Syn mi vyčíta, že kvôli mne otec odišiel

21. júl 2024

Jeho otec to tak vždy uhrá, že kvôli mne od nás odchádza akoby som to mala malo ťažké so synom. Syn je škôlkar a ťažko znáša tieto manipulácie. Ako by ste to riešili?

menojejedno
21. júl 2024

Syn vo veku škôlkara si ešte nevie vyhodnotíť v hlave situácie a problémy dospelých, asi pomôže len dokola vysvetľovať, že keď sú dvaja dospelí nie vždy majú rovnaký názor a keď sa pohnevaju tak je niekedy lepšie keď si od seba oddýchnu načas . A určite by bolo dobré , ak sa teda dá porozprávať sa aj s otcom, že keď je problém nech si to riešite medzi sebou , nie cez syna prenášať negativity na toho druhého, že to ťažko prežíva malý .

autor
21. júl 2024

@menojejedno dookola som to ex vravela. On sa naschval poháda s cieľom pošpiniť ma pred synom. To je aj dôvod prečo je ex. Ja navyš od neho, dieťaťu na otca nič zlé nevravím. Mňa už samo dieťa začalo odmietať, hlavne po travení času s ex. Syn mu opakovane prezradil, že mu otec povedal na mamu, že je zlá, kričí, vypytujú sa syna či sa ma bojí a syn sa už dostal do amoku a krical že sa ma boji a mám ísť preč.

kristinapetronela
21. júl 2024

Ach to je netvor nie otec ....no nič len vysvetľuj .syn za to nemôže. Držím palce nech s tým ex čo najskôr prestane