Svokre som zarazila prístup ku mne aj k malému

4. aug 2024

Jej spravanie zaslo uz tak daleko, ze nedokazem to dalej vydrzat. Som tehotna, potrebujem pokoj a ked mi nikdy nebola schopna pomoct, iba nadavat a ponizovat ma.
Urobila som to co mi manzel uz dlho radil, prislo mi to krute a pride som matka a nechcela by som aby moj syn suhlasil s tym, ze mi nevesta zakaze pristup k vnucatam.
Bola som aj u Dr. a povedala, ze nemam k nej dieta davat, ze to nemoze mat dobry vplyv na vyvoj drobca.
Nerespektuje syna, mna tak tym padom nemoze ho viest k laske a respektu k nam.
Respektu sa uci dieta odkukavanim nie prikazmi. Ona je priklad toho ako nas ponizovat, nerespektovat a robit len naprieky.
Co by ste urobili Vy?

abbey1
4. aug 2024

????

janai1
4. aug 2024

Dobre? 🤷🏽‍♀️

di1234
4. aug 2024

Z tohto absolútne nevieme v čom je problém. Ak chceš, popíš o čo vlastne ide. Inak ti vieme povedať len “Dobre.”

luccija
4. aug 2024

Tak asi si spravila dobre načo potrebuješ náš názor?my nevieme ako ste žili ..načo sa to vypytujes doktorky?muž pozná svoju mamu, keď ti to radil tak asi nie je jej správanie dobre.Rodina ste vy ...svokra sa nemá čo do vás starať a ponižovať ta

jasminka548
4. aug 2024

A čo také hrozne robila,že bolo treba až takéto riešenie.

januska12323
4. aug 2024

Čo s tým má doktorka? Rozhodla si sa ta si stoj za svojím neviem čo chceš čítať.

mk22
4. aug 2024

S čím...co by sme urobili my? Popis problém..

rorino
4. aug 2024

Keď ti to vravel tvoj manžel,syn tvojej svokry,mala si to urobiť hneď,bez diskusii na MK.A buď rada,že máš manzela,ktorý nemá klapky voči vlastnej máme.Uzivaj tehotenstvo😉

stellarstar
4. aug 2024

Ja nvm ale nejak som to cele nepochopila 🤨🤔

rozculena
4. aug 2024

akože čo?

autor
4. aug 2024

@di1234 citim sa previnilo, ale aj muz aj Dr. aj nasi hovoria, ze je na case mysliet na svoj pokoj a svoju rodinu 🙈

autor
4. aug 2024

@januska12323 ja viem len som nikdy nebola tak kruta k nikomu 😑

beata_k
4. aug 2024

Si čudna...

maminkadeticiek
4. aug 2024

Fakt si divna.Rob co uznas za vhodne a neries inych ludi.Toto je total vykrik do tmy.

sisska96
4. aug 2024

Iba ja nechápem teraz o čom je reč??

anna777115
4. aug 2024

Ja, nechápem, len jednému, čo má nejaká doktorka, do vašich rodinnych záležitostí.

jaond19
4. aug 2024

Nie si krutá. Nie je kruté viac nedovolit druhemu ublizovat. Ochranuj seba, svoju rodinu pred takými ludmi. Keby si ona nevybrala zlo, bola by vo vasich zivotoch vítaná. Je to JEJ volba, ty si na to len reagovala.

esteris
5. aug 2024

Napísala si celý príspevok veľmi nezrozumiteľne. Môžeš napísať ešte raz, o čo ide?

0silvia0
5. aug 2024

Co si urobila? Precitaj si pi sebe prispevok, neda sa z neho vycitat pointa a my tu nie sme detektivi, aby sme to lustili.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. aug 2024

@jaond19 dakujem 🙈 na terapii povedala Dr. ze tym, ze doma sme z nej potom nervozny a nahnevany nerobi dobre hlavne malemu, ze toxickeho cloveka je nutne dat prec zo zivota 😑

autor
5. aug 2024

@esteris ano uvedomila som si... odkedy sme sa zoznamili je proti nam, kupovali sme byt, je skoro, isli sme sa vziat, ci je si isty, ci musime a na co, mala som vtedy par kg navyse nech si to dobre premysli on nema rad pribrate a vsetko toto som si vypocula, hrabanie sa vo veciach, fotenie si mojich zdravot. zaznamov, pravidelne kutranie v kabelke, hrabanie sa mi v mobile, ako sme postavili dom, vzdy ked chvilu strazila drobca, prehadzala mi skrinky v kuchyni, v mraziaku veci ci v ladnicke, vyhadzovala veci co podla nej nemame jest, neustale urazanie ma kdekolvek na oslave ci dona, "ty cus, ty zalez, ty mi budes, ty mi nebudes kazat co smiem a nesmiem s mojim vnukom" obrovsky priklad nerespektovania ma aj k synovi, ked bol alobodny mal ju v pazi, cele dni travil v praci alebo vonku s kamosmi ale ako ma rodinu, uz je to obmedzujuce... boli sme aj u Dr. na terapii a po rozhovore s nim a mnou povedala, ze tam je ocividne riadny bipolar... a ze k takej osobe by dieta nepustala... nadava nam pred nim, zhucim "nonono" no to je ale sprosta mamka, pod milacik u mna mozes vsetko 🤦‍♀️ a 1000 dalsich veci co ma hned nenapadne...

andreakotesova
5. aug 2024

Dobre si urobila.

autor
5. aug 2024

@andreakotesova teraz je maly ale neskor neviem ako mu vysvetlim, ze starka sice zije ale nechodievame k nej 😏

esteris
5. aug 2024

Tak potom je vec asi jasná. Samozrejme, že k takejto osobe by som nepúšťala dieťa, ale ani seba. A ak s tým manžel nemá problém, tak buď rada. Horšie by bolo, ak by si mamu zastával a snažil sa popri tom všetkom robiť ešte mediátora medzi mamou a vami. Akože takúto osobu, akú opisuješ, si neviem veľmi predstaviť, ale asi sú ľudia rôzni.

autor
5. aug 2024

@esteris su naozaj a vzdy som si hovorila, ze budes super nevesta, pomahat, mila a nerobit rozdiely ale ona je ako pes, raz dam po nufaku a za dva dni znova rovnake zlo robi 🤦‍♀️
robil mediatora ale vzdal to, je pre neho toxicka a povedal, ze si musi vazit vlastne zdravie 🙈

chiara996
5. aug 2024

Uplne ju odstrihnut od vas vsetkych. A s cistym svedomimTo je stelesnene zlo, cucia z vas energiu a zdravie. Ked to nejde, tak to proste nejde. Snaha musi byt vzdy na oboch stranach. A vase deti? Radsej ziadna starka ako takato. Bez milosti. Viete, ako sa hovori - za dobrotu na žobrotu. Nebudte taka dobra, az hlupa.

autor
5. aug 2024

@chiara996 ano bola som 5 rokov ale uz som mama a nic sa nezmenilo by som povedala znasobilo 😏