Syn má nevlastného brata v pubertálnom veku

deana100
19. júl 2022

Neviem čo si mám myslieť môjho muža syn má 16r pubertalnom veku lenže keď príde k nám absolútne nejde k nášmu 5mesnacnemu synovi nedôjde ho ani pozrieť nič nerozumiem kde sa stala chyba.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
19. júl 2022

co chces od 16rocneho pubertiaka ktory pride k "macoche" aby sa este aj s vasom dietatom zapodieval... (toto je myslenie pubertaka, nie moje) takze takto to asi vnima on, neries, casom si k nemu vytvori hadam nejaky vstah ked bude starsi

beata_k
19. júl 2022

@deana100 Ty si vazne myslis, ze 16 rocneho zaujima babatko?

miadi
19. júl 2022

Puberta .. babatka ho nezaujimaju teraz skor baby.. Neviem co cakas ze ho bude kocikovat? Ci mojkat?

mikadooo
19. júl 2022

@deana100 fuuu však je pubertiak, to fakt chcete od neho, aby bol namäkko z bábätka? 16 ročný chalan? Podľa mňa máš prehnané očakávania, správajte sa k nemu normálne a nerieš to, možno sa tak správa just, práve preto, že to moc prežívaš.

karhu
19. júl 2022

chyba je v tebe, tvoje predstavy a realita sa nezhoduju
co robis TY pre to aby si si toho pubertaka, ktoremu si "ukradla" otca naklonila?

060106
19. júl 2022

Ked som teraz uz z manzelom zacala moj syn mal 6 rokov teraz ma 16 a nasa dcerka neceli h 11 mesiacov a musim ti povedat ze narukach ju este nemal hracky jej da len ked poviem nech jej ich pozdviha a postrazi ju len na rozkaz tak tiez len dufam ze si k sebe naju cestu a budu sa lubit lebo mala na brata kuka ako na boha 😁 ale toho mojho pubertaka zaujmaju ine veci a nie sestricka

patka06
19. júl 2022

Nikde sa nestala chyba, pre 16 ročného chalana je bábätko nezaujímavé - aj keď je to jeho brat.

mala_zabka
19. júl 2022

16 ročného zaujíma či funguje Wifina, nie uplakané dieťa. Nebuď citlivka

panelacikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
19. júl 2022

Moj otec ma vlastneho brata stasieho o 18rokov a vlastnu sestru starsiu o 16rokov. Jeho vlastny brat ani po 66rokoch nevie mladsiemu bratovi odpustit, ze sa narodil, uz je ujo asi aj senilny, naposledy sa vyjadril, ze ho neznasa odkedy sa narodil 😂😅. Nie su s bratom v kontakte ani na sviatky, narodeniny, iba na pohreboch sa stretnu. A to su vlastni surodenci 🤭, so sestrou moj otec telefonuje kazdy den a navstevuje ju kazdy tyzden.

nelca0510
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alienkami
19. júl 2022

@nelca0510 :facepalm:

cacianka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deana100
autor
19. júl 2022

@panelacikova mužov syn

panelacikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malapepka
19. júl 2022

Prehanas to. Nechci od pubertiaka, aby bol namakko z babatka. S chlapcom nic nie je, pokial ide len o toto.
On je teraz vo veku, kedy je otec trapny, mama trapna, mozno ho cely svet stve, nastastie ma kamosov a wifi. Bezny postoj pubertiakov.
Jedine na com pracuj, aby bol medzi vami (muzovym synom a tebou) vztah, aspon vo faze porozumenia.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
19. júl 2022

Tvoj syn sa v 16tich inak správať nebude 🤣 ktorého chalana by bavil nevlastný synovec..

Ja mám 10synovcov a neteri v rôznych vekových kategóriach, od bábätiek až po dospelých ľudí, čo už sami majú deti.. v puberte až na dve netere (u dievčat je to iné) deti a defacto aj ostatnu rodinu úplne ignorujú.. vôbec si nemyslím že moje deti keď vyrastú sa budú nejako zabávať s malými deťmi..

Sama som mala prvu neter a synovca už od detstva, keď som bola v puberte tak som s nimi viac nebola ako bola.. dnes mi je ľúto že som sa viac nevenovala hlavne tej neteri, myslím že tá by bola veľmi rada ak by som s ňou bola častejšie.. keď som dospela snažila som sa to dohnat.. vždy som ich veľmi ľúbila, ale proste človek v tomto náročnom pubertálnom období to vníma úplne inak.. v

monuska112
19. júl 2022

mozno ani sam nevie co je vhodne, v tom veku, proste sa nechce vtierat...si sa ho spytala ci sa nechce zoznamit zo synovcom?

beronsche
19. júl 2022

@deana100 chyba je v tvojich ocakavaniach..
Co si cakala? 15r chalana by pravdepodobne nezaujimal.ani vlastny brat- babatko..
Ja nechapem, ako moze dospela zena, matka toto riesit..

nikaeli
19. júl 2022

@deana100 moja dcéra má 15, drobec 4.. nikdy nebola tou 'veľkou sestrou', ktorá by sa zbláznila radosťou, že má 'živú bábiku' 🤷🏻‍♀️ nekočíkovala, nekúpala, nedržala fľašu s mliekom, nedvíhala mu hrkálky, nenaháňala po štyroch a ani teraz sa s ním nijak extra nehrá..

mandzula
19. júl 2022

Ja by som sa, naopak, cudovala, keby sa o neho zaujimal.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
19. júl 2022

@deana100 a tvoja predstava je aka? Pride, pobezi k nevlastnemu bratovi, zdvihne na ruky, pobozka, bude hovorit tutuli mutuli a vypyta si ho kocikovat?
Ved ten pubis asi ani nevie co s takym krpcom a radsej ho obchadza...

0silvia0
19. júl 2022

@deana100 okrem toho mu je skor vekovo blizsi tvoj syn z predchadzajuceho vztahu, nie? Ty mas deti, tvoj chlap ma deti, toto male mate spolocne. Nemaj privelke ocakavania, bud rada ze fungujete ako rodina.

nikaeli
19. júl 2022

@jabadabadu ja som to práveže vôbec neočakávala, poznám dcéru 😉 ona sa ani na mamičku nehrala.. to skôr okolie stále 'ty máš super pomocníčku, tebe je hej na materskej' - no čo im budem vysvetľovať, že hej, bolo mi hej s drobcom a jeho kolikami a 20min spánkom, atď 🙃 ale chcela som ho? chcela.. tak som sa starala 💙 to len aby autorka neriešila blbosti.. fakt nevidím dôvod, aby 16-ročný feši padol na zadok pre jej bábo..

tykat
19. júl 2022

@deana100 skor by som sa čudovala keby k nemu šiel 😀

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz