Ahojte…zaujíma ma vás názor…
Pred viac ako mesiacom ma fyzicky napadla svokra v jej byte pred mojim 3 ročným synom.
Sedela som s ním v jeho izbe a skladali sme spolu puzzle, prišla babka a syn k nej siel, ze ma ísť preč, ona ho pohladkala po hlave so slovami, ze počkaj až mama odíde budeš kľudnejší. Nato som jej povedala, ze babka to chcete povedať, ze som zlá mama? Prečo na mňa stále útočíte? Ona nato, ze áno si zlá matka, si lenivá, lakoma…postavím sa a vravím tak toto ja počúvať nebudem, volám mojej mame či mi postráži syna, ze musím do roboty…onaze áno, kým balím veci vravím synovi ze pôjdeme ku druhej babke…svokra nato ze to určite nie k tej blaznivej babe nepojde malý…ja ze vás sa pýtať nebudem…ze ako môže niečo také povedať keď ju ani raz nevidela…ona ze ani nechce…
Keď som sa vzala ze ideme s malým preč postavila sa pred dvere v izbe a ani sama neviem ako zrazu ju mám pred sebou ako ma drží za ramena, trasie do mnou a kričí na mňa už sama neviem čo vsetko len si pamätám, ze zabijem ta, zabijem…pohľad v jej ociach, sila, ktorá ani neviem kde sa vzala na 75 ročnú babku…nejako som jej ušla, utekala som hneď na chodbu, otvorím vchodové dvere a kričím o pomoc…zrazu utekám k synovi, ktorý plače…beriem ho na ruky aj so zbalenými vecami a telefon ze ideme preč…hladam kabelku…do toho svokra s mojou kabelkou pobehuje po balkóne, hneď nato uteká ku vchodovými dveram, ktoré sa jej nepodarilo zamknúť a zase do kuchyne….vravím jej babka dajte mi kabelku musím odviesť malého k mame aby som stihla do roboty…ona nato, ze ty pôjdeš odtiaľto len do roboty a bez malého…ja ze babka ja vám ho tu nenechám, dajte mi tu kabelku , mám tam peňaženku a kľúče od auta…asi na tretíkrát jej vravím, babka dajte mi tu kabelku lebo zavolám políciu…ona ze už volala…upozornila som ju ešte asi 2x a potom som volala políciu…keď prišla polícia tak stále na mňa nadávala, kabelku mi aj pred políciou odmietala vrátiť…stále svoje hovorila, aká som neschopná matka, darmo jej policajti vysvetľovali, ze pani je tu malé dieta… až po niekoľkých minútach sa umúdrila lebo policajti je povedali ze pôjdeme na stanicu kde na ňu môžem podať trestne oznámenie za krádež mi konečne vrátila kabelku a odišla som spolu zo synčekom aj políciou z jej bytu…
Už pár týždňov predtým mi svokra nadávala a útočila ale vždy som odišla a neboli prítomné deti…
Môj partner zo všetkého viní mňa, lebo mám výbušnú povahu a som generál…
Áno som výbušná, ale keďže robím s ľuďmi tak viem ako sa správať, aj keď svoju svokru nemusím vždy som ju brala s rešpektom…a prisaham, ze v ten deň som ani len trošku nezvýšila hlas, ktorý mám od prírody silný…
No nič nechodila by som tam ani s malým ani bez neho a zariadila svoj život bez nej.
Už nikdy by som k nej nešla a syna by mohla vidieť na fotkách.
To je vrcholné správanie. Ale aj tvojho muža. Nedala by som jej syna ani s ním. Ani s nikým.
Fakt obdivujem tvoju odvahu - nechat 3r dieta so 75r babkou a to este s takou, s ktorou nemam dobry vztah 🤔
@viestta bývame v mojom dome, babka malého mala len strážiť, občas sme u nej prespali…jej syn prišiel do hotového domu a teda ku mne…upozorňujem ze mám nieco za sebou a dve staršie deti z prvého vzťahu…nejde o svokru, tej podľa všetkého prepínali vždy…nie je to demenciou…dievcence, ide o môjho partnera….
babka uz fakt nema vsetkych pokope, mozno demencia,...niekde som citala ze ludia 65+ by nemali byt sami s malym dietatom...
Tak s kym mas problem so svokrou s partnerom? Naco tam chodis ked vies ze jej harasi?
Partnera sa vieš zbaviť rovnako ako svokry. Dom je tvoj tak nech sa vráti k mamičke a môžu sa tam otlkat.
Takto..
Teta to už asi nemá v hlave v poriadku, ok, má svoj vek.
Ale ani ten tvoj partner to nebude mať v hlave v poriadku ak si ťa nezastal a obviňuje teba.
Ale..my môžme napísať názor len na to, čo napíšeš.
Len ty vieš čo, ako u vás je, čo, prečo atď.
@duster11 partner je iba frajerom? Ak ano, výraz s ním dvere. Proste on sa nezmení ani frajerova matka
Prepac...mas svoje dve deti, si zabezpecena. Naco si si robila dalsie dieta? A s magorom. Aj s jeho posahanou rodinou. Ved si musela vidiet, co su zac.
Ked sa ta partner nezastane, nech ide naspat k mamicke. A svokra by mna, ani vnuka uz v zivote nevidela. Mala si podat na nu TO za napadnutie a nebezpecne vyhrazanie. Bude sa ti hodit, ked sa budete o chvilu natahovat o dieta.
"riesim pravnika, rozchod, syna a ostatne"...
Ak prisiel do hotoveho a je to tak ako vravis, tak by mal davno zbalene kufre a dovi-dopo nech ide naspat, podam na sud vyzivne ku tomu nepotrebujes pravnika to si vies aj sama sadnut a spisat...a to ostatne to mozu byt pozicky a hypoteka alebo nieco take a to si sa potom zabetonovala kvalitne ze ani Panboh ti nepomoze...este dodaj tu klasiku otrepanu frazu "ale ved on je skvely otec a nechcem obrat syna o otca"..to a sme doma, ze nic sa nevyriesi, ale staru strigu svokru treba upalit na hranici...ale ze mas debila za chlapa to si nepriznas nikdy....
@duster11 daj si na súd zveriť malého do tvojej starostlivosti a partnera pošli kade ľahšie. Podľa písania zrejme nie ste manželia. Koľko ma partner rokov ? Aký má on vzťah s jeho mamou ? Ak sa dá dávaj radšej syna strážiť tvojej mame pokial teda vládze. Za chvíľku bude škôlka bude to o niečo jednoduchšie.
@duster11 a ešte jedna vec normálne by som u policajtov spísala napadnutie . Aby si mala dôkaz o tom ako sa správa . Ak máš modriny od nej choď k lekárke aby si mala dokumentaciu.
@lubkavargova1 upozorňujem dom bez hypotéky, čiže v mojom prípade len trauma spôsobená svokrou, som nezávislá a sebestačná vo všetkých smeroch…áno ide o syna, potrebuje otca…a to ostatné budem riešim cez pravnika lebo istota…a debil to je riadny…dáš mu vsetko a on kvoli mamičke zase pekne príde o vsetko….aj o vlastne dieta…
hlavne chod na policiu a všetko spísať, celé napadnutie, ktorá hliadka bola privolaná aby si mala papier v ruke! lebo hadaj co, za chvíľu sa budeš súdiť o styk otca s dietatom- a hadaj kam s dietatom bude chodít? k strelenej babke! toto spravanie nebolo normálne a vyslovene by som zakázala stretávanie dietata s ňou. veď to dieta môže mat aj z celej tejto scény traumu! si zober ako to tazko spracovávas ty teraz a to si dospela osoba. ten papier sa ti bude ešte hodiť
Odsťahujte sa a budete mať svätý pokoj.