Syn so mnou nekomunikuje

1. jún 2020

Mám problém... Alebo skôr sa chcem vyžalovať. Môj syn so mnou nekomunikuje. Ja viem ublížila som mu a hrozne mojim správaním k nemu a jeho vyvolenej ale nemyslím si že to bolo také vážne aby so mnou prestal zo dňa na deň komunikovať odsťahovať sa a nedať o sebe vedieť prípadne sa ani neozvať. Nereaguje na správy a ak áno tak sporadicky na hovory tiež nie nestavi sa ani domov a neviem čo je s ním. Myslíte že to prejde? Urobila som hrozné veci ale toto som si nezaslúžila nikomu neprajem takto trpieť

jaass
1. jún 2020

Čo si mu urobila? Ako si mu ublížila?

solange7
1. jún 2020

Dobry den, nebudem vas sudit, ale mozno by ste mohla predostriet, co presne sa stalo. Na zaklade toho, vam mozem ja a ak sa pripoja aj ostatne zeny poradit, ako citlivo situaciu dostat opat do normalu.

autor
1. jún 2020

@solange7
@jaass
No nespravala som sa k nim zrovna príkladne to uznávam bolo veľa problémov a veci ktoré mi prekážali na jeho kamarátke a ako no vycítil to a asi počul aj nejaké rozhovory kde sa o nej nie celkom pekne vyjadrujem a podobne potom tam boli rôzne konflikty ale to bolo všetko kvôli nej keď ju nemal bolo všetko v poriadku a kým so mnou komunikoval nemala som mu čo vytknúť ale potom keď som mu vykricala pár veci tak akoby udrelo a žiaden náznak rozhovoru komunikácie núka bodov predtým som s nimi mohla ísť povedzme na túru hocikde ale teraz iba sami sami a mňa ti mrzí ako to dopadlo

solange7
1. jún 2020

A je ona tak zla? Alebo ci to na nej vadilo? Ak si ju castovala v jej nepritomnosti nejakymi vulgarizmami (nezaujima ma akymi) muselo to mat nejaky dovod. Bez toho nebudem vediet pochopit situaciu a tak ti poradit. Ak rozumies co tym myslim...

solange7
1. jún 2020

Prepac, este doplnim, nazyvas ju "kamaratka" a v original dotaze "vyvolena". Nieje to nahodou normalne regulerne jeho partnerka?

autor
1. jún 2020

@solange7 áno partnerka
Išlo o to väčšinou ako sa správala ako malé decko musela sa po synovi vešať potom keď sa jašili pišťala stále sa niečím musela chváliť ale nikdy nie tak naschvál ale akože na oko nech závidím nech sa cítim zle , hlavne aby som ich počula alebo keď som upiekla koláč ani ho odo mňa nechceli radšej si kúpili , potom už odo mňa syn nechcel ani pohár vody doslova , ja som sa o tom zdôverila mojej dcére a asi to započul ako sa nepekne o nej vyjadrujem tak je zle alebo ho využívala chodil pre ňu večer do práce akoby nemohla ísť autobusom a keď som niečo potrebovala ja tak zrazu nemal cestu do mesta alebo mi povedal čo nejde jeho brat veď on má tiež auto s mojou dcérou už potom tiež prestal komunikovať no neviem si rady

kittykat22
1. jún 2020

no co, stalo sa - stalo. Ale ludia odpustaju, ked vidia, ze to ma zmysel. Kedze ty si po nich stekala neviem kolko xy tyzdnov/mesiacov/rokov (dufam, ze nie) tak teraz nemozes cakat ze ty 2x napises prepac, a hura vsetci sa postavia na hlavu. Tak ako si dlho ublizovala, tak je cas dlhodobo spravat sa slusne. Je dobre, ze syn spravil co spravil - pretoze si si zjavne uvedomila, ze sa spravas velmi zle. Napis synovi, ze si si uvedomila svoje chyby, a rozhodla si sa, ze zmenis svoje spravanie. Uz nebudes robit synovi napriek, nebudes ziarlit, ani sa k jeho partnerke nebudes nespravodliva a zla. Bolo by dobre, keby si sa nielen impulzivne rozhodla k tomu kroku, ale vnutorne ho aj prijala. Je to dospely muz a uz ta nepotrebuje 🙂 Tak to chodi. Mas dieta, vychovas a to dieta si potom zalozi vlastnu rodinu. Potom uprednosti svoju partnerku pred svojou vlastnou matkou 😀 A tak je to spravne 🙂 Ak budes mat stastie, coskoro budes mat vnuca. O to sa mozes s laskou starat, rozmaznavat ho a uzivat si to 🙂 Namiesto mami, budes pocut babi. To by vobec nebolo zle, co myslis?

autor
1. jún 2020

@kittykat22 on je veľmi hrdý a možno by mi odpustil skôr ale myslím si že z jej strany tam je manipulácia že sa jej boji a nechce jej robiť naprieky alebo ako to mám povedať môj problém ale je v tom že keď ma ona hocičím vytočí tak moja dcéra ma vždy vypočuje a zdoverim sa jej takisto aj môj druhý syn aj môj brat všetci ja to nedokážem držať v sebe veď doteraz sme mali dobrý vzťah ale už teda asi polroka celé zle

autor
1. jún 2020

@kittykat22 na to sú ešte mladi

solange7
1. jún 2020

To vidim na materinsku zavist. Nehnevaj sa, ale ist po priatelku, do ktorej je zamilovany do prace nieje nic zle. Moj muz po mna chodil vzdy. A ak nahodou syn nemal cestu okolo, a nemohol skocit po teba, nemala si si to tak brat. Ani to s tym kolacom, co ak nemali chut? Nieje na tom nic zle. A ako vies, ze ked sa jasili, pistala aby si to ty pocula? To je trosku zvratene, mna by to ani nenapadlo ako mladu nevestu, súperiť s matkou mojho partnera. Vies, ona ziskala lasku a co si ziskala ty? Vlastne si stratila. Teda aspon ja to tak vnimam, ze mas pocit, ze si stratila syna a zaujala si svoj nazor voci zene, ktora ti ho uchmatla. Skus to brat tak, ze si ziskala nevestu. Hlavne nerob take tie maniere, se si budes na syna narokovat. Ked uz zduchol, tak teraz musis byt kludna, zachovat pokoj a snazit sa z toho vykorculovat neutralne. Nadviazat znovu kontakt a ukazat sa ako dobra zena. Kolko maju mladi rokov?

pribinak
1. jún 2020

No nič, odlož hrdosť a pýchu a chod sa synovi a “kamarátke” či “vyvolenej” ospravedlniť.
Či to bolo alebo nebolo take hrozne, posúdia ini, nie Ty.
Od toho je mladosť - pochabosť a zamilovanosť aby na seba pistali a hádzali sa po sebe.

Vieš, ty napíšeš pár správ a čakáš že všetko bude ok? No nebude. Ty si ho zranila, on si ju vybral a ty si ju dehonestovala. Musíš byt trpezlivá a len dúfať, že oni nebudú ješitní tak ako si bola ty

Vidíš, v ďalším príspevku uvádzaš že je to určite manipulácia z jej strany. Uznaj, neznášaš ju, že? To až tak kričí z teba
Že syn sa jej boji? Čo in má 4 roky a ona je pes baskervilsky? Vieš, najskôr buď úprimná k sebe, inak každý vycíti že zo všetko nemyslíš vážne

kittykat22
1. jún 2020

A sme doma. Ty na nu ziarlis 😅 Este ju aj osocujes a ociernujes 😂 Syn ta ignoruje preto, pretoze svoju partnerku miluje, a chce s nou ostat. A ty, to musis prijat 🙂 Ziadne, ze ona je taka a makova - je to partnerka tvojho syna a ty sa k nej budes spravat s repektom a uctou ako ona k tebe. A este spravis 2 kroky extra, pretoze ju mas v rodine. Tak to zial chodi. Napisala si sialene veci, a mna ani neprekvapuje ze ta nechcu mat v blizkosti 🙈 Ak chces syna spat, tak musis prijat partnerku - to je podla mna to, co si stale nepochopila 🙂 Je velmi pekne, ze si rozumies so zvyskom planety, ale ak chces syna, tak si budes musiet zacat rozumiet so zenou ktoru miluje.

pink_lady
1. jún 2020

uz len to, ze ti vadilo ze chodil pre nu do roboty a sak mohla ist autobusom...prepac, za svokru by som ta nechcela...a namyslat si ze sanenapadne chvali aby si jej zavidela, no pomoc.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
1. jún 2020

Dufam, ze nemas vysoky tlak. Pretoze si myslim, ze tu su same nevesty a manzelky, a ty za to co si tu napisala dostanes dobru nakladacku 😅🙈

pink_lady
1. jún 2020

mladí = kolko rokov?

0kristina0
1. jún 2020

Klobuk dolu pred tvojim synom. To sa tak casto nevidi, ze si chlap zastane partnerku. Sama priznavas ze si im ublizila a aj napriek tomu si myslis, ze si taketo spravanie nezasluzis. Ja ti nieco poviem, zasluzis si ho ked sa nevies vpratat do koze. Ziarlis na vlastneho syna, uvedomujes si to? Co s nou chces superit? Ze sa po nom vesia a podobne veci, ved su do seba zalubeni, co maju od seba sediet 2 metre? Ty dobra svokra nikdy nebudes, lipnes na svojom synovi. Potom sa svokry cuduju ze ich nevesty nemusia a preco by aj mali ked vam na nich vadi kazdy prd. Ake spravanie teraz od nich ocakavas? Ty si ju ohovarala, hovorila si o nej nepekne veci a cakas co? Ak chces mat so synom pekny vztah tak sa ospravedln jeho partnerke a zacni ju akceptovat.

solange7
1. jún 2020

Juj zena, naozaj, citaj co tu pisu ostatne baby pretoze sa mozes o par rokov spoznat v skupine "Ach ta svokra..." Nenavist plodi len nenavist. Skuste sa trochu spoznat, hlavne netlac na pilu, teraz to uz musis len nejak vyzehlit. A netahaj do toho dceru, resp nevtlacaj jej svoje nazory, lebo este mlada nevesta znenavidi aj svagrovu. To je pekelna kombinacia.

karolinakr
1. jún 2020

Moja mama tiež neznáša zaťaa; ale robí to diplomaticky.Do oči mu nič nevravi, len sa vždy zasmejeme na jeho výrokoch..

autor
1. jún 2020

@solange7 oni majú ledva po 20 obaja syn pracoval na dobre platenom mieste aj v zahraničí a ona sa iba priživovala chodili na výlety do reštaurácie a syn to cvakal

autor
1. jún 2020

@solange7 ja som ju kedysi mala veľmi rada ale to sa zmenilo začala byť veľmi zlá a myslím si že ju tiež nemá rada

autor
1. jún 2020

@0kristina0 no ale zase hovorila som len pravdu a veci ktoré reálne robila a hnevala ma nimi a chválila sa naschvál nech závidím ako sa dobre majú čo všetko videli čo zažili a pod no kto to má počúvať

karolinakr
1. jún 2020

V zahraniči je tolko žien, čo sa priživuju na mužovi nepracuju, poznam 3.Ked to tomu chlapovi nevadi...
Tak povedz aspoň synovi, nech šetri a má sporenie, aby si mala dušu na mieste

autor
1. jún 2020

@kittykat22 asi si už nikdy rozumieť nebudeme o ňu nejde ja chcem len dobrý vzťah so synom a hnevá ma že nič odomňa nechce nezaujímam ho ako aj povedal že prečo sa starám do jeho života keď on sa nestará do môjho no akože pekné od neho ja čo som ho vychovávala starala sa a toto zrazu povie

autor
1. jún 2020

@pribinak bojí sa aby sa nenahnevala ona sa vie odut ako malé dieťa a potom nič nerobil iba rozmýšľal ako si ju udobriť

nistika
1. jún 2020

tak to je vrchol..nielenže ti ukradne syna, ešte sa má s ním aj dobre???

autor
1. jún 2020

@karolinakr ona pracuje aspoň že to

nistika
1. jún 2020

ale inak táto celebrita tu už bola...sa stavím že to je tá istá, čo robí synkovi desiatu do práce len pod anonymom

autor
1. jún 2020

@nistika ona sa má veľmi dobré sama to vyhlasuje

solange7
1. jún 2020

Kto ma pocuvat, ze sa mali dobre? Ved im dopraj nech sa maju dobre preboha, co maju robit? Nech si uzivaju, cestuju, chodia ked na to maju. O com by mal byt zivot v takom veku? A zase citam, ze ti zalezi len na synovi a na nej nie. Tak chces to teda vyriesit ci nie? Lebo nevybrala si si dobru cestu.