Synove fotky na internete

li2
23. jún 2023

Ahojte, chcem sa poradiť. Mám 3 ročného syna, ktorý v rodnom liste nemá uvedeného otca. Ten ho síce príde možno 2 krát do roka pozrieť ale nedáva mi ani jediný cent... Zvykne mi občas napísať email, že by chcel nejakú fotku ako uz narástol, no zistila som, že na instagrame vytvoril účet, so synovim menom a profilová fotka je tá, ktorú som mu posielala na email. Pritom ja vôbec nedávam synove fotky na internet. Neviem či existuje nejaká možnosť ako mu zabrániť v tom, aby bez môjho súhlasu vešal synove fotky kade tade po internete....

zuzinka888
23. jún 2023

No uz mu ziadnu neposlat.

mandzula
23. jún 2023

Je to jednoduche, ziadne mu nedat.

gubcikova
23. jún 2023

Nahlásiť účet na Instagrame a neposielat fotky

ruxandra
23. jún 2023

Ked ti nedava ani cent, naco mu tie fotky posielas vobec?!

syslik81
23. jún 2023

a skusila si mu to povedat? normalne mu oznam nech ucet vymaze inak uz fotky neposles.. inak fotky moze postovat - dala si mu ich dobrovolne a je aj on otec-aj ked nie na papiery ... otec mojej dcery ju vidi 2x do roka narobi si milion fotiek ako otec roka a tym to hasne...ci fotky niekde dava netusim - nesledujem ho nemam ho ani na fb nic ...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
23. jún 2023

Profil nahlasit, oficialne to nie je jeho dieta...

koniarova
23. jún 2023

Čo takto sa s ním normálne porozprávať,? Ako dvaja dospelí ľudia, bez ohľadu na to, čo je a nie je zapísané v rodnom liste. Je to jeho otec. Ty si mu ho vybrala.