Neviem čo si mám myslieť môjho muža syn má 16r pubertalnom veku lenže keď príde k nám absolútne nejde k nášmu 5mesnacnemu synovi nedôjde ho ani pozrieť nič nerozumiem kde sa stala chyba.
co chces od 16rocneho pubertiaka ktory pride k "macoche" aby sa este aj s vasom dietatom zapodieval... (toto je myslenie pubertaka, nie moje) takze takto to asi vnima on, neries, casom si k nemu vytvori hadam nejaky vstah ked bude starsi
Puberta .. babatka ho nezaujimaju teraz skor baby.. Neviem co cakas ze ho bude kocikovat? Ci mojkat?
chyba je v tebe, tvoje predstavy a realita sa nezhoduju
co robis TY pre to aby si si toho pubertaka, ktoremu si "ukradla" otca naklonila?
Ked som teraz uz z manzelom zacala moj syn mal 6 rokov teraz ma 16 a nasa dcerka neceli h 11 mesiacov a musim ti povedat ze narukach ju este nemal hracky jej da len ked poviem nech jej ich pozdviha a postrazi ju len na rozkaz tak tiez len dufam ze si k sebe naju cestu a budu sa lubit lebo mala na brata kuka ako na boha 😁 ale toho mojho pubertaka zaujmaju ine veci a nie sestricka
Nikde sa nestala chyba, pre 16 ročného chalana je bábätko nezaujímavé - aj keď je to jeho brat.
16 ročného zaujíma či funguje Wifina, nie uplakané dieťa. Nebuď citlivka
Moj otec ma vlastneho brata stasieho o 18rokov a vlastnu sestru starsiu o 16rokov. Jeho vlastny brat ani po 66rokoch nevie mladsiemu bratovi odpustit, ze sa narodil, uz je ujo asi aj senilny, naposledy sa vyjadril, ze ho neznasa odkedy sa narodil 😂😅. Nie su s bratom v kontakte ani na sviatky, narodeniny, iba na pohreboch sa stretnu. A to su vlastni surodenci 🤭, so sestrou moj otec telefonuje kazdy den a navstevuje ju kazdy tyzden.
@panelacikova mužov syn
Prehanas to. Nechci od pubertiaka, aby bol namakko z babatka. S chlapcom nic nie je, pokial ide len o toto.
On je teraz vo veku, kedy je otec trapny, mama trapna, mozno ho cely svet stve, nastastie ma kamosov a wifi. Bezny postoj pubertiakov.
Jedine na com pracuj, aby bol medzi vami (muzovym synom a tebou) vztah, aspon vo faze porozumenia.
Tvoj syn sa v 16tich inak správať nebude 🤣 ktorého chalana by bavil nevlastný synovec..
Ja mám 10synovcov a neteri v rôznych vekových kategóriach, od bábätiek až po dospelých ľudí, čo už sami majú deti.. v puberte až na dve netere (u dievčat je to iné) deti a defacto aj ostatnu rodinu úplne ignorujú.. vôbec si nemyslím že moje deti keď vyrastú sa budú nejako zabávať s malými deťmi..
Sama som mala prvu neter a synovca už od detstva, keď som bola v puberte tak som s nimi viac nebola ako bola.. dnes mi je ľúto že som sa viac nevenovala hlavne tej neteri, myslím že tá by bola veľmi rada ak by som s ňou bola častejšie.. keď som dospela snažila som sa to dohnat.. vždy som ich veľmi ľúbila, ale proste človek v tomto náročnom pubertálnom období to vníma úplne inak.. v
mozno ani sam nevie co je vhodne, v tom veku, proste sa nechce vtierat...si sa ho spytala ci sa nechce zoznamit zo synovcom?
Ja by som sa, naopak, cudovala, keby sa o neho zaujimal.
@jabadabadu ja som to práveže vôbec neočakávala, poznám dcéru 😉 ona sa ani na mamičku nehrala.. to skôr okolie stále 'ty máš super pomocníčku, tebe je hej na materskej' - no čo im budem vysvetľovať, že hej, bolo mi hej s drobcom a jeho kolikami a 20min spánkom, atď 🙃 ale chcela som ho? chcela.. tak som sa starala 💙 to len aby autorka neriešila blbosti.. fakt nevidím dôvod, aby 16-ročný feši padol na zadok pre jej bábo..