Ahojte . Chcela by som vediet váš názor. Áno svokrovci sú už 70nici,mali život ako kedysi ..chovali , pestovali
Myslím že už sa vžili s dobou to není problém..ale manžela potrebu má pred nimi akoby občas zhodiť a vidím ,že im tým hra na strunu.
Akoby oni preňho znamenalo viac ako ja a jeho deti. Dobre,napísala som to priamo ako si myslím ale nikdy ma akoby nepochvali. Akoby im robil dobre a mne zas zle.
Rodičia radi rozoberajú kto čo povedal a kto aký je . 😒A my sa nemusíme.
Muž s tým nič nerobí . Otca strašne si cti ,ach bože a mne ubližuje s tým .
Jasné že tam nechodím často,už niesom blba a nenechám si ako keď som bola mladá .
Tak sa prestaň stýkať. Muž skôr či neskôr pochopí
@pribinak ďakujem za radu ,viem že to vedia
Tak ku nim nechodievaj. Zbal deti mužovi a nech idú.
Napíšem len to, čo ti napísali ostatné, nestretávaj sa s nimi, nikto na svete by ma nedonútil chodiť niekam, kde ma ponižujú. Spakuj mužovi deti a tradá, máš pre seba voľný deň.
Nechodila by som vôbec ak chce nech ide muž s deťmi ale ja nie a ak by som sa dozvedela, že pred deťmi na mňa nadávajú nepustila by som ani deti a mohli by sa aj na hlavu postaviť
Toto je téma ktorá je problém v mnohých rodinách, včera tu bola tiež znovu téma ako svokra a jej syn ........no je to ťažké o to, že pokiaľ si dovoľujú len svokrovci a ich syn vie kde je ich miesto a miesto svojej ženy tak by sa s tým dalo niečo urobit- dohovor a riešenie.ale keď muž si ide svoje, ty si niekde v zadku s tvojimi pocitmi u neho asi ťažko sa to zlepší. Neviem či on vyžaduje aby si bola k nim milá, slušná a znášala sa s nimi alebo vidí co sa deje.......pretože to môže byť kameňom úrazu vo vašom vztahu- obmedziť kontakt......následne prieky, a tak.....
toto som mala aj ja.Muz sa nikdy nezastal mna ani deti,jeho rodicia vzdy boli na piedestali.Ja som prestala k nim chodit,ked oni prisli k nam,povedala som muzovi,ze spim,deti tam prestali chodit a aj tak som sa po rokoch prave kvoli tomu rozviedla.
@pribinak nepochopí to je výchovou...vždy bude mať pred otcom rešpekt, strach...
Autorka vôbec sa doma o tom nerozprávaj, nevyčítaj mu, že sa Váš nezastal a nechodievaj tam.Nebudes chodiť, nebudú rýpať...su ľudia aj kde si povieš svoje, snažíš sa dať hranice, ale idú si svoje, lebo iba oni majú pravdu...Mam podobnú svokru
Autorka: Muz ako dieta zjavne nemal nasytene svoje potreby a teraz potrebuje rodicom dokazovat, ze je dobry, lepsi, najlepsi. Bohuzial, aj za cenu, ze niekoho zhodi, ohovori, podceni... A je jedno, koho v tejto ulohe pouzije. Ci sa to zlepsi? Ak by to chcel on riesit, tak mozno ano, inak nie. Ako baby pisu vyssie, dobra moznost je nechodit tam, aby nemal prilezitost zhodit ta "v priamom prenose". To, ze sa to bude diat poza tvoj chrbat (a bude) neovplyvnis. Dalsia vec je, ako vam vztah funguje celkovo.
Ak sa nebude dat vyhnut navsteve a udeje sa zhodenie teba v priamom prenose, bud pripravena a reaguj a obran sa sama pred nimi a pred muzom.
"Nezelam si, aby si do mna rypal. Ja ti to nerobim, nemam 5 rokov. Ak potrebujes nieco so mnou riesit, vyriesime si to doma medzi 4 ocami"
Ak si ta nezastane chlap, ohrad sa. Aj ked je jednoduchsie tam nechodit.
Sorry za chyby ,píšem rýchlo. Proste svokor má nemusí lebo som im vzala syna z domu . Taká a chová ku mne že ja nič neviem robiť a oni všetko vedia. Uz som to vravela mužovi že čo si dovoľuje ku mne. K svojim deťom nech si hovorí . Ani moji rodičia si nedovolia tak do manžela rýpať . Ani ja by som to nedovolila preboha. Kde sme