Svokre sme neoznámili, že čakáme dieťatko

8. apr 2023

Ahojte je tu taká vec mám svokru ktorá nás neprávom ohovára s celú jej rodinu okrem môjho manžela ten vie čo sú zač máme už dieťa ale o to nemajú vôbec záujem nezavolá a ani nepríde jediné keď ma.dieta sviatok daju len darčekovu tašku a to keď manžel príde kním pre niečo tak iba podajú tašku jasné bez návštevy nič kolo toho na Vianoce tam chodíme mi pozrieť ale ona k nám neprišla vôbec raz za 5rokov a to sme ju museli zavolať a ísť pre ňu lebo že ona nepríde že máme proste prísť pre ňu ,keď žil svokor ten mal záujem ten prišiel hoci kedy a povedal že za vnučatom príde hoci kedy aj keď nevládal proste povedal ,že nás má rád a že rád k nám chodí že sa.citi u nás vklude bez intríg lebo vkuse sa sťažoval že doma to má taške že nikto sa snim ani nerozpráva , ale svokra je pravý opak aj s ich rodinou úplný nezáujem a len ohováranie a ponižovanie na moju osobu a naše dieťa podotýkam neprávom čo mi je dosť ľúto a dozvedám sa potom od druhych ľudí úplne na mňa nezmysli ale ľudia sami mi povedia že nech sa netrápim že oni vedia že som dobrá a že oni o tých ľuďoch vedia svoje , a terás čakáme druhé bábätko ale manžel povedal že im to oznamovať nejde ja som mu povedala ak chce nech jej to povie povedal že nie, a ja som to tiež nepovedala načo ked len uráža . Myslíte že som spravila chybu ???pss už začínam.3trimester a už ma aj vydela s bruškom a vôbec sa má nespitala či čakám dieťatko čo je už dosť jasne podľa.bruška a každý kto má.vydi to spozná že čakáme dieťatko .

thereisabear
8. apr 2023

Takú dlhú vetu som dlho nečítala...
A svokru nerieš, sústreď sa na deti a manžela. Mamu nech si rieši sám.

mandzula
8. apr 2023

Len taká všeobecná rada - ži pre seba a svoju rodinu, nie pre svokru. Prikladaš jej zbytočne veľkú váhu.

januska12323
8. apr 2023

Vôbec sa o vás nezaujíma tak nechápem načo by si jej to oznamovala.

martul
8. apr 2023

@thereisabear keby len dlhá veta....

autor
8. apr 2023

@thereisabear no a to sme zažili stymi ľuďmi veľa zlých veci ale nejdem to tu rozoberať ja som sa snažila snímy vychádzať ale nešlo to vôbec jediné skym som vychádzala bol svokor lebo sám mi povedal že má obdivuje ako to zvládam ak napriek zlým veciam ale potom časom mi pretiekol pohár trpezlivosti a koniec už som tých ľudí otpisala lebo strašne ubližovali a nezvládala som to už to bolo dost aj moja rodina povedala že musím sa.zmenit ja a kašľať na nich lebo ma psychický zničia

lilyianka
8. apr 2023

26 riadková prvá veta,klobúk dole.

ahhola
8. apr 2023

@lilyianka s vydela nespitala... 🙆‍♀️

ahhola
8. apr 2023

Babizna zistila, ze sa bude chovať ako 🐄🐄🐄 nestane sa nič.
Predpokladám, ako je to v 90% prípadoch, ze týchto keď neznesie, ma svojich obľúbených.
Takýto tiezrodicia keby mali jedináčikov, bolo by na svete lahsie💥

thereisabear
8. apr 2023

Na to, aby ste spolu vychádzali by sa musela aj ona posnažiť a zjavne nemá záujem. Kašli na ňu.

mogaa
8. apr 2023

Trápiš sa nad niečím čo už nevieš ovplyvniť....nepovedali ste jej to a už to vie....takže to už teraz zbytočne riešiš....a načo by sa ťa pýtala či si tehotná, keď to je už vidieť?

alex49
8. apr 2023

načo sa staráš o osobu, čo sa o teba a tovju rodinu nezaujíma? vykašli sa na ňu, tvár sa že neexistuje. bude ti lepšie

elenajezova
8. apr 2023

Ach tá slovenčina a pravopis....

diewcatqoo
8. apr 2023

Odhladnuc od pravopisu, slovosledu a lustenia.. ak ta svokra videla s velkym tehotenskym bruchom, asi nebude az tak blba, aby jej nedoslo, ze si tehotna 🙄

mimi3008
8. apr 2023

Babi, vsetky tu mate pravdu o tom pravopise a style prispevku, ja si tiez potrpim na gramatiku, ale nikde nie je napisane, ze tu mozu prispievat a zakladat diskusie len ti, ktori maju bezchybny pisomny prejav. Aj clovek, ktory neovlada pravopis sa potrebuje a ma pravo vystazovat sa a potrebuje vypocut a poradit...

So svokrou by som sa vobec netrapila, ak je ozaj taka, ako pises. Nema zaujem o uz narodene vnuca a zjavne ani o to, ktore je este v brusku, kedze ta videla s tehotenskym bruchom a vobec na to nereagovala. Nemala by som na tvojom mieste ziadne vycitky voci nej

lenusa20
8. apr 2023

Kašli na svokru. Ja som sa s mojou niesvokrou nevidela už 2 roky? Svokor ok. Ja nemôžem ani bránu k ním prekročiť, a oni k nám nikto z rodiny nechodia. Našťastie nebývame blízko seba. V ich rodine je každá nevesta zlá 😂. Môj sa za to jej chovanie hanbí, svokor tak isto. Teraz som v 24tt a nevedia v ich rodine, že sme tehu. Od nej nám to nebolo ani dopriate. Nehanbí sa to povedať nahlas. Muž my to vysvetlil rozumne, prečo im to ani nebude oznamovať. Má pravdu. Svokor isto príde aj na krstiny aj chodiť pozrieť vnuka.
Takže kašli na ňu. Buď rada že ti doma nevysedáva. Ty si ži s mužom a deťmi. Jedným uchom dnu, druhým von. Budeš mať oveľa ľahší spánok.

matabb73
8. apr 2023

@thereisabear nechápem prečo niektoré nepoužívajú bodky, čiarky a veľké písmená na začiatku vety. Nedá sa to takto čítať. Keď vidím takto písaný text, ani to nečítam, len prebehnem očami.

matabb73
8. apr 2023

Ži svoj život a negatívnych ľudí nerieš. Bude sa ti žiť ľahšie. A skús používať bodky, čiarky a veľké písmená na začiatku vety. Neber to ako kritiku, ale ako radu. Písaný text je tiež tvojou vizitkou.

andrejka1974
8. apr 2023

Neriesila by som to,keď ani manžel to riešiť nechce tak na čo keby mala záujem tak by sa ozvala takto kašľať na ňu z vysoka užívaj si manžela a detičky

amelie2017
9. apr 2023

Nauc sa jednu vec, nech ta netrapia ludia, ktorych netrapis ty.

heidi4
9. apr 2023

@matabb73 ja ani len neprebehnem ocami, vzdavam to po druhom riadku, nech sa trapia ine baby, ked chcu, ale ja dobrovolne nebudem do toho minat svoju energiu a cas 🤷🙄

andreatytler
9. apr 2023

Mne to pride pomstychtive, vedome zatajovat tehotenstvo. Ak sa stretavate a komunikujete, tak povedat jednu vetu ze cakate dieta je nic a usetrilo by ti to terajsie pochybnosti. Aj ked je ona zla a nezaujima sa, nedovolte zo seba spravit zlych ludi co jej to vratia tym ze to povedia kazdemu a jej nie. Ved jej tymto dodavate municiu ktoru pouzije proti vam.
Ak uz je fakt na nevydrzanie, tak by som obmadzila kontat a vtedy je na mieste ze jej o tom nepoviete.

majka4555
9. apr 2023

A takto sa opytam, ked svokra je takato a nejavi zaujem, preco ta vobec trapi ci jej to oznamit? Vsak bud rada, ze ju nemusis riesit v zivote ked je divna a navyse ked sa jej vyhyba aj jej vlastny syn, tak to by som uz vobec neriesila. Zas na druhej strane len ty sama vies preco, je to takto medzi vami, ci je to od zaciatku lebo je taka alebo sa nieco udialo a preto je taka.