Ahojte baby.
Pisem sem,lebo si uz fakt neviem rady a neviem co mam robit.
Zalubila som sa do muza ktory je starsi o 20 rokov a je rozvedeny.
Vek mi samozrejme nevadi,pacia sa mi starsi muzi.
Problem je ten,ze On uz dalsi vztah nechce a nechce sa viazat.
Preto su nase stretnutia tajne,aj ked zopar ludi uz o nas rozprava.
Ked sme spolu sami vsetko je take pekne,dokonale a vo vsetkom si rozumieme.
Boli ma ze nikdy s Nim nebudem moct ist von,drzat Ho za ruku a len tak sa prechadzat.
Velmi Ho milujem,a nedokazem sa Ho vzdat,no na druhej strane mu nechcem robit matrac,aj ked milovanie s Nim je nadherne...
Co robit???
V prvom rade si prestan klamat - nerozumiete si vo vsetkom a nie je vsetko dokonalne ked ste spolu (ako pises). Uz len preto, ze on nechce vztah a ty ano. Tym ti dal jednoznacne najavo, ze ta proste nechce, aj ked to znie kruto.
Moja rada - cim skor s nim ukonci akykolvek kontakt. Uz ziadne "kamaratske" sms, ani stuchania na FB, ani placlive a vycitave telefonaty. NIC
Cim skor sa od neho odstrihnes, tym skor sa pohnes dalej. (aj ked to mozno bude trvat aj rok kym nanho ako-tak zabudnes).
Sama vies, ze tento vztah nema zmysel, tak ho ukonci. A netyranizuj samu seba
@baska33 20 rokov uz je podla mna dost vely rozdiel na to, aby si clovek zvazil, ci to stoji za to. Vsetky tie problemy, prekazky, otazky praktickeho zivota.. Laske sa neda rozkazat, ale ak on nechce vztah, ty mu chtiac ci nechtiac ten matrac robit budes. Ako by ste riesili deti? Buducnost? Ty budes mat 45, on 65. Ty na vrchole svojho dospeleho zivota, on dochodca.
Milovanie je krasne teraz, o 15 rokov to moze byt vsetko ine.
Su take vztahy, aj s takymto vekovym rozdielom, vzdy je to ale o tom, ze sa niekto niecoho doleziteho vzda. Tvoja volba, ci si ochotna.
vysrat sa nanho. Ak nema objektivne dovody...a rovno aj keby ich mal, ak by ta lubil, bol by s tebou, so vsim vsudy. "Nechce dalsi vztah" je vyhovorka, keby ta miloval, tak sa inak snazi o to, aby si bola stastna.
Ak sa s nim rozides, bude to boliet ako svina, ale cim dlhsie to budes odkladat, tym horsie, a uteka ti cas...zasluzis si lepsie, nerob zo seba rohozku.
@baska33 Joj.. prepac, ale ked chlap povie, ze nechce ziadny vztah, tak to znamena, ze ho nechce iba s tebou. Je to proste chlapska vyhovorka, aby ta neranil a ponechal si ta do postele ako zadne dvierka.
Ked pride taka, z ktorej bude naozaj cely paf, tak bude chciet vztah a je to jedno v akom zivotnom obdobi bude.
Sorry, ja viem, ze je to hrozne sklamanie :/ Aj ja som si tym presla a prezila som to, aj ked som smutila dlho. Teraz mam super chlapa, manzela a je nam fajn. Takze sa to da.... drzim palce....
@baska33 a nechce ta skor iba vyuzivat na sex a akoze ti hovori, ze s tebou a nikym nechce nic mat? Pretoze, chlap nech ma aj 70, na vztah nezanevrie.
Myslim si, ze si pre neho dobra iba do postele a nechce si s tebou robit na verejnosti hanbu, tak ti povedal takyto drist a ty si to zjedla
A si si ista, ze je naozaj rozvedeny? Ved on sa uz nemusi chciet dalej viazat, ani sa zenit, ani mat dalsie deti, ale vyjst s tebou na ulicu, medzi ludi snad moze, nie? Ked je slobodny a nema co tajit, nevidim dovod, pre ktory by ste spolu nemohli ist do kina, do baru, do restauracii, alebo len tak sa ruka v ruke prejst po meste a vecer si zazelat dobru noc a ist kazdy do svojho bytu, bez viazania, bez slubov o vecnom zivote....jedine, zeby to s tym jeho rozvodom pravda nebola. V tom pripade by som chapala, ze sa skryva. ale kdesi som uz tento problem citala a myslim, ze si tam pisala, ze je sefom v nejakej firme, kde ty pracujes, cize tvoj nadriadeny, preto sa s tebou nechce ukazovat na verejnosti. Cize si z teba robi tajnu milenku, lebo sa bud hanbi, ze si zacal s nejakou podriadenou, alebo ma aj inu, vyssie postavenu druhu milenku, pred ktorou ta taji, mozno je vas viac. Tak ci tak sa k tebe sprava nekorektne a dost ponizujuco.
asi rozvedeny nie je len si uziva iank naco byt v utajeni...a ty si mu dobra len na sex...mlada zalubena zabka dobre podvihne ego...
a co mas robit? bud budes nadalej zalubena naivka a sluzit mu ako matrac, alebo prejavis sama voci sebe trochu sebaucty a skoncis to, aj ked to bude boliet kedze si zalubena...ale ver mi on ta nelubi, ...
@mamulka211 tiež si myslím, že je alebo trošičku ženatý, alebo nie je ženatý, ale má možno vo výhľade niekoho a nemieni si na krk zavesiť o dvadsať rokov mladšiu ženu, lebo si uvedomuje to, čo ona nie, nechce sa s ňou pretŕčať, čo ak o pár mesiacov príde niekto, kto mu za ten vzťah stáť bude? Potom môže milú naivnú poslať kade ľahšie, povedať jej, že žiadny vzťah spolu nemali a dovidenia.
@baska33 ak ti stačí, že s ním spávaš, teda ak nechceš vzťah ani ty, ale v posteli vám to klape, tak s ním kľudne spávaj. Ale zabudni na to, žeby z toho raz mohlo byť niečo iné. Ten muž s tebou ako s partnerkou nepočíta, iba je pre neho jednoduchšie mať teba, ako si za sex platiť. Tvrdé? Asi hej. Ale napadlo ťa, prečo nemôžete chodiť spolu von? Prečo sa nemôžete držať za ruky, ak nie je ženatý, ani vo vzťahu? Si si istá, že je rozvedený? Určite by som nerobila matrac mužovi, ktorý so mnou do budúcnosti nepočíta, nepredstaví ma svojím známym, svojej rodine, cítila by som sa ponížená, ako keby sa za mňa hanbil, ako keby nechcel svetu ukazovať dočasnú milenku, ktorú raz vystrieda niekto, a kým nebude mať problém sa držať na ulici za ruky. Skús s ním prestať spávať, povedz mu, že ak nechce mať vzťah, ostanete teda kamaráti, ale bez intímneho vzťahu a uvidíš, či to bude stále medzi vami také úžasné.
@timea7 😀 ked je len "trosicku"zenaty tak to nevadi 😀
@mamulka211 tiež som si to myslela 😀 😀 😀 😀 😀 to vieš, trošku ženatý, to je ako trošku tehotná.....
:D Čo povedať.... ženičky, nezáviďte. Ja mám mladšiu ženu, je to super. Kolega má ženu dokonca výrazne mladšiu a sú šťastní. Je sranda, ako sa v takýchto diskusiách vyroja ženy plné rečí o nevýhodách vzťahu s "dedom" a v diskusiách o vzťahu s mladším chlapom často tie isté ženy vravia "choď do toho".... Pre mňa ide o závisť.
PS - nie sme všetci vlci, čakajúci len na to, aby mohli zneužiť úbohú ženu... Nie sme všetci sviniari, ale z tejto zábavnej stránky mám občas taký dojem. Možno sa ten jej fakt nechce viazať, to predsa neznamená, že je tajne ženatý alebo čo.
PPS - Dievča, choď za hlasom svojho srdca, ale tajnú matrac mu nerob. Nevidím dôvod, prečo by sa rozvedený chlap mal hanbiť za vzťah s mladšou. Skôr by mal byť hrdý. Tak nech sa za Teba nehanbí... Good luck 🙂
@mike_bassett hmmm, dnes som bola u mojich rodicov, a teraz ked toto citam, neviem si predstavit byvat, zit a zdielat postel s muzom vo veku mojho otca.
Nebudes stale "mlady" budes mat 65 aj 70 a 50tnicky dnes behaju po diskotekach.
@natalka13 50 dnes nahanaju 30 tnikov
@baska33 ja by som vek nevidela ako veľkú prekážku, skôr by mi vadila jeho "super" vypočítavosť: vzťah nie, ale sex áno. Toto by sa mi fakt hnusilo a je od neho hnusné. Vie, že ho miluješ a on si vypočítavo berie len to, čo mu vyhovuje. Práveže muž by mohol byť pyšný, že ho chce o 20 rokov mladšia žena a je dosť divné, že nie je ochotný s tebou vyliezť normálne medzi ľudí. Niečo mi tu nesedí.
Neviem, ako hlboké sú tvoje morálne zásady, ale raz keď ti spadnú klapky z očí, sa možno budeš cítiť v tomto vzťahu ako využitá žena...
@mike_bassett to nie je o zavisti, tiez mam manzela starsieho odo mna nie sice 20rokov ale vyrazne starsieho, ale moj uz teraz manzel sa nikdy ku mne nespraval ani len v case stretavania ako tuto k dotycnej.... cize na tajnasa a len za jednym ucelom.... a viem ze som to bola skor ja kto sa najprv stretaval inkognito tak aby o tom nikto z blizkych nevedel, lebo som si sama nebola ista...tym ci chcem vztah alebo len mi bolo s nim v tom danom obdobi fajn...
@mike_bassett no pozor, pre teba je mladšia žena super, ale je to aj pre ňu? A bude aj o dvadsať rokov? Alebo ťa vymení za mladší model? Ja osobne si veľmi nedokážem predstaviť vo svojom veku muža staršieho o dvadsať rokov. To ako na čo by mi bol starý dedo? By som si potom mladšieho hľadala 😎 😎 😎 😎 A že závidíme? Si normálny? Čo sa dá závidieť žene, ktorej muž povie, že vzťah neplánuje, ale spať s ňou spáva? Ja osobne by som nechcela ani mladšieho muža, mne to vyhovuje tak, ako to je, partner je starší o štyri a po roka. Podobný štýl trávenia voľného času, podobné názory, nie riešiť, že ja by som s išla rada preháňať na korčuliach po hrádzi a on kŕmiť holubov a spomínať na mladé časy 😀
@mike_bassett Halo pane, zavideli by sme jej skor nabudeneho svalnateho vykonneho krasneho mileho nezneho chapajuceho galantneho mladeho milenca, ako o 20 rokov starsieho rozvedeneho chlapika, ktory si evidentne rad a najma zadarmo uziva.
@mike_bassett ja som tiež vždy mala starších frajerov, a môj manžel je odo mňa starší o 11 rokov, ale fakt 20-ročný rozdiel je už vek môjho otca a to si neviem predstaviť rodinné stretnutia. Dvaja rovnako starí chlapi- jeden otec a druhý manžel, divné 🙂
@mike_bassett a o kolko je mladsia a kolko rokov mas ty?
@baska33 ja som toto zazila,ked som mala 21 on mal 42. tiez na zaciatku nechcel ziadny vazny vztah ,nielen so mnou ,ale so ziadnou zenou. nakoniec sme spolu prezili 7 nadhernych rokov. dnes ho chapem-mal strach z vekoveho rozdielu,z toho co povedia ludia -(zacalo to v roku 1989, vtedy bola ina doba... ) , strach ,ze sa zalubim do niekoho neho, paradoxne si ymslel on ,ze ja to nemyslim vazne a ze sa chcem len zabavit... nas rozchod bolo vlastne velke nedorozumenie ,ktore sa ale vysvetlilo az o par rokov ,len vtedy som ja uz bola vydata za niekoho ineho a aj on bol uz v inom vztahu... ale ten smutok z toho,ze keby sme si boli vsetko vysvetlili hned v nas ostal . milujem mojho manzela, ale moja velka laska bol on a ja som bola jeho. hoci na zaciatku to vyzeralo len na kratku aferu.
Hm, vekového rozdielu by som sa nebála, i keď to nie je med lízať - treba sa zmieriť s tým, že zostarneš sama, resp.si budeš hľadať nového partnera v dôchodkovom veku...
Ale jasným signálom je, že sa tvoj milenec nechce s tebou ukazovať na verejnosti....to je pre mňa neprípustné. Teraz, v období zamilovanosti by ťa mal "na rukách nosiť" a nie sa s tebou zamykať 🙂
Držím palce...
Ty máš škôlky rokov? 20 ročný rozdiel dost vela