Syn a babka

kikula21
6. jún 2022

Ahojte chcem sa spýtať či je normálne ze syn sa taha viac babke alebo otcovi ked ich uvidi. Bývam s manželovou mamou a s manželom v dome. Svokra uz nechodi do práce tak ked sa nudi je cely den aj s malým a to ma niekedy desi ci je normálne. Viem byt s malým ešte ked mi neni zle som tehotná 6mesiac. Nerada beriem jej ho samozrejme keď chce byt s nim.

lenka7477
6. jún 2022

čo ťa desí ? Veď je to niečo krásne, keď má dieťa srdečný a úprimný vzťah k babke . Máš v nej veľkú pomoc , iné mamini Ti môžu závidieť 🙂

svetlonos
6. jún 2022

Ajoj, nepises vek syna a co ta v skucocnosti na tom desi. Mas pocit akoby babka preberala rolu matky - cize tu tvoju? Je este velmi vitalna ?

sona96
6. jún 2022

@kikula21 môj syn má 3 roky a kým sme sami, je na mne furt vylezeny a potrebuje moju prítomnosť skoro pri všetkom a keď sa aj hrá sám, každú chvíľku za mnou uteká, aby mi dal pusinku, alebo porozprával, čo robil posledné dve minúty. Ale akonáhle sme u mojich rodičov, u svokry, alebo u sestry, ja v sekunde prestávam existovať a celý jeho svet sú ostatni a to je krásne. Užívaj si, že babka má oňho záujem a on o ňu, pre oboch sú to vzácne chvíle.

viestta
6. jún 2022

@kikula21 a potom keď budete mat babo, tak už s ním nebudeš vedieť byt? Aspoň to mi vychádza z toho co píšeš. Nemyslím si, že je zle keď je s babkou. Bud rada, že ju mate a je im spolu dobre. Dobre je mu aj s mamou, aj s otcom, ale s babkou a dedkom to býva "iné"

bajka16
6. jún 2022

Neboj sa ako matku ťa nikdy nikto nenahradí. Váž si že tak máš svokru ktorá pomôže. Pri deťoch sa vždy tá pomoc zíde. Ocen to

lenka2232
7. jún 2022

Jedna nadava,ze svokra pomaha,druha nadava,ze svokra nepomaha🙏🏻😀
Bud rada,ze ti s malym pomoze..niekedy je to na nezaplatenie