Ahojte, potrebujem radu, pomoc.. som v manželstve už nejaký čas, avšak z čista jasna som začala cítiť sympatie voči mužovi ktorého poznám už 2 roky. Pred tym som síce jeho krásu vnímala, ale nič viac som neriešila. Teraz zrazu ma k nemu niečo začalo priťahovať. Keď ho vidím tak som úplne šťastná, nabudí ma to.. pri tom ani nekomunikujeme a nemal nikdy nejaké poznámky.. avšak teraz priam bažtím po tom aby ma nejako okomentoval, hodil kompliment..
Čo sa mohlo stať, že takto zrazu? Prosím ženy, píšte len pokial máte priamu skúsenosť :( potrebujem pomoc..
Stagnujes vo vztahu.
Alebo sa Stalo nieco, co ti bolo prijemne/suviselo s romantikou, a co sa ti s nim previazalo. Preto si to preniesla na neho.
Zbavovat sa toho teraz budes cca pol roka a viac.
Ak sa nestane nieco, alebo on neurobi nieco, co ta zaskoci a zmaze sympatie k nemu.
@moonlight1210 takže ten proces “liečenia” kým sa z toho dostanem bude trvať pól roka približne ? A pokial ho stretávam každý týždeň 1-2x.. samozrejme nie so zámerom.. pracovne
Tvoje pocity pramenia len z toho, že je to niečo nové, nepoznané. Spomeň si, aké to bolo, keď si stretla svojho manžela. Ano, po case všetko do istej miery zovsednie, ale to iste platí pre muza, ktorého stretávaš teraz. Najlepšie je sa týmito pocitmi velmi nezaoberať, nerozvíjať ich. Budeš tak ovela šťastnejšia😊
@lelluska presne toto si hovorím stále, keď mi tieto myšlienky prídu. A veľmi sa snažím ale niekedy ma to zloží
Veď ho oslov ty,keď on sa nemá k činu
@anita6666 som vydatá. A ja sa s tým mužom bavím. Je to “kamarát” - známy. Neviem ako to nazvať.
Ale nemôžem ho osloviť, to nejde.
Tak potom zbytočná téma
@anita6666 pýtam si radu od žien - mužov ktoré to zažili. Nie je zbytočná, zbytočný je tu tvoj komentár lebo nie je k téme.
Chudák momentálny manžel
Toto sa ti stane este XY krat za zivot a nijako to neovplyvnis, jedine, ze by si s muzom zila na opustenom ostrove. Niesi robot, ze by si mala byt naprogramovana sa zahladiet iba do jedneho muza na cely zivot a ani evolucia nam nenadelila monogamiu do vienka. Je to vedome rozhodnutie a manzelstvo je o tom, ze tomu nepodlahnes a ostanes verna manzelovi.
@anita6666 prečo zbytočná téma, zrejme to autorku trápi, preto sem píše nie?.. ťažko sa tých myšlienok zbavuje, to že je niekto zadaný, neznamená že sa s ním nikdy takto blbo mozog nezahrá..
@autorka bohuzial poznám to a zažila som to, je to veľmi nepríjemne a najlepšie je sa tomu človeku vyhýbať.. viem že to asi nie je jednoduché keď sa vidate v práci, avšak na nič iné som neprišla.. prečo to tak je neviem, myslím že to zažije viac ľudi ako si verejne prizna a ide uz len o to ako s tým naloží.. najlepšie pretrhnúť kontakty a potom to prejde..
@jana_eyre_2 nerozumiem,aké trápenie? Veď keď sa mi niekto páči alebo nad ním rozmýšľam,tak ho riešim a ked to nemá význam z iks iných milión dôvodov,tak to automaticky vypustam a neriešim. Resp. riešim niekoho iného. Čo je na Tom zložité?
@anita6666 svet nie je čiernobiely ako si predstavuješ 😉
tazko povedat, ako to mas v doterajsom vztahu. ci je vsetko ok alebo nie. ci tohto noveho beries len ako ulet alebo nie. no isto by som neriesila niekoho a zostavala v starom vztahu
@jana_eyre_2
@vikisukik ďakujem za pochopenie. Snažím sa to obmedziť, je to určite lepšie ako to bolo keď som písala diskusiu. Avšak netuším čo sa stalo, riešim to, hľadám koreň toho celého ale neviem. 2 roky ma nezaujímal a zrazu zo dňa na deň sa vo mne niečo zlomilo. O to viac ma to prekvapuje
Mne sa stalo to isté s niekým koho poznám dlhšie a síce sa mi vždy páčil, až po čase ma prepadlo čosi silnejšie.. vôbec netuším prečo, svojho manžela milujem, je to veľmi dobrý muž a aj premna moc príťažlivý.. tiež ma to prekvapilo, vysvetlila som si to tým že mozog sa vie nepekne zahrat s človekom a len som sa snažila potláčať myšlienky.. nikdy som o tom nikomu nepovedala, až tu sa priznávam a bolo mi to veľmi nepríjemne.. navyše ak sa mi prihovoril, snažila som sa síce pôsobiť ľahostajne ale viem že som scervenela.. tak som sa mu začala úplne vyhýbať.. predpokladám že si myslí že má niečím urazil alebo nahneval, ale to mi je jedno.. najdôležitejšia je premna moja rodina a manžel..