Tajomstvá verzus hovorenie si všetko

mahmulienka
26. nov 2012

ahojte babizne, zaujimal by ma vas nazor na 'tajomstva'. ja osobne som toho nazoru, ze kazdy (nech je uz v akomkolvek super idealnom vztahu) mal mat aj nieco svoje, nieco pre seba. narazam vsak na nesuhlas manzela s tymto mojim postojom, velmi mu vadi, ked zisti, ze nieco som mu nepovedala - samozrejme, nehovorim o informaciach markantneho vyznamu pre vztah ci rodinny zivot.
ako je to u vas? hovorite si s manzelom / partnerom vsetko? ak nie, co su vacsinou veci, s ktorymi sa radsej nedelite?
vdaka 🙂

sisaha
26. nov 2012

@mahmulienka 😀 urcite nepozna do bodky celu moju minulost, vratane pubertalnych preslapov. A v sucasnosti? Nevie, kolko som za co utratila, kedy minam na kozmetiku, kadernika, handry... 😉 Ale nehovorim mu ani to, co mi prezradi kamoska napr o jeho kolegovi, kamaratovi....Urcite tajomstva si nechavam pre seba...

trinka
26. nov 2012

@mahmulienka srdce ženy je ako hlboký oceán plný tajomstiev... 😉 Tak to vždy bolo a asi aj bude... Ja sa manželovi nezdoverujem s každou myšlienkou, pocitom... príde mi to zbytočné... myslím že by to nepochopil.... 😉

majuskacechova
26. nov 2012

@sisaha presne tak. co nevie, to ho netrapi 😀 😀

sisaha
26. nov 2012

@majuskacechova cim je zena pre muza tajomnejsia, tym je pre neho zaujimavejsia...🙂 Muž neoceni ženu, ktoru ma ako prečítanú knihu, ked vie, kedy menstruuje, kedy si holí nohy..Jemu treba niektore veci davkovat postupne, nenasilne, nenapadne a niektore pre istotu vôbec...

simca06022011
26. nov 2012

Co nechcem, nepoviem... 🙂 niekedy poviem a potom je zle :P
Inak som sa naucila, ze cim menej zlych veci z minulosti vie o mne, tym lepsie.. a pre partnera je skoro vsetko zle. Potom ked je na stole nejaka hadka alebo daco, zacne taketo somariny z minulosti davnej (a casto ani nie spolocnej) vytahovat....

bubelko
26. nov 2012

@mahmulienka ak je to dolezite, porozpravame sa, ak je to zaujimave, poviem mu, ak je to vesele a moze ho to pobavit, tiez. ale nehovorime si vsetko. ani on mne, ani ja jemu. naco aj. ved by sme mali hlavy ako melony 🙂

mirka1308
26. nov 2012

@mahmulienka neverím, že tvoj muž ti všetko o sebe povie, načo myslí, po čom túži a tak podobne 😕
tiež môjmu všetko nevešám na nos

@simca06022011 a mne sa to tiež už stalo, niečo vedel a potom bol múúúdri jaj aj s chlapmi!!
Bez nich zle a s nimi niekedy ešte horšie 😀 😀
Treba nájsť niečo-možno nejakú hranicu, mňa by napríklad mrzelo, keby mi tu ospevoval akú mala jeho predchádzajúca hebkú pleť, zvlášť keď ja ju nemám! 😝 😝
Radšej sa na detaily z jeho minulosti nepýtam 😕 😅

alka221
26. nov 2012

tiez zastavam nazor, ze kazdy ma mat to svoje, 😉 poviem mu iba to co uznam za vhodne, su veci,ktore viem,ze nikdy nepochopi, to nevytahujem,to je strata casu 😀

mahmulienka
autor
26. nov 2012

no som rada, ze v tom nie som sama 😀

lujza123
27. nov 2012

@mahmulienka jasne ze treba mat svoje tajomstva..teda ehm tajomstva..proste ako to tu uz niekto pisal nemam potrebu sa zdvoverovat s tym kolko penazi oplieskam za handry, pripadne doverne informacie aj od spolocnych znamich..ked to povedali mne a nie nam tak asi mali dovod

digysa
27. nov 2012

@mahmulienka urcite mu vsetko nehovorim....

andrejka1983
27. nov 2012

@mahmulienka určite mu všetko nehovorím,a isto ani on mne.....jednak že častokrát aj zabudneme, ved sme iba ludia ktorý maju toho kopec na práci tak sa aj vela zabudne, ale aj iste tajomstvá by mali ostat ukryté, potom by už preedsa neboli tajomstvami..... 🙂 respektíve su veci, o ktorých sa nebaviť alebo spôsobom vhodným na danu citlivu tému 🙂

kabelka11
27. nov 2012

@mahmulienka iste veci si riesim sama so sebou a mojho muza do toho nic,som si ista ze je to aj opacne

wena
27. nov 2012

My si s partnerom hovoríme všetko, t.j. všetko čo považujeme za dôležité.
Nemáme pred sebou žiadne tajomstvá a ani si neviem predstaviť aké tajomstvo by som mala mať.
.
Jasné, že mu nehovorím každú blbosť čo sa mi počas dňa stala, ale neexistuje nič čo by som sa mu hanbila, nechcela alebo bála povedať.
U neho je to takisto.