Ak su tu na tomto fore nejake svokry, pripadne aj svokrovia, bola by som rada, a snad nielen ja, keby sem napisali svoje nazory, aky by podla nich mal byt idealny vztah medzi "mladymi" a "starymi", a hlavne medzi nevestami a svokrami. Ake su vase skusenosti, zazitky, ako riesite nedorozumenia v rodine, ako treba spolunazivat, aby vsetko fungovalo tak, ako ma. Vela sa diskutuje o tom, aka by mala byt svokra, ale vzdy su to len vyjadrenia jednej strany - nevesty. Ale ja by som chcela vediet, ako to vidi aj druha strana - svokra alebo svokor. Myslim, ze tato diskusia by pomohla k lepsiemu pochopeniu sa navzajom. Dakujem vsetkym, ktori do nej prispeju.
Ja mám tiež super rodičov aj svokrovcov 🙂 A už keď sme pritom ja mam tiež svoje chyby 😉
Ja mam svoje chyby aj svokrovci.Mam ich vsak rada.
ahoj..moja svokra sem urcite nechodi ..jednak vek a jednak asi by pocitac nezvladla...ale ja mam super svokricku 😵
rada ..nemiesat sa mladym do zivota, ak chcu poradit poradit, povedadt svoj nazor ale respektovat nazor druheho. Svokricky uz svoje deti vychovali, teraz je rad na mladych. Mne moja svokra dala zopar rad, ktore som vyuzila, niektore som si vypocula, v duchu pokrutila ocami a urobila po svojom. Ak bolo treba tak sme si vydiskutovali kludne.
Vysledok..ked pridem na nastevu, tak sa jej hodim kolo krku a a ona ma silno objime 😵 😵 😵 A obe mame slzy v ociach ked sa lucime.