Taká pekná nedeľa to mohla byť

28. máj 2023

Taka pekna nedela to mohla byt. Obe deti isli rano k babke, tesila som sa, ze po celom tyzdni makania, rozvazania po kruzkoch, zo skoly, do skoly, obchody, urady, doktori na oddych. Vcera sme robili detom celodenny program. Dnes rano ma privital s tym, ze treba kosit. Vravim, ze to sa mi teda nechce ani nahodou, je tam upek, cely tyzden vstavam, beham, riesim, dnes to chce oddych. Nie, treba kosit, trava je vysoka, garaz treba upratat, toto, hento, zoznam hned na dve a4. Tak sme sa akurat dovadili, lebo ja neviem dat konkretny datum, kedy budem kosit. Blbost jak mraky pritom. Ja viem, ze naposledy kosil on, ale vsak nie sme v skolke, ze sa musime ferovo striedat, ved kazdy robi nieco. Teraz nastvany odisiel do obchodu, takze nekosi nikto a ja sedim doma a upratujem. A to som len chcela peknu nedelu a oddych. Ani neviem, co chcem temou povedat, spytat sa. Mozno ma poslete josit. Tak asi pojdem.

duunlo
28. máj 2023

Tak asi chod kosit 🤣😂

liloastitch
28. máj 2023

Tá tráva neutečie, oddychuj keď to potrebuješ.

zmrzlinka2021
28. máj 2023

Nenahanajte sa v živote. Netreba mať všetko, robiť všetko. Život treba žiť, nie byť otrokom veci, krúžkov,...

beatrixx1525
28. máj 2023

By som pána domu asi ukľudnila že aj na ďalší týždeň bude tráva a nemusí sa báť že sa mu neujde ak aj ty dnes nepokosíš... bože moj to sú mi priority. Raz by som priateľovi povedala že si chcem radšej oddýchnuť, ešte by mi spravil studený drink, donieosol ho do ruky a sadol vedľa mňa.

syslik81
28. máj 2023

tak pokos travu s tym,ze ked raz ty a raz on tak tento tyzden sa stara o deti a domacnost on ...

autor
28. máj 2023

Ved nie vsetko. Kruzky nie su problem, odveziem priveziem, akurat su rozlozene pre oboch tak, ze kazdy den daco. Plus sa nakopili preventivka ockovanie, vysetrenie, vybavovanie na uradoch a praci v jeden tyzden. Tak som si chcela dat jeden lenivy den, lebo zajtra zase zacne tyzden.

autor
28. máj 2023

Manzel sa o deti stara. Ale dnes sme ozaj mohli robit bohapuste nic, miesto toho bola hadka.

ariannazara
28. máj 2023

Sorry ale v nedeľu by ma nehlo niečo robiť v našej dedine v nedeľu nikto nekosi, opalujem sa a vonku počujem len vtaciky

goodidea
28. máj 2023

Zasa to kosenie, panečky náročná robota :D ale dnes je nedeľa, v nedeľu kosiť? Máte susedov? Tvoj muž ta mal radšej dobre pomilovať 🙂

autor
28. máj 2023

Tu bezne susedia kosia aj v nedelu. Aj teraz je sused odvedla a vyrovnava pozemok, idu stavat terasu.

goodidea
28. máj 2023

Koľko m2 treba pokosit cca?

autor
28. máj 2023

Nie vela, ale hned za kosenim nasleduje cely dalsi zoznam, vyprata a upratat garaz, bicykle, vsetko vraj von a upratat, a dalsie veci. Kosenie mal byt prvy krok na odstartovanoe a ja som ho odmietla.

slavomira236
28. máj 2023

Kosit v nedelu? Cely tyzden niekto kosi neviem si predstavit zeby dakto zapol kosacku. Na nasel ulici som este nepocula nikoho kosit v nedelu ani na okolitych

slavomira236
28. máj 2023

V nedelu ma byt klud aspin jeden den v tyzdni nezapinat stroje..ano vyplevam si burinu alebo priviazem paradajky ale zapinat taketo stroje???

goodidea
28. máj 2023

Ako divné, v nedeľu aj sám pán Boh oddychoval 🙂

autor
28. máj 2023

Tak smw asi z cudnej dediny tu kosi kazdy, ked chce.

autor
28. máj 2023

Tu padol argument, ze ked inokedy, zajtra zase praca, deti kruzky, povinnosti. Pritom inokedy nebol problem ci chytim kosacku v stredu p piatej alebo v sobotu... len dnes som povedala, ze sa mi nechce a neviem kedy. A je hadka na svete.

michelle567
28. máj 2023

No...radšej by som išla za deťmi ku tej babke 😃 a on nech si v kľude upratuje

autor
28. máj 2023

Aj to som na sekundu zvazovala, ale vsak autom odisiel a nejde mi tam nic rozumne teraz.

goodidea
28. máj 2023

Veď pokosit sa dá aj po práci cez tyzden, a upratovať garáž v nedeľu pane bože, ach jaj ľudia si niekedy také zbytočne problémy a starosti vytvárajú, ale ok veď ste sa mohli dohodnúť že rýchlo spolu upracete garáž a cez týždeň pokosite spolu

barbora19911
28. máj 2023

No mne by raz povedal že mám ísť okamžite kosiť a upratovať miesto oddychu alebo výletu poslala by som ho do teplých krajín ...niesom otrok veď keď chce kosiť nech kosi a nech upratuje garáž čo nemá ruky nohy ? Je samostatný nieje predsa dieťa

autor
28. máj 2023

Keby to bola rychlovka tak nerobim caviky. Ale to bude na cele poobedie minimalne. Chce vsetko vypratat, rozobrat stare police, menit ich za nove, vsetko naspat... no, ale kedze som nepokosila, lebo to z nejakeho mnou nepochopeneho dovodu mal byt krok jeden, tak sa nedeje nic. Ja som doma, upratujem skrine prave detom.

laila22
28. máj 2023

Veď pán manžel nech robí po vonku, to od teba potrebuje aby si ty kosila a upratovala garáž? On tiež umýva kúpeľňu, wc, žehli?

stanulienkat
28. máj 2023

Kokooos...deti cely den prec a oni chcu kosit.😁 Si mala na neho hola skocit. Hned by sa mu odnechcelo kosit.😁

autor
28. máj 2023

Hej, nema problem umyt kupelnu, zachod... akurat mu to nikto neukoluje. Eovnako ako ja inokedy bez problemov chytim tu sproatu kosacku.

simca06022011
28. máj 2023

za tu dlhu hadku, ste mohli pokosit po ranajkach a potom si vylozit nohy.
Ale teda chapem, otrvauje to a duplom s tou prerabkou garaze z nicoho nic :DD ja v nedelu napr. neriadim, varim obed, chystam si veci na dalsi den, max si pozehlim ak nahodou treba, alebo poperiem popri vareni. Toto vidieranie s odstartovanim prace, poznam. Rovnako ako ty, to ignorujem. AK si chce upratovat garaz, nech sa paci. Ja napr. poriadok udrziavam, ak si narobi bordel nech si riadi moj chlap. U nas som navrhla, police, drzhiaky na bicykle atd, nechcel ani pocut, do naradia sa kope, spina je pomedzi to.. ani by ma nehlo vykladat a upratovat to (ano kedysi nainve som to robila.. potom som prestala). Jemu sa proste nechce zacat, tak zacne vidierat a dokonci to vetou, ze som mu pokazila naladu teraz neurobi nic a to vsetko lebo ja som neurobila co on chce :DDD tak som mu na dalsi den nachystala moj zoznam co ma robit, na dalsie tyzden tiez. ani prostom nepohol. Hadky mierne ustali musim povedat. On tiez neskace ako piskam, veci rozrobenych ma milion.

marca12
28. máj 2023

Aj take dni su. Ja mam kosenie napr. ako relax. Ved to nie je tazka praca. Ale veru,ked sa mi nechce,tak sa mi to zda ako najhorsia praca na svete 🤣 ta trava tak narastie,ze ti ju kosacka nezoberie,zle sa potom kosi. Mozno preto chcel,aby sa to uz dnes pokosilo. Ale mal to teda kosit on a tebe dopriat relax.

autor
28. máj 2023

Hej, inokedy je to relax. Ale dnes, varit nebolo treba, prat, deti zabavat, nic. Mohli sme mat nohy hore, alebo ist von. Nie, dnes treba prevratit garaz hore nohami a vadit sa. A nakoniec porobene nebude nic, lebo odisiel het.

autor
28. máj 2023

Sproatost je to jak mraky. A teraz ja tu sedim, a rozmyslam, ci som mala radsej drzat hubi a krok, kosit a pachtiť sa na tom slnku a nebola by zvada, alebo co. Alebo ci sa mam ospravedlnit. Ale tas, za co?

zuzinka888
28. máj 2023

Naucte sa v nedelu oddychovat. Potrebuje to hlava, aj telo. Ja maximalne v nedelu zapnem mycku ked dovarim inak nic. Bud vylet, navsteva alebo lenosenie a hra s detmi.