeme 3mesiace snazit a bude pokoj..ale potom to zase pride.. 😒

argyro
11. nov 2015

ak vám to vyhovuje, tak to normálne je 🙂

emilia25
11. nov 2015

Nechcels by som takto zit aj keby bol multi milionár.a co detí vám nevadi ze budu mať traumu do konca života.ja napr.si psmetsm dodnes ako moja matka pichls nožom otčims.na take veci deti nezabudnú nikdy si to ponesú celý život.nie je nád pokojný život plný lásky ucty objatí krásnych slov ktoré vzdy utesis.nechspem to veru.

alaguema
11. nov 2015

@costanika keby ste boli sami, čert to ber, ale máte dve deti. Tie čo hovoria na taký životný štýl?

alaguema
11. nov 2015

@costanika potom "to" zas príde...čo je to, čo spúšťa extrémne hádky a bitky? Ste obaja takí prchkí, alebo je v tom alkohol, alebo niečo ešte horšie?

costanika
autor
11. nov 2015

nie je v tom alkohol ani nic ine..malickost dokazeme totalne rozrypat..☹ potom to lutujeme a slubujeme si, ze sa to nikdy uz nestane..sme z toho zufali..neviem ako na sebe pracovat a zit normalne.. ☹

evelynm
11. nov 2015

ak ste z toho zufali, skuste sa poradit s odborníkom v manzelskej poradni

marinablue
11. nov 2015

@costanika staci ked jeden z vas dvoch bude ten mudrejsi ktory ustupi 🙂

lajlilinka
11. nov 2015

Presne ako hovorí @emilia25 , tu nejde o vás, na vás dvoch sa môžu všetci vykaslat.... Ale čo deti???? Chceš aby vyrastali v takom prostredí? Aby to čo videli celý život aby považovali za normálne ??? Že je normálne vlastnému mužovi/ žene nadať, pobiť sa...

Byť vami, skôr myslím na ne ako na seba...

jeannna
11. nov 2015

Pokial museli zasahovat az policajti, tak to je fakt sila ... vidiet takto sa hadat rodicov by som sa ako decko asi posrala od strachu. S tym fakt musite nieco robit. Uvedomujete si to obaja? Ak ano, tak ste na dobrej ceste. Ak to nevzladate sami, tak skocte do nejakej poradne, za vyskusanie to urcite stoji. Alebo si v den, ked sa pohadate, zakazte sex. 😀

mihula
11. nov 2015

@costanika ja keby som bola vasou susedou a par krat by som pocula,co sa u vas deje,za pritomnosti deti a aj policajtov,zavolam na vas sosialku.
Deti sa vychovavaju same v rodine,kazde si zobere v com vyrasta

romanovic
11. nov 2015

@costanika Keby ste boli moji susedia, volam na vas policiu a socialku v kuse.Nie kvoli Vam, ale kvoli chudatam detom. Co si odnesu dalej do zivota? Ze partner po nich moze hulakat, ze oni mozu hulakat, ze sa mozu bit?? Alebo budu tiche, zakriknute a nechaju na sebe drevo rubat. V kazdom pripade, nic normalne, ziaden pozitivny vzor si z detstva neodnesu.
PS. ja som mala hystericku, hadavu matku, kazdy den bol u nas vresk, otec jej to sice nevracal, ale utekal do krcmy a tak sa realizovala na nas detoch. Kazdy bozi den som dostala bitku, ale najhorsi bol aj tak ten vresk. Susedom som sa zasadne nedivala od hanby do oci. Z mojho brata vyrastol manipulativny debil, ktory sa msti vsetkym zenam a ja som si odsedela 5 rokoch kazdy piatok u psychloga v kresle, aby som nespachala samovrazdu, tak som sa nenavidela. Na detstvo mam len tie najhorsie spomienky. Toto chces???!

yollanda
11. nov 2015

@costanika lutujem vase deti

mihula
11. nov 2015

@romanovic bozinku hrozne,dufam,ze si v poriadku a o to viac si vazis svoj domov.

kachita
11. nov 2015

@romanovic Stavim sa, ze mas harmonicku rodinku, lebo presne vies co chces pre svoje deti a vies si to ustrazit.

dominika6
11. nov 2015

@costanika
Takyto vztah skodi detom nie vam...aby raz nezaklopala na dvere socialka,nie policia....potom sa zobudite

rhiannon
11. nov 2015

@costanika NIE, nie je to normalne! ani nie je normalne, ze sa na to musis pytat a ani nespomenies, ze mate deti. ved to je klucove. Tie deti tym strasne trpia. A pamataj na to, ze deti zrkadlia spravanie svojich rodicov. Tak si uvedom, ako im nicis zivot, co z nich vyrastie... a potom sa sama seba spytaj, ci je to normalne. fakt hnus :(

malabiba
11. nov 2015

@costanika tak ako napísala @evelynm choďte do poradne, alebo vyhľadajte mediátora, je vidieť, že sa máte radi, no ste príliš temperamentní asi cholerici - to sa žiaľ zmeniť nedá...možno by pomohlo napr.: cvičiť jogu, alebo meditačné cvičenia - to pomáha celkovo upokojiť dušu...alebo akékoľvek aktivity - či už šport, práce okolo domu, s deťmi a pod., na uvoľnenie napätia...a myslím, že napriek búrkam, deti cítia, že sa máte radi - až tak čierno by som to nevidela.... my sme celá rodina takí "taliani" a keď sa všetci stretneme, štyri generácie silných osobností - tak to vtedy lietajú iskry 🙂 a nemám pocit, že by som takým trochu "iným" detstvom utrpela 🙂

malabiba
11. nov 2015

@romanovic autorka nepíše, že bijú deti a nadávajú deťom...

slnecnica174
11. nov 2015

@costanika Taky vztah je predurceny na zanik. Ako matka dvoch deti si to mala, kvoli tym detom, ukoncit uz davno.

slnecnica174
11. nov 2015

@malabiba Ved tu ide o to, ze tie deti tie ich hysaky vnimaju.

jana_eyre
11. nov 2015

pan a pani smithovci nemali deti, ti sa mohli mlatit bez svedkov, kolko chceli..

@malabiba myslim, ze to netvrdi ani romanovic - ale vyrastat v duchu extremnych hadok a bitiek svojich rodicov musi byt dost narocne.. ja si pamatam na par vaznych hadok svojich rodicov, ked bol otec este zdravy - bola som v inej miestnosti, ale viem, ze som to cele prerevala ako soḿ sa bala.. a tak aj moji starsi surodenci..

malabiba
11. nov 2015

@slnecnica174 tu nejde o histériu...záleží na tom aký vzťah deti k rodičom majú, tiež aký majú temperament, ako to celé prežívajú a to musia vedieť samotní rodičia - ak sú deti príliš traumatizované, prejavilo by sa to v škole, medzi kamarátmi a pod. o tom sa tu autorka nezmieňuje...mňa napríklad rodinné búrlivé hádky vždy dobili energiou, pretože sa uvoľnilo veľké množstvo napätia a vyriešilo množstvo problémov - nazvala by som to taký rodinný brainstorming, stret temperamentov

slnecnica174
11. nov 2015

@malabiba Akoze ako to tie deti maju vnimat, ked k nim pride policia, lebo rodicia si idu oci vyskriabat a sprosto si nadavaju? To je predsa neuveritelne stresujuce pre tie deti. Wow, zasnem nad tvojim vykladom!

malabiba
11. nov 2015

@slnecnica174 polícia tam príde asi na základe nejakého oznámenia, ktovie možno asi jedného z nich, my to môžeme iba predpokladať...rovnako môžeme len predpokladať to, kedy a či sa hádajú pred deťmi, nevieme ani ako často a ani to, ak je to pred deťmi, ako deti reagujú..dokonca sa nedá ani povedať, že vzťah je odsúdený na zánik, môžu takto prežiť celý život

gislene1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bonaqa2013
11. nov 2015

Je mi ľúto detí. Niečo také by som nerobila už len kvôli deťom....

alaguema
11. nov 2015

@malabiba asi si nikdy nezažila skutočnú agresiu v rodine. Inak by si písala. Hádka je jedna vec, búrlivé výmeny názorov tiež, temperament je ok, ale bitky...to je pre deti tragédia. Ako by si asi deti nevšimli bitky, pri ktorých zasahuje polícia??? Iba ak by boli hluché a slepé.