Ahojte, chcem sa opýtať mate tiež problém zo svokrovcami, snažila som sa im pomôcť, proste ako u seba doma som všetko robila čo trebalo ..nikdy sme sa nepohadali, ale začali vidieť problém a nechcú aby som k nim chodila. Neviem ako takto fungovať i keď ich syna veľmi Ľúbim. Milovaná osoba by nemala trpieť za rodicov. Nechcem radu ako to mam napraviť, kde ma nechcu sa nebudem pchať, skôr ako takto žiť keď nás spája jedna osôbka. Vidím to, že prídu ďalšie problémy, keď začneme spolu bývať, náhodou by sme mali deti čo potom.
@motylocik veď zatiaľ to svokrovci nie sú...podľa napísaného, ich syn je len tvoj frajer, veď ani spolu nežijete, tak akí svokrovci
Ale na základe niečoho to musí byť. Či ťa nemajú radi od začiatku vzťahu? Ono je ťažko radiť, keď človek nevie všetko. No ak to tak chcú, tak by som sa na chvíľu asi stiahla a uvidíš. Partner čo na to hovorí
ak bz si bola taka zamilovana zistila by si preco ta tam nechcu a snazila sa to napravit ... ospravedlnit sa ak si spravila chybu alebo nasla sposob ako spolu vychadzat .... lebo inak ti hrozi,ze ani ziadny svokrovci ale ani priatel nebude,,,, akoby si sa citila keby tvoji rodicia nechceli vidiet priatela a on stal medzi vami?
Otvor sampus. Vyriesili to za teba. Aspon k nim nemusis nasilu chodit a vyhovarat sa z navstev. :D Bud k nim iba slusna a nechaj ich, nech ich to casom prejde.
Nie si ty náhodou ta 'nevesta', ktorá sa chce do domu svokrovcov nenapadne nasackovat a 'doopatrovat ich'? 😁 Ta bola tiež prehnane aktívna s pomocou, hoci to nepotrebovali.. A dali jej jasne najavo, kde su hranice.. Bol by to zaujímavý pohľad z druhej strany... 🤔
Kokso ako rychlo autorka zrušila účet... Žeby som sa trafila? 😁
@motylocik no tak sa na to vykaslat a nechodit tam. My mame problem skrz svokrovu druhu zenu. Ta je psychicky chora a pomaly sa to blizi k tomu, ze tam ja chodit nebudem. Nakolko som momentalne nejaky target jej zlosti. Cize si ma spaja v hlave so svokrovou prvou zenou. Zlieva sa jej to, je to priserne . U nas to bolo ok, toto nabralo progres pocas mojho tehu. Tak ona zacala ziarlit a nejak to preslo do naozaj nepekneho stavu. My sme to vzdali
@karelova škoda. Tiež mi to napadlo, ale už sa asi nedozvieme
Škoda že nevieme o aký problém ide a prečo nechcú aby si k nim chodila. Plus ako ste na tom vekovo, čo je tam za problém?
takto to vyzera, ze to bolo z nicoho nic, ale neviem ci by to len tak bolo. Treba sa o tom porozpravat, ze aky je problem, preco ta vidia ako problem a jedno s druhym. Komunikacia to je zaklad.
@motylocik Ti povedali,ze k nim nemas chodit? a uz si vydata za ich syna ci spolu iba chodite? a pomahala si im a robila co doma...to znamena,ze si sa u nich spravala ako doma? Tak sa necudujem ze sa im to nepaci...Tebe by sa pacilo keby Ti svokra prisla do bytu a robila vsteko ako doma? chodila do skriniek a pod?